Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Elilov, ce poveste trista ati avut... Nastere usoara si bebe sanatos!!!

Cezariana mea m-a chinuit 3 saptamani. Dar acum am uitat. Imi amintesc ca aveam cosmaruri ca sun iar gravida si ca o sa nasc tot prin cezariana... Dar sunt si femei care de a doua zi de trezesc mai bine si totul este in regula.
Eu stau cu mancarea in fata si nu reusesc sa ma apropii de ea. As vrea sa treaca mai repede toata perioada asta...

Ioana 8+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Elilov nastere usora iti doresc, si un bb sanatos.
Si eu am avut citomegalovirus, mi l-au gasit pe la 7 luni, la Inst. de Virusologie mi s-a confirmat ca nu s-a transmis la copil.
Oana MVT ce norocoasa esti!
Eu sper sa se mai schimbe si pe aici lucrurile, si mamicile sa invete sa isi ceara drepturile, mai ales la o nastere.
Crisu, felicitari!
Bebe-beca nici pe mine nu ma atrage mancarea..

Mihaela si Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzutzu_1984 spune:

Groaznic fetelor cu cezariana...eu pana acum ma gandeam ca este mai usor asa, dar acum ma gandesc serios sa ma obisnuiesc cu gandul sa nasc normal.
Of ..asta e, la urma urmei asa a lasat Dzeu,sa ne chinuim, cine a facut epidurala, sa ne spuna si noua care e treaba? ce simti?
Aveti gija de burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bebe beca si mh multumesc sava ajute Dumnezeu sa aveti o sarcina usoara si la termen
mh ai fost o norocoasa inseamna cineva sus te iubeste
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Buna mamici de albinute!
Va citesc de la inceputul inceputului, dar am tot amanat sa va scriu, am vrut sa fiu sigura ca totul e bine.Sper sa fie asa, inca nu stiu...abia pe 4 oct merg iar la control.La primul control sarcina era mica si nu s-a vazut decat saculetul gestational.
Datele mele: DN 19.11.1973; UM 30.07.2008; DPN 6.05.2009. Mai avem o fetita, Mayanna, care are aproape 3 ani.
Va pup pe toate si Doamne ajuta sa avem o odisee linistita, fericita si puiuti sanatosi!

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Animagus spune:

Trecem si noi din cind in cind pe aici si voiam sa zicem "Hi!" DPN 31.05.2009. Subiectul care ne framinta acum: recoltarea de singe placentar pentru celule stem. Am discutat nitel la Baby Expo cu cei de la laboratorul din Cluj. Costul: 33 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Bun venit Sarmisa si Animagus! Sa aveti parte de sarcini frumoase!

Animagus, ce anume va preocupa legat de recoltare?

Ioana 8+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Eliliv imi pare rau de exerienta ta!
Anda in 2006-2007 m-am interesat temeinic pe net despre nasterea in apa, in Romania. Am citit ca se faceau la Brasov, intr-un orasel langa. Dar acea maternitate nu mai functioneaza! Tu ce stii, mai nou?! E tentanta alternativa nasterii in apa!
Crisu, Animagus,Sarmisa bun venit si sarcini usoare!
Noi aproape am incheiat capitolul intarcare! A fost mai usor decat credeam! Am plans uneori cot la cot! Mai am sanii un pic tari, dar e bine! Ma gandesc sa merg si eu la control, dar mai stau cateva zile!
Daca vreti sa aflati povestea nasterii mele, cu o peridurala neresita va invit sa o cititi la semnatura -"Cum a aparut printul".

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Bun venit noilor fete! Sa va fie la fel de bine ca si mie
Sincer, parca ma simt si aiurea, lumea se vaita de greturi, de faptul ca se uita chioras la mancare si eu .... nu mai stiu cum sa mai manac o data la doua ore
Site-ul clinicii private despre care vorbea, cea cu nasterea in apa este http://www.clinicaeva.org/ , iar in sectiunea de forum povestesc cateva fete cum a fost.
Cat despre peridurala pot sa va spun si eu ce stiu de la fina mea care a nascut la maternitatea giulesti. I s-a facut anestezia cand avea dilatatie 4 sau 6, nu mai stiu si i s-a facut treptat. A zis ca pur si simplu nu mai simtea nimic de la piept in jos, iar la nasterea efectiva a jutat-o moasa spunandu-i cand sa impinga. N-a simtit nici o durere si nasterea in sine a durat decat 10 minute. Mai mult a stat sa o coasa, cam 25 minute. A doua zi insa nu se simtea foarte in putere, dar nici cum ziceau fetele cu cezariana.
Pe de alta parte voiam sa le intreb pe fetele care au povestit de cezariana daca au mai facut alte operatii inainte. Eu una sunt o veche amatoare de cicatrici si am chiar si pe abdomen, capatata de curand. Eu stiu deja ce inseamna anestezie totala si primele 48 de ore dupa operatie. E diferita operatia cezariana de o alta operatie?
alynta27 vreau sa te rog sa iti verifici linkul de la povestea printului ca eu nu am gasit ceea ce cautam, adik exact povestea.

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Si eu am o cezariana la activ. Eu aveam 41 de saptamani cand m-am internat pentru inducere. Era joi dupamasa. Au inceput toate procedurile dar nu prea am reactionat la nimic. Vineri seara mi-au facut epidurala pt ca aveam contractii foarte mari si ei continuau sa-mi mareasca doza de medicament. Dureri eu nu pot zice ca am avut, le spuneam asistentelor de jena ca ma doare cam 4-5 (te intreaba de la o scara de la 1 la 10). In fine, sambata dimineata a venit medicul sa-mi spuna ca ma mai poate lasa maxim 10 ore dar nu-mi da nici o sansa, asa ca intr-o jumatate de ora eram deja in sala de operatii. Aveam deja anestezia epidurala si au mai bagat ei ceva in perfuzii ca tremuram ca varga (cred ca asta a fost defapt cea mai nasoala senzatie care am trait-o atunci). Dupa operatie ne-am intors in salon (aici fiecare naste in salon separat dotat cu tot ce tr pt nastere si pt bebe), au spalat copilul si pe urma l-au dus la nursery ca ii ramasese lichid inauntru si l-au pus pe antibiotic. Eu urma sa ma mut in alt salon si m-au intrebat daca ma pot ridica (eram la o ora dupa operatie). Eu viteaza am spus ca da si m-am ridicat cu ajutorul asistentelor in picioare (am facut balta sub mine in prima secunda), m-au asezat in scaun si m-au mutat in alt salon. Duminica dimineata am fost deja singura la baie si sa-mi vizitez bebelasul. Miercuri deja conduceam masina ca Alex a mai ramas in spital pana vineri si pe mine m-au externat marti. Asa ca de marti dupamasa faceam naveta la spital.
Acum cred ca depinde si cum se face operatia, nu stiu ce sa zic dar eu am fost ok. Mi-am dorit nastere normala dar nu a fost sa fie acum o sa vedem la sarcina asta ce fac. Oricum parerea mea e ca nasterea naturala e mai buna, te vindeci mult mai repede si daca e posibilitate si de epidurala chiar nu vad nici un motiv sa te lasi taiata de buna voie. Operatia o mai simt si acum dar daca nasteam natural.....

M-am cam intins. Pupam pe toata lumea si sarcini usoare.

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput