Buna ziua mamici. Am inceput si noi scoala azi si am o problema. Se da ceva invatatoarei in primele zile in afara de flori? Azi m-am trezit. Am diseara sedinta... ar fi cazul sa ma prezint cu ceva? Sau doar de Craciun, 1 Martie...
Help!
Ca nu vreau nici sa sar calul, dar nici sa fiu pe langa!
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi
Lumi
Asta speram si eu. Sa fie suficient un buchet de flori.
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi
Lumi
Poti sa nu-i oferi nici flori daca nu-ti face placere...
Eu ma gandesc ca daca tot e sa oferi ceva,trebuie sa dai din suflet ,ca asa iti face placere, nu ca "trebuie"...ca nu te obliga nimeni sa dai ceva...
In alta ordine de idei,titlul mi se pare cel putin jignitor; bine ca n-ai zis "mita" sau "ciubuc" pentru invatatoare...
Tie, daca ai fi cadru didactic sau nu numai,ai ocupa un post intr-o institutie si cineva ar avea nevoie de serviciile/ ajutorul tau, ti-ar placea sa mai primesti si altceva in afara de flori???
Da,si mie mi se pare o abordare putin tendentioasa.Nu va obliga nimeni sa dati ceva,daca nu e un gest care vine din suflet.Eu am luat un foarte mic dar pentru doamne ,nu flori,pentru ca desi sunt superbe ,ma gandesc ca niciun om nu are totusi 25-30 de vaze in casa...Dar am luat acest dar pentru ca asa am simtit eu,din placerea mea,pentru ca stiu ca lucreaza mult cu fetita mea si ca merita,si de asemenea pentru a o invata pe fiica-mea ca e frumos sa si oferi,nu doar sa primesti.