Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alynth cat priveste intrebarea ta eu zic sa intri la probleme legislative ti se va raspundecat se poate de corect si in timp util..sunt foarte bine informati..numai bine
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

ela,

In Romania ora locala este GMT+2 Standard time, si GMT+3 Summer time
eu am folosit la time zone, 2, ai putea de ex sa incerci sa diferentiezi de ex la data ta de nastere 2 daca esti nascuta iarna si 3 la time zone daca bb a fost conceput dupa orarul de vara.

Miha6+ & irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

voi cand veti face bitestul?
doctorita mea mi-a spus sa il fac la 11 saptamani, dar citesc pe net ca se face de la 12 si pana la 14 saptamani.
eco morfologia fetala de trim I cand se face?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Mersi mult Miha..si ..Imi iese fetita..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

si iti multumesc miha. dupa lungi calcule a iesit ca am fetita. Chiar am verificat cu cele spuse de o prietena cand a ramas ea si acum stie ca are fata, iar testul a indicat acelasi lucru.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetelor noi, sunteti pe listutza!

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

salutare!
gessy eu pentru arsuri tot rennie iau. o prietena imi povestea ca ea era tot timpul cu sticla de bere dupa ea, ca ii mai calma arsurile
so .... fiecare ce gaseste la indemana
blue eu am spus tuturor ca asa eram de fericita .... si toata lumea a reactionat bine.
cat despre nasterea in apa pot sa-i spun alyntei ca trebuie sa te duci mai devreme la bv, sa stai pe acolo niste zile, eventual. oricum am vazut ca erai oripilata de suma de 20 mil. sincer, nu mi se pare enorm, avand in vedere ca la spital in buc tre sa dai vreo 12-13
mil doctorului si bani cu nemiluita asistentelor si infirmierelor. asa macar stii o treaba platesti de la inceput pt toate serviciile.
nu stiu daca in suma e inclusa si peridurala, dar o sa ma interesez.
fetelor pe mine ma deprima rau vremea asta ploiasa...
vorbea cineva de dublul test, parca gessy nu?
chiar discutam pe la inceputul acestui capitol cu o alta burticoasa despre triplu, repsectiv dublul test care merge pe aceeasi idee. mi se pare inutil, pentru ca nu iti da un rezultat pe care sa te bizui si pt a avea ceva mai concret tre sa faci amniocenteze care e si periculoasa si are doar 98% precizie. si chiar daca ar iesi rau si amniocenteza ar fi la o varsata inanitata a fatului, iar avortul este oricum o chestiune de morala, de deontologie sau liber arbitru, cum vrei sa ii spui.
so, sfatul meu e sa te documentezi bine inainte sa te apuci sa dai banii pe teste aiurea, macar sa stii pe ce cheltui.
dar eu ti-as spune sa nu iti faci griji ca stresezi bebicul, mai bine gandeste pozitiv, dar oricum informeaza-te.

cine zicea ca a facut deja morfologie fetala, sau s-a programat numai? sa ne spuna si noi ce si cum e, ce se intampla pe acolo.

pupaceli!

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salutare burticute

oanaiacovita sa ti dau si eu datele mele pt listuta DN 31/03/1977 , UM 23/08/08 DPN 27/05/09

Merci

+5 si Marc

http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mie mi-a iesit baietel...
Bun venit mamicilor noi!
Acum Rebeca este la o petrecere de copilasi, asa ca eu profit de liniste...
V-am intrebat si acum cateva zile, v-ati hotarat asupra spitalului la care veti naste?

Ioana 8+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

si mie tot baietel .......
daca iese asa fac o cinste mare

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput