Mica publicitate, nu apare anuntul
Am postat astazi un anunt la Mica publicitate, si nu mi-a aparut, nu mi-a dat nici numar de inregistrare pentru anunt, nici nu a aparut la lista de lucruri pentru copii (vanzare). Imi apare doar: (!) ATENTIE: Aceasta rubrica NU SE ADRESEAZA magazinelor virtuale sau companiilor.
Ai o companie inregistrata? Apasa aici!.". Am repetat anuntul, si din nou nu am primit nici numar, nici nu apare nicaieri, ci doar aceeasi atentionare de mai sus. Si a treia oara la fel. Daca este o perioada care trebuie sa treaca pana apare anuntul sau trebuie sa treaca pe la un moderator, este anuntat undeva? ca eu nu am vazut un astfel de anunt la regulamentul rubricii.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
Raspunsuri
Roxie spune:
Nu ma ajuta nimeni? Dupa atatea tentative esuate imi vine sa..... dar inca sper ca ma lamureste si pe mine cineva de ce nu imi apare anuntul.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
Roxie spune:
Tot nu reusesc sa adaug anuntul. Nu am incalcat regulamentul, sa postez mai mult de unul pe saptamanam ba chiar au trecut mai bine de doua saptamani de la ultimul, si tot nu reusesc. Cine imi poate spune si mie ce se intampla?
Multumesc.
marius spune:
Ok am preluat intrebarea.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
Roxie spune:
Am aceeasi problema in continuare. S-a mai confruntat cineva cu ea?
Roxie spune:
In sfarsit, imi apare si mie "anunt adaugat cu succes"! L-am pus fara linkul la poza, care se pare era cauza problemei, desi incepea cu http si se termina cu jpg cum se cerea acolo.Am incercat sa adaug linkul la editare, dar tot nu merge. Nu ma mai agit. Vroiam doar sa va spun ca s-a rezolvat problema, aproape in totalitate. Multumesc.
EDIT: m-am mai agitat, si am observat ca atunci cand dau paste linkului, este atat de lung incat nu imi mai intra si ultima litera din terminatia jpg, si de aia nu vede poza, ca nu intra "gîul" in casuta.