Puiuti de Randunici 2008!! (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gudinde astea-s aventuri in epoca de piatra, Romanica...sorry..bine ca rezolvi pana la urma!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pozici de la munte si Campulung AICI

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

frumoase poze, stelutz, parca simt mirosul aerului de munte! poate vad si eu muntele pe la mijlocul lui octombrie, sa vedem...
am vrea sa tragem o tura in Apuseni!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ufff, gata, copilul e spalat, schimbat, hranit si culcat! Greu frate singura... Asta e!

La servici a fost mam'sell exemplara! Cuminte, cuminte, era tot cu ochii in 14 si urmarea pe toata lumea foarta atenta. Nici pas n-a zis. Toata lumea s-a mirat de ea cat de cuminte e. Cica "da' nu plange???" Nu! Copilul meu nu plange. Daca e uscata, schimbata, hranita, nu-e cald, nu-i e frig si nu o doare nimic, nu plange!

Asta a fost tinuta office.

Ma duc sa citesc din urma...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Simo, sper totusi sa nu am de agitat un an, ca uite cum am zis

Citat:
citat din mesajul lui sovietica
Simo, pentru David prescolarul!

Monix, taree istructajul cu fondul clasei si alte mestesuguri
Si cu Laur alta

Tuchi brava! sa dea DD sa fie de bun simt tanti.

Cami, ce emotionante pozele! frumooos frumos!
Cristina, sar'na pt articol! mi-am dar fw, il voi studia cu siguranta.
si: Cristinoi iesi din butoi! -alta rima n-am

Ariel super jumper! :)) super tati inventiv si jucaus! Am inghitit si ambalajul de la floricele!
De ce ai avertisment? sau nu stii nici tu?

Gudinde asta e... traim in Romanica. Sper ca in curand sa o clasezi la "probleme rezolvate si bani ramasi la portofel"
Stela, ce mai dormea ea la chei in sacul ei Taare bine v-a mai fost!

Kya, super tinuta! asa, mai cazuala :)) Brava Sanziana cumintica!

Mie mi-a venit ciclozaurul, dupa 1 an si 2 luni de amenoree, ignorand lohiile. Drept urmare am si repezit randunoiul! Stateam su si hraneam bb cu lingurita si sash are un obicei de tzipa la lingurita cu niste fetze usor furioase, dar mananca dealtfel, deschide ciocul fara probleme. Si pe el l-a mancat undeva sa imi reproseze ca indop copilul impotriva vointei lui (i-am dat doar 80 ml). Atat i-a trebuit. Grrr mrrr vine si el la 9pm acasa si vrea sa se implice scurt si concentrat la cresterea copilului. Jap!

Ma duc sa ma culc sa meditez la faptul ca organismul meu se pregateste incet, incet de bb2.

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovi,am primit avertisment pt. ca e clar ca trebuie sa merg la psihiatru! acum ma retrag sa-mi ling ranile si las calculatorul pe mainile lui marcel, caci eu mi-am flaxurat destele inutil prea mult timp!
pup. noapte buna!
editez: marcel nu a mai pus mana pe calculator...m-a vazut pe mine ca aveam o mutra prea serioasa si buzele stranse si stie ca asta nu e de bine...
dar, acum numar oi...1,2,3,...la nebuni cu mine! cata dreptate am avut cand am "inaugurat" sectia aia pe crenguta!

ps:ideea cu "jumperul" imi apartine:))) tati a fost insa mestesugarul si tot el este "master of puppet(s)" :) ca eu, vai de mine! ca sunt micutza rau si fragila

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ufff, gata, copilul e spalat, schimbat, hranit si culcat! Greu frate singura... Asta e!

La servici a fost mam'sell exemplara! Cuminte, cuminte, era tot cu ochii in 14 si urmarea pe toata lumea foarta atenta. Nici pas n-a zis. Toata lumea s-a mirat de ea cat de cuminte e. Cica "da' nu plange???" Nu! Copilul meu nu plange. Daca e uscata, schimbata, hranita, nu-e cald, nu-i e frig si nu o doare nimic, nu plange!

Asta a fost tinuta office.

Ma duc sa citesc din urma...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

vai de mine ce pantofiori are...m-a terminat!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Pozici de la munte si Campulung AICI

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

muntele ca muntele dar e dementiala in rochita aia roz (eu eram in urma cu vizualizarea pozicilor )

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Restante....
Simomulti ani fericiti alaturi de randunoi! Si mari succese prescolarului!
Gudindeeu sa comentez asa patanie? inginginging ....
Valentinamegaultrafelicitari pt soferit ! Si muscaturi puternice de la dintos
Bubuam produs si eu celebra tortura si a fost super buna ! Astept reteta de galusti
Tuchi ma bucur ca ai gasit-o pe tanti bona! Sa fie cu spor si cu folos! Si multi pupici Ilincai pt descoperirea "gaurii negre" din gatul lui Seb Dupa faza cu "ce face Seb cu cucul? pipi?" a trecut la ORL
Lunye frumusel Mufa si basta Da , eu am vazut si bebei uratei...dragalasi sunt toti , intr-adevar!
LIanaunde te pitesti? Ce ai patit? Doamne azi ce te-am mi pomenit cand am calcat

poze

Mergi la inceput

Intrebare:
E ceva rau daca Vladut luna asta n-a luat decat 200 g in greutate ? Ca mananca de rupe, zic eu...nu stiu de ce nu se mai ingrasa
200 lapte+2 masuri cereale
300 g fructe cu branza din 250 ml lapte
200 lapte cu 2 masuri de cereale
200 legume cu carne sau galbenus
200 lapte cu 2 masuri de cereale

Dar:
cerealele nu au gluten si nu i le dau separat ci doar ingros laptele
face kk de 2-3 ori/zi
de dormit, doarme la greu (12 ore noaptea+ 3 ore la pranz)
se agita in continuu...bataie, da din picioare,sta in 4 labe...

Ce parere aveti ?

poze

Mergi la inceput