Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
roxanamultumim
greyerasimi pare rau ca faci moldamin speram sa treaca totul cat mai repede
adimercedesmultumim pentru link. avem noroc ca alesiei ii place in magazine, tipa de bucurie. si pe afara ii place mult si e cumintica, dar prin casa (mai ales cu vremea asta naspa, de 2 zile tot in casa) e pofticioasa si stie sa ne exploateze
erinasi eu cand am venit acum 3 ani in buc, intr-o zi de ianuarie, urata, noroasa si cenusie, ma intrebam ce mi-o fi trebuit bucurestiu? nu puteam sta eu bine unde eram? apoi am inceput sa ma obisnuiesc, sa vina zile calde si lumioase, cu distractii posibile la orice ora, iar de cand a aparut si alesica sa fie acasa!

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

OANA ISABELLA
ANDREI LAURENTIU

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

noi ne pregatim de prima escapada in 2 de cand am devenit 3
de maine pana duminica

imi pare rau dar nu am timp sa caut in urma, si va rog frumos, daca are cineva un pic de timp, sa imi explice si mie cineva care e treaba cu cadoul/tombola din 12oct, ca nu as vrea sa venim nepregatite

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana si Alehiam- ce vorbiti despre rares al meu???????????????hmmmmmm:)))))
nu stiu daca o sa-l iau....e cam ora de somn, dar mai vedem!!!
adica nu va multumiti cu luca! sunt prea multe fete????? va spun de la inceput ca e un gentleman, dar va fi cam somnoros:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Nico mersi, o sa treaca saptamana viitoare cand fac operatia de amigdalite, tot fac de cateva saptamani incoace Moldamin pana in operatie.
Cu privire la tombola s-a propus sa luam fiecare o jucarie, suma estimativa 50 ron, impachetata frumos si se va trage la sorti.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Erina--- e greu, dar incearca sa nu observi toate neajunsurile! o sa te acomnodezi! in ce zona stati, a-ti cumparat apartamentul sau cum? tu nu l-ai vazut pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Oana-Isabella
Andrei-Laurentiu
balaceanu_l

La multi ani, multa sanatate si numai bucurii!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Papanash- si noi am fi vrut sa plecam pana la viena si sa vizitam diverse apoi in salzburg. hallstatt....dar acum ma gandeam ca daca ne plua tot timpul? s-a stricat rau vremea! voi a-ti prins vreme buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pinacolada pai zau adormit sau nu e pacat sa nu aduca sarbatoritul la sarbatoarea lui.

Nico, fiecare va cumpara un cadou de 50 RON. Fiecare papanash sau dulcetica vor primi un cadou din cele aduse de participanti care va fi ales prin tragere la sorti.

Sabina, mi-ai amintit ce greu va fi cu crizele. Incercam sa nu ma gandesc inca la problema asta la Andrei, ca destul am astfel de probleme cu Alex.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

M-am uitat la vreme in viena si spun ca pana vineri vor fi maxim 15 grade si ploaie! brrrr, offf si asa as fi vrut sa ies un pic, sa ma relaxez, sa ma plimb..... dar poate se indreapta cine stie!
LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de azi! numai bine!

Mergi la inceput