Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 2
ginnette spune:
Vali,
Nu pot sa vad pozele tale - imi apare o pagina cu nu stiu ce promotie de la webshots.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Gata, am plecat acasa
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honey79 Neata fetelor. Aici e 7 am.... si eu inca sunt adormita. Noi suntem bine, multumesc fetelor care au intrebat de noi. Uraganul ne-a ocolit de data asta. Am avut doar ceva ploaie usoara si ceva vant. In rest, totul calm, thank God. In alta ordine de idei, Andrew creste frumos. A avut cateva zile in care practic a refuzat sa pape... abia accepta in the end, sticluta cu formula. Acum insa, vad ca recupereaza, ca mi-a mancat tot cate 300 ml formula la o masa. Ii faceam cate 240ml si tot mai vroia. A inceput si el sa mearga de-a busilea... dar nu o ia la goana. Nu inca. Vorbeste bebeluseasca.... ba-ba-ba-ba-ba... pa-pa-pa-pa-pa..... apa, apa, apa.Nu a zis si nu zice inca mama sau tata. Se bucura enorm cand vede psiicile, si le-ar tot trage de par. Si rade si vorbeste cu ele de n-ai treaba. In rest, tot la cresa merge peste saptamana, doar in weekenduri sta toata ziua acasa. Eu la munca in fiecare zi, vin acasa obosita rupta. Va pup pe toate si va imbratisez cu drag. Mi-e dor de voi. POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Ce bine ca ati scapat de uragan.
Vad ca ai si tu un vorbaret acolo, bravo lui! povestitorul, au si pisicile cu cine sta.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI
Laura Ioana spune:
Biencuta de Lala20 Serbanel de docdecap
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
anca.b spune:
Roxana, am uitat sa-ti zic si eu de strada maria hilfe...f tare...mi s-au parut super magazinele. si erau niste preturi...chestii pe care le vezi in mall la cluj cu minim 30 de euro erau acolo cu 10-15...
ufff, ce ma ia un dor de duca!!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Buna seara ,
am vizionat poze noi de Saratica, o dulceata
Si cam atat...sorry dar azi am avut o zi plina .
Dimineata am fost cu scolarul in prima zi de scoala de clasa a IIIa , apoi acasa sa pregatim caiete si altae chestii, apoi in goana pe la 12 librarii sa gasesc niste afurisite de manuale deoarece cele primite de la scoala sunt absolut jalnice
Evident ca o parte nu le-am gasit dar deoarece in situatia mea suntem toti parintii am vorbit la telefon cu invatatoarea sa schimbam editura si sa luam altceva fiind vorba de manualul de matematica ce nu poate fi refolosit in ideea ca ceilalti posesori au rezolvat totul pe carte.
Asa ca sunt franta dupa atata plimbare.
Deci copii mici probleme mici, copii mari probleme mari !
Andrei a stat azi cu buni si a fost un cumintel doar ca azi i-a ros ghiozdanul lui frati-su , era pus pe un fotoliu si el a venit in premergator si il lingea de zor .
Va fi distractiv peste cateva luni cand va da iama in caietele si rechizitele lui Bogdan
In rest verbalizeaza de zor recuperand probabil tot ce nu a vorbit pana acum
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Se pare ca ne alaturam si noi clopoteilor bolnaviori . Daria are febra 38.3 in fundulet, adica 37.8. Am sunat-o pe dr, dar are telefonul inchis . I-am dat 2,5 ml Nurofen si astept sa vad ce se intampla. Nu stiu ce poate fi. Ma gandesc ca ar fi un dinte ca tare maraita a fost astazi...
LalaD, doctorita noastra, ce bine ca te-am prins! Cum fac? La 8 ore ii mai dau o doza de Nurofen? Daca nu scade temperatura in cateva ore, ii dau altceva - panadol si calpol mai am in casa?
Offf, cata umblatura pt niste manuale.... E bine ca Andrei a fost cuminte si mai ales ca vorbeste mult
Honey ma bucur ca ne-ai mai dat de veste. Pupam pe bb Andrew! . Si Daria, cand am fost la mama la tara era tot timpul cu ochii dupa pisica...asa ar fi smotocit-o, dar nu am lasat-o eu de frica sa nu ia vreun par...
Gatta am vazut poze cu Saratica cea frumoasa ! F bine a luat in greutate la varsta ei! Bravo!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Biencuta si Serbanel!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Lala_D spune:
Alina daca ii scade febra nu ii dai nimic. Daca urca peste 4-6 ore ii dai Panadol apoi astepti daca iar urca in 4-6 ore ii dai Nurofen.
Deci regula este : nu are febra nu-i dai nimic . Are febra peste 38,5 C ii dai la minim 4-6 ore alternativ Panadol, Nurofen , novocalmin.
Multa sanatate
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
kalosalina spune:
Multumesc mult Lala!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria