FIV 191
Raspunsuri - Pagina 3
kineta spune:
CATALINAsunt de acord cu ce spui tu,nici eu nu sunt adepta tratamentelor dupa ureche,mai cu seama ca sunt cadru medical,si nu as face nk fara sfatul medicului.DAR ma intereseaza f mult acest subiect Clexane,pot spune ca fac unele statistici referitor la acest tratament ,in cazul femeilor gravide,am citit f mult ,cunosc si multe cazuri,cu zeci de avorturi spontane ,si in cele din urma au reusit cu acest Clexane sa duca sarcina la termen. CAND imi va venii randul la al doilea fiv,voi intreba medicul despre acest tratament ,si daca considera ca e cazul sa fac si eu,daca nu,nu voi face nk de capul meu. Vreau doar sa ma informez ,sa strang cat mai multe informatii,si sa vad ce mi-ar putea fi si mie de folos. Este f interesant si ceea ce ai spus tu despre Clexane,posibil sa fi fost de vina(prin subtierea sangelui ,sa-ti fi produs intreruperea de sarcina-hemoragie),dar posibil sa nu fie asa,si alta sa fi fost cauza,doar Dumnezeu stie,si eu am avut cateva pierderi de sarcina inainte de a ajunge la fiv,si te inteleg f bine.ITI doresc multa bafta in continuare,si oricum ne auzim pe forum-ne citim
Bianca B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabita78 Fetelor, am si eu o problema. Sunt in ziua 3 dupa ET si dupa ce fac pipi ma doare jos nici eu nu stiu ce. Dupa punctie m-a durut, apoi mi-a trecut si acum iar m-a luat, de ieri cate un pic si azi mai accentuat. Ce sa fie oare, vi s-a intamplat si voua asa ceva? Plus dureri de burta ca inainte de cm. |
Gabita eu am avut dureri de la punctie pana spre sfarsitul saptamanii a 7-a de sarcina. am facut tot felul de analize, ecografe dar nu a iesit nimic rau. Durerile de cm au inceput din ziua a 5 dupa ET (a 10 dupa EC) si eram 99% sigura ca trat nu am reusit dar Dumnezeu a avut altceva hotarat ptr noi.
Mult succes tuturor, sanatate si sa treceti la odisee cat mai curand posibil. Nu va pierdeti increderea si trebuie sa fiti optimiste, oricat de greu ar fi.
Bianca 17+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
felicia_ spune:
Fetelor, vin si eu cu o rugaminte: Ne-a contactat d-na redactor sef de la ziarul Cotidianul pentru a face un articol ref la petitia noastra si i-am dat un link catre subiectul nostru, unde sunt o gramada de informatii. In plus, am avea nevoie de:
- cateva povesti ale fetelor care au facut fiv (reusit sau nu) dar sa se vada prin cate trece un cuplu implicat
- eventual, de la fetele care au incercat sa deconteze ceva prin casa de asigurari asteptam cateva detalii, de ce obstacole s-au lovit, cum au fost tratate etc.
Cine vrea/poate/are timp...poate sa-mi scrie pe pm, si eu transmit mai departe d-nei Gatej (redactorul de la Cotidianul).
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
cristal1995 spune:
felicia: zilele astea promit ca-mi fac timp sa-ti scriu povestea. Chiar imi trebuie muult timp, ca e lunga cat o zi de post
Sheri: pupici si bafta multa!!! Cat curaj poti sa ai, iubita!
Va pupic pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
Delia21 spune:
Salut lumea de aci si veni sa va spun ca am inceput medicatia din 10 septembrie,cea de inhibare,iar joi voi merge la ceva teste si sa-mi spuna apoi doctorul daca incep si injectile pentru stimulare tot joi.Deci,....sunt pe baricade,prin zona sau la alergat cupilu prin parcuri,mai bine spus,el ma aleargaa pe mine
Sheri,eu iti tin pumnii de pe acum,...si daca primesti comanda de berze,musai sa trimiti una si incoace.Gabita,eu aveam dureri dupa ET si s-au dovedit,....ca erau de prindere.Sper sa fie aceleasi cauze si la tine si sa ne dai vesti bune.Cand faci testul de sarcina?
Bianca B spune:
Felicia, ma bucur din tot sufletul ca acesta campanie atrage atentia mediei si sper ca va atrage si atentia mai marilor tarii (asta e partea cea mai grea). As spune cu cea mai mare placere povestea dar lupta noastra nu s-a dat pe meleaguri romanesti. Sunt sigura ca fetele isi vor face timp ptr a-si spune povestea.
Seara frumoasa tuturor
Bianca 17+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
gabita78 spune:
Delia, eu sunt abea in ziua 4 ET de accea imi fac griji.
Oricum durerile au ramas aceleasi:dupa ce fac pipi ma doare si in plus simt niste sageti exact in mijlocul burtii. Oare am racit? Plus ca merg la baie din 2 in 2 ore si nu beau asa multe lichide.
As da orice sa ma asigure cineva ca bebelusii sunt inca in uter si nu s-a intamplat nimic cu ei.
brunadria spune:
buna gabita78, sa stii ca asa am patit si eu dupa punctie si embriotransfer si a durat o luna toate durerile astea, dar intreaba ti medicul , mie mi a spus ca e normal din cauza dozarilor hormonale si a numarului mare de foliculi. dar pentru linistea ta suna biologul sau medicul. eu zic ca e norma. iti doresc mult succes si 2 liniute in curand.e foarte important sa stai intinsa in pat si sa nu depui nici un fel de efort.
mimi_m spune:
Salutare,
Am intrat si eu pe ultima suta de metri, astazi am facut eco din ziua 9 de stimulare, iar rezultatele sunt bune- 7 foliculi cuprinsi intre 12 si 16 mm . Urmeaza eco din ziua 12- vineri . Am si eu o intrebare - de regula punctia cam in ce zi se face ? Exista posibilitatea sa se faca in ziua 13? As vrea sa fiu pregatita pentru orice, tinand cont ca nu sunt din Buc si nu as mai face inca un drum sambata ... cred ca duminica nu se pune problema sa faca punctii .