FIV 191

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Impatience, eu te inteleg ca iti doresti, ca orice om normal, ca bebelusul sa fie bine. Dar hai sa nu fim mai catolici decat papa (desi nu e prea potrivit in context, Vaticanul fiind impotriva testelor genetice etc.) Ideea este ca acel diagnostic preimplantator se face, inclusiv in strainatate, doar in cazul in care exista o maladie transmisibila genetic FOARTE grava a unuia dintre parinti. Si mie se pare firesc sa fie asa, altfel se cheama eugenie. Daca ai fi putut ramane natural, cine ti-ar mai fi verificat ovocitele/embrionii? Deci: are Dumnezeu grija! :)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Offff Catalina, am citit povestea ta. inteleg ca la tine a fost o greseala a medicilor care ti au dat INCREDIBIL o medicatie gresita! data viitoare o sa fie bine. Am inteles ce zici tu si...Luca, ai dreptate, sa nu fim mai catolici decat papa..cred doar ca sunt mai paranoica decat voi toate! Ma mai suportati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Suntem calite cu cazuri mai avansate de paranoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Si, a propos de ce zice Catalina, eu nu am facut diagnostic preimplantator, desi embrionii au fost lenesi (doua celule la 36 de ore, dar au recuperat, fiind de opt celule la transfer - 72h), bebelusele mele erau bine dezvoltate si extrem de vioaie, chiar si cu o ora inainte sa le pierd, cand le-am vazut ultima data pe ecograf (...mi-au dat lacrimile......) Cand le-am vazut a doua zi, ca ingerasi - erau perfecte, impecabil formate si ATAT DE FRUMOASE! E greu de crezut ca bebelusii de doar 18 saptamani pot fi atat de frumosi...

..........

Impatience, pune toate sansele de partea ta, desigur, dar mai ales roaga-te sa tragi un loz castigator si sa fie bine pana la capat. Garantii nu exista.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

multumesc fetelor! offf Luca, am citit si despre tine. nu stiu de ce ai pierdut sarcina, dar...Doamne ajuta data viitoare! Pe toate fetele de aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna fetelor, santeti pe baricade nonstop.va urmaresc, sant si eu pe aici.va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

buna fetele
eu sunt noua pe aici, de fapt am tot fugit de partea cu fiv-ul dar n-am scapat.
Sa va spun ceva despre mine. Am 30 ani, mi se pare enorm, si de ani buni tot investigam de ce nu apare bb, asa ca am descoperit un hidrosalpinx bilateral de toata frumusetea, am facut laparoscopie, dar minunea nu s-a intamplat, insa hidrosalpinxul a revenit, asa ca de fiv nu scap.
Eu sunt din Bacau, si mi-am luat inima in dinti si am mers la Iasi la Ominiclinic- e noua deschisa si am avut prima convorbire de fiv si saptamana viitoare incep analizele (din nou- deani de zile tot fac investigatii si dozari hormonale), si voiam sa va intreb daca a mai facut cineva FIV la Iasi la ominiclinic, ce parere aveti , daca nu merg din nou la Giulesti, unde am facut laparoscopia
Asa ca va rog sa ma primiti si pe mine in randul fiv-oaselor, chiar daca eu sunt doar la primul fiv, la partea cu analize
Pupici pentru toate fetele, si la cati mai multi BB-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kora - Am inteles! Pentru mine faptul ca le fac singura e un pas mare, dar ma saturasem sa ma plimb dupa asistenta plus tariful corespunzator, ca sa nu mai spun ca de vreo 2 ori a intarziat circa o jumatate de ora ca uitase!

Fetelor apropo de persoane mai impacientate - mai stie cineva ceva de mihaela? Sper ca va mai aduceti aminte de ea!

Si inca o intrebare - ceai de cretisoara sa beau de acum sau cand incep stimularea? Asta asa ca sa nu zic ca nu mai fac ceva in plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Laura bine ai venit la noi si sedere cat mai scurta, apoi fuguta la gravidute.Eu nu iti pot spune despre acea noua clinica nimic, dar in general experienta medicilor in FIV e foarte importanta. Referitor la problema ta trebuie sa vb cu un bun medic deoarece hidrosalpinxul e destul de pacatos si in cazul FIV.ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cum zic baietii de cartier? Sa mor io. A venit urocultura. Sterila. Si-atunci io ce rahat am?

Mergi la inceput