Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 22
crisspoliss spune:
Lisa, ti-ai luat masina noua? de-acum nu o sa mai fii online mult daca lucrezi ziua...
p.s. mi-au iesit asa de buni papanasii
data viitoare vii si tu la masa
Crisss
21+
lisa79 spune:
nu mi-am luat inca ,trebuie s amerg maine sa vorbesc cu managerul ca e cea mai tare companie din Chicago si cea mai serioasa si al meu a zis ca se muta pe zi numai daca vom lucra la ei. asa ca ,mai merg si maine.
papanasi
imi fac eu maine,azi incerc sa tin post, deci...pastai,ca am din gradina!
21S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
eli spune:
buna mamici! azi nu am reusiit sa va citesc.
sunt tare amarata.

am fost azi la 3 medici, la interne, apoi la ginecolog care m-a pasat la dermatolog. am zona zoster pe piciorul drept. ma doare, imi vine sa ma scarpin, uff. am primit unguent pt 2 zile si apoi iar merg la control.
a mai avut/are cineva zona zoster in timpul sarcinii? bebelina poate fi afectata?
Ioanara23 

sper ca toata lumea e ok. aveti grija de voi si puiuti!
O zi plina de bucurii, Eli&
Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
crisspoliss spune:
In Romania ma prinsese si pe mine pofta de pastai, dar din alea galbene, ca aici nu se prea gasesc( adica am vazut la un singur magazin cu $3 pe pound, in rest tot alea verzi). Mi-am luat kale azi, ca cica e super sanatoasa, dar nu stiu sa o gatesc.....poate ca spanacul. Doamne, nu stiu ce-i cu mine, ca numai despre mancare pot sa vorbesc azi.
Cum e vremea in Chicago?
Cris si Miere, unde sunteti?pe Miere nu am mai citit-o de cateva zile bune, bag seama ca e super ocupata.
Crisss
21+
crisspoliss spune:
Of Eli, ce rau imi pare! Eu am citit ca zona zoster nu e asa de periculoasa ca alte boli( cum ar fi varicela, ca e accelasi virus-si varicela poate provoca defecte), si ca afecteaza copilul in cele mai multe cazuri numai daca tu contactezi boala si nu te vindeci de ea cu o saptamana inainte sa nasti. Daca esti sub tratament, ar trebui sa fii ok si tu si copilul. Tinem pumnii.
Crisss
21+
cami_antonia spune:
fetelor dar noua nu ne deschide nimeni un nou capitol????
lisa ma bucur tare pt tine ca ai reusit....sa te muti ziua...e tare bine pt bebe...si pt tine...ma bucur ca te-a inteles sotul...
eu astept ziua de vineri cand merg la medicul din bucale si poate dau o fuga si eu pana la baby expooooo ... abia astept...
18+
ANTONIA IOANA
Camelia
cami_antonia spune:
carmen nu fii suparata...uite si pe asta e pat din ala...nu m-am uitat la comenzi....dar incearca siteul babydesigne.ro unde se gaseste asemanator ca si eu vreau la fel....stai linistita ca gasim noi...
pitzica bine ai venit...imi plac mamele ca tine...si eu tot 3 imi doresc....sunt doar la primul cu catre am ramas f greu insarcinata...sper sa te urmez la numar....sanatate maxima...
18+
ANTONIA IOANA
Camelia