Pepenasi de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Tecky spune:
Diarux esti fenomenala cu poeziile tale! Sunt absolut superbe!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Dupa o zi cumplita ieri am avut parte de o noapte linistita, slava domnului! Dupa baita a adormit ariciul meu instantaneu, se uita la mine cu ochisorii mici in timp ce o inveleam in patut si abia mai putea sa-i tina deschisi...si a tot dormit pana dimineata la 6, cand a papat si a adormit la loc pana la 10 jumate

. Eh, asa copil mai zic si eu!!!
Biribu n-am stiut ca e luna plina, si nici nu m-am gandit ca ar avea vreo legatura, dar acum ca spui tu, imi dau seama ca e posibil, ca si tati e la fel, cam lunatic asa cand e luna plina...O sa urmaresc fenomenul si luna viitoare...
Dana, Marina eu sunt campioana la durerile de maini!!! Abia acum s-au mai ameliorat, dar de prin luna a 6 de sarcina si pana cam la o luna si ceva dupa nastere m-au nenorocit!!!Acum ma mai supara doar mana dreapta noaptea, ramane inclestata si tebuie s-o misc ca sa-si revina...oricum eu am facut si niste investigatii ca imi era teama sa nu am reumatism sau altceva, si am descoperit un stafilococ in caile respiratorii, si e posibil si din cauza lui sa fie durerile.
Ankalaura m-am distrat copios citind mesajul tau
Si mie mi-ar placea un golden retriever dar evident ca numai la curte. Noi am incercat anul trecut sa tinem un catelus in casa, era puiut, avea cateva saptamani, dar n-am rezistat mai mult de o saptamana si l-am expediat la bunicii sotului meu la curte. Il tineam numai in bucatarie ca sa nu-mi "boteze" toata casa, si plangea noaptea ca nu vroia sa stea sigurel (exact ca un copil), si ma trezeam pe la 5 dimineata sa-l impac (exact cum fac acum cu Ioana) si gaseam pe jos prin bucatarie numai "movilite" si "balti" si dai si spala gresia si dezinfecteaza, si oricum mirosea toata casa a caine
Pe de o parte m-am antrenat pt ce avea sa urmeze
, dar pe de alta mi-am dat seama ca nu am sa tin vreodata in casa nici catel nici pisica, ci numai un acvariu, pe care de altfel l-am achizitionat la inceputul verii...
Camy ma bucur ca ai reusit sa te descarci putin si ca lucrurile stau mai bine intre tine si Cristi! Un
dulce iti trimit si o imbartisare calda!
LA MULTI ANI pt pepenasii sarbatoritiazi: Thea sa cresti mare puiule, sa fii sanatoasa si sa aduci multa lumina in viata parintilor tai! Sun sa o pupi dulce si din partea mea
.
Irina de Bobitamica sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa!!! 

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
diarux spune:
VIOLETA e greu cu programul. cat are? ca nu mai stiu?
noi, de exemplu (da nu e valabil pentru toata lumea, ca doar au ritmuri diferite) ne-am reglat dupa baita. adik la ora 9 seara ii facem baita si de acolo papa p[e la 10, somn pana pe la 1, sau depinde...azi-noapter a dormit 5 ore legate de m-am speriat. si dimineata ARE DE PE LA 5-6 PROGRAm DE COLICI.care tine dupa caz. pana pe la 9-10. acum am descoperit ca daca il spal la funduletz , face kk mai repde si mai usor. si chiar pe mami daca se poate cu jet! pana in mijlocul camerei. dar suntem asa de fericiti toti dupa aia!!!
ziua nu prea doarme. acum nu stiu cum de doarme. sper ca nu e bolnavior...
dar il mai pacalim cu suzeta....cu pusul in scaunel...de astea
acum tati e la scoala si nu ma mai poate ajuta...asa ca trbuie sa ma descurc singura. Dar are zile cand ma lasa sa fac treaba si zile cand nu ma lasa. de obicei nu ma lasa cand nu am treaba si as putea sa dorm si eu oleak.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
asa....sa reiau...ca am mult de recuperat ...si sa demonstrez ca am cetiti tot!!!(unele sunt expirate deja ca s-a raspuns...da...na!)![]()
KAMELYA voiam sa-ti spun sa scrii mesaje multe ca sa scapi de moderate, dar evident ca nu mai e valabil. si 

cu intarziere pentru ziua ta.
VIO, BIRI,MAITREYI, ARIADNA, TECKY, MADA, TIBERICA 

SUN subscriu la tot mesajul de la pagina 2. am tot vrut sa scriu asta.
Mishto poezica de inceput de capitol. (sau de sfarsit de capitol...
)
DIANA M, NARCISA, ANAXENA bine ati revenit.
DIANA M. 

sotului tau de ziua lui.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
ANNABABY cum fu la Slanic?
cu ce o imbraci pe IOana? ca e asa de nasoala vreme asta..Si banuiesc ca nici la voi nu au dat drumul la centrala de scara. cum ii faci baita? nu e prea frig? cel putin noaptea...O scoti afara?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
diarux spune:
am vazut poze! incepusem sa scriu pentru fiecare cate ceva, dar mi-am dat seama ca mi-ar lua o sapt sa termin...asa ca ma multumesc sa spun ca sunt super!! toate!! fara exceptie. Avem pepenasi foarte frumosi!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
dia_filipas spune:
Salut fetele!
MARINA LA MULTI ANI FERICITI!!!!
Am vazut pozele cu micutza floricica/fluturas...e super supe dulce!!!
Camy m-am gandit ieri la tine mai ales ca Darius si Miruna sunt nascuti in aceeasi zi...pe tine te
dulce, iar pentru Darius o
Ileanna recunosc ca nu am intrebat, dar mi-au lipsit postarile tale...esti tare haioasa!
Ruxi
fata talentata!! Esti geniala de-a dreptul...bebeii nostrii se pare ca au cam acelasi program.
Anaxena ce mi-ai placut cum trageai carutul ala prin nisip. Si eu m-as fi tolanit in hamac...
Anka taaare m-ai distrat cu experientele tale cu animale! Mie mi-ar place un labrador. Apropo de bubele Elizei, si eu faceam cand mergeam la tara, la mine era de la apa de fantana...nu-mi priia de loc.
Biri bine ca ai zis de luna plina, nu stiam de ce ma iau iar depresiile iar Miruna e agitata, ca deh, amandoua suntem raci si suntem dependente de fazele lunii...
AnnaBaby ma bucur pt. noaptea linistita. Cum s-a comportat fetita in lipsa ta, a fost cumintzica sau a plans ca ti-a dus dorul? Eu nu am fost niciodata departe de ea mai mult de cateva ore si totdeauna plangea, si as vrea si eu un weekende de relash...
Maitreyi la ce faculta te-ai mai inscris? Sau am inteles eu gresit? Bona e tanara? Ma bucur ca esti multumita. Cu cat o platesti?
Mada bafta la sport si la slabit!! Cum e, ai facut febra?...sper ca nu!!
a.cicel cum adica nu va lasa cu centrala!!?? au voie sa va interzica? Sper sa rezolvati problema...oooff!! Banuiesc ca ei nici nu dau inca caldura, nu?
Mickycris felicitari pentru fetita vorbitoare!
laremi nici Miruna nu e prea impresinata de jucarii, Are doar o zornaitare dupa care intoarce capul. Cred ca inca sunt prea mici...
Gini din exterior patania voastra e chiar funny...imi pare rau de intamplare. Noi am uitat acasa certificatul de nastere la botez!!!
Noroc ca a fost preotul de treba si ne-a botezat si asa. Si eu is tot mai distrata...parca nu ma recunsc, intreb ceva, mi se rapundem iar dupa 5 min. nu mai tin minte nici daca am intrebat, nici ce mi s-a raspuns
...is de coma!!
Azi Miruna e super maraita...a adormit doar pe umarul meu si nu-i chip sa o scobor de acolo ca urla...
!!!
fug sa hranesc barbatul...mai revin...
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
diarux spune:
io iar vb singura aici. asa-mi trebuie daca am lipsit atat!![]()
ANKALAURA bine ca m-am lamurit ca nu esti suparata. deci nu o mai luati pe la Onesti data viitoare, clar?? si super povestea ta cu "animalurile"! 
CAMY un pupic mare!!! si ne gandim la Darius in continuare.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
Violeta_m_tm spune:
Diarux are 8 saptamani, noaptea doarme foarte bine se trezeste pe la 6 , mananca si iar doarme pana pe la 9 mananca si iar doarme pana la 12, 13 dar dupa aia incepe distractia, si seara este cel mai greu ca este si maraita si nu mai vrea sa doarma singura, decat la mine in brate..... Eu as vrea sa se trezeasca dimineata pe la 8, 9 si sa mai doarma dupa-masa si seara sa o pun in patutul ei si sa adoarma singurica 
Vio
de Miruna
poze