Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
Nelaio spune:
Am facut destul de multe analize... o lista intreaga de fapt:
Hemoleucigrama completa
Grup sanguin AB0 si RH
Timp de sangerare
Timp de coagulare
VSH
Ac Anti-Toxoplasma IgG
Ac Anti-Toxoplasma IgM
Ac Anti-virus rubeolos IgG
Ac Anti-virus rubeolos IgM
Ac Anti-CMV IgG
Ac Anti-CMV IgM
Ac Anti-Lysteria
Acid uric
Uree serica
Creatinina serica
TGO/ TGP
Trigliceride
Colesterol total
LDL
HDL Colesterol
Sumar de urina
Urocultura cu antibiogr.
Ag Ch. Trachomatis
Ag Mycoplasma+Ureeaplasma
Citodiagn. Secretii Vaginale
Ac Anti-HIV 1/2
Ac Anti-HCV (pt hepatita C)
Ag HBs (hepatita B)
Pe 9 luna aceasta am fost la ecografie de trimestrul II si mi s-a recoltat sange si pentru triplu test.
Asteptam sa mergem la ecografia de morfologie fetala (pe 22 octombrie); poate vedem si noi daca e fetita sau baiat
cristi_2003 spune:
povestiti ceva
ca iara nu mai am chef de mai nimic
ce vreme domnule - sa nu iesi de sub plapuma
23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Nelaio spune:
Scuzati-ma pt off topic, dar as vrea sa stiu si eu cum trebuie sa procedez ca sa citez pe una dintre voi? Adica sa se stie cui ii este adresat mesajul?
Merci mult
cristi_2003 spune:
cum se face sos de paste?
din ala normal (nu pot defini ce inseamna asta exact) nu complicaciuni...
23+ cu
T. Carol
ioanara23 spune:
cristi eu fierb pastele, le scurg, le pun un pic de ulei de masline, oregano, cascaval ras si suc de rosii proaspat (este la kaufland un suc de pulpa de rosii din 16 rosii, asa scrie pe el, CARE E SUUUUPEER BUUUNNN!).....
sincer nu prea imi pla cnush ce mancaruri complicate...bine...la cat timp am...
in ficare zi ajung acasa cel mai devreme la 6 seara...
ioana
20+
puiutza mica
dalma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanara23 nelaio welcome! zi ce analize ai facut, ce face bebelinu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fetele burticoasele!VA MULTUMESC DIN SUFLET! CADOUL CEL MAI FRUMOS SI MAI MINUNAT SI MAI NEASTEPTAT E IN BURTICA! ![]() avem voie sa bem bere fara alcool? ca mor de pofta sa sleorpai un pahar! ![]() ![]() ![]() ralucutza de la hala centrala....surprinzator, nu ma asteptam sa gasesc ceva p-acolo... ioana 20+puiutza mica |
Eu am baut si bere cu alcool
, cam 2 beri in total pana acum....tot timpul mi-a placut berea si nu cred ca i-a facut vre-un rau lui bbDoamne ai grija de Daria Maria
cristi_2003 spune:
ioana - suna tare bun. mai ales ca e fara carne.
incercam diseara
23+ cu
T. Carol
Leditia spune:
| citat din mesajul lui Nelaio Scuzati-ma pt off topic, dar as vrea sa stiu si eu cum trebuie sa procedez ca sa citez pe una dintre voi? Adica sa se stie cui ii este adresat mesajul? Merci mult |
user-ul respectiv are niste casute deasupra,la mesaj..apesi pe ultima "reply with qoute"
edit: Bine ai venit.Sarcina usoara si bb sanatos.

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui Nelaio Scuzati-ma pt off topic, dar as vrea sa stiu si eu cum trebuie sa procedez ca sa citez pe una dintre voi? Adica sa se stie cui ii este adresat mesajul? Merci mult |
Bine ai venit!
Ca sa citezi din mesajul cuiva, vezi ca sunt deasupra mesajului niste iconite. Ultima e de obicei "reply with quote", si daca apesi pe el iti apare fereastra de raspuns cu mesajul celui citat inclus.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
23+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Leditia spune:
Andreea de ce trebuie sa faci toata sarcina trat cu antibiotic?Nu trece infectia?Poate n-o fi bun tratamentul.
Te intreb ca acum trebuie sa refac si eu urocultura si sper sa fi scapat de streptoccocul ala.Nu de alta da' la cate pastile iau ma apuca sila sa mai vad si antibiotice..sa nu mai zic ca de la astea te pricopsesti si cu candida.
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian