Pepenasi de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Salutare si de la polul frigului.E un frig in Miercurea Ciuc.... Si cu toate ca am centrala de apartament nu ne lasa sa ne debransam de la centrala de oras (hotarare de consiliu). Am niste nervi de nu va pot explica. Bine ca am dat o gramada de bani sa imi pun centrala. Oricum acuma formam o asociatie cu cei care suntem nemultumiti in Ciuc si atacam in instanta hotararea de consiliu. Dar pana atunci trebuie sa imi cumpar calorifer electric. Si nu 1, ca 2. Si la noi in camera si la Bianca. Mai dau bani si pe alea. In casa am 20 de grade peste zi. va dati seama ca noaptea mai scade putin.

Am citit din urma, mai mult pe diagonala. Imi pare rau ca s-a ajuns la reprosuri si certuri. Sper ca totul revine la normal. Nici eu nu sunt o persoana activa pe forum, nici mie nu mi se raspunde aproape niciodata, simt ca nu exist pe forum, dar cu toate astea eu scriu, chiar daca mai rar. Stiu ca daca as scrie mai des, daca as raspunde la toate fetele, sau..aproape toate alta ar fi situatia. Si mai ales daca as nominaliza. Prefer sa scriu de cele mai multe ori la modul general. Si voua, chiardaca nu va place... eu tot scriu. Si nu scapati asa usor de mine.

Nu am intrat inca sa vad pozele noi. Am inteles ca sunt superbe. O sa intru mai tarziu. Acum incerc sa pun cateva poze din concediu. Am ceva mai mult timp acum, ca pe sot l-au chemat din concediu. Imi vine sa mor ca aveam multa treaba de facut in casa. Si Bianca a inceput ieri gradinita. A mai fost si in iulie. Daracum e in alta grupa si ii place tare mult. De dimineata zicea sotul ca dupa ce a schimbat-o a fugit singura in sala. In iulie mai plangea, acum nimic. Si ieri, cand am dus-o eu a stat cuminte.

Nu stiu daca mai am timp azi sa intru ca vreau sa merg la piata sa cumpar gogonele si gogosari sa pun la murat. Asaca o sa am treaba. Pe cand vine sotu acasa sa le duca in pivnita.

mamicile si pepenasii

P.S. Bujo si Camy credca din cauza soarelui mi s-a tras. Am uitat sa scot aparatul foto sa facem niste poze Da' las' ca noi mai venim in Brasov si poate ne mai intalnim.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

O zi buna tuturor!

Incep prin a va multumi tuturor pt urarile de "La multi ani!", sunteti niste dragute!!

La multi ani si tie Marina!!! Multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

Capri iti mutumesc pt PM cu noua parola!

Fetele care se pricep, spuneti-mi si mie cum modific jos la semnatura ca sa bag numele fetei si data de nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Pentru ca s-au "suparat"
c-au crezut ca le-am uitat
uite ca revin acumca sa nu mai scoata fum!

Mai, Ancutza, draga mea,
stai oleak, nu plange asa!
Cum ca nu ai poezica?
Ce daca este mai mica?
Ea este din inimioara,
n-ai ramas pe dinafar!
Sper ca poze ai vazut.
Mai ramane sa te pup.

Si ANA-A-i nemultumita,
dar eu stiu ca nu-i nimica
Ma mai iarta ca-uneori
sunt si eu cu capu'n nori!

Ea e foarte-organizata,
a raspuns la toate-ndata!

Si acum va las un pic,
ca ma cheama iar cel mic!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Am revenit ca am uitat ceva Sun ma mancau degetele sa te sun cand am ajuns in Bucuresti, pe 3 septembrie, dar ma gandeam ca esti ocupata sau nu esti venita de la Tulcea asa ca am renuntat.
Ana_a sambata s-a putea sa venim la Bistrita. Am rude acolo si e ziua bunicii mele. Nu e sigur inca, dar daca vin te anunt si poate ne intalnim.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Am uitat sa va spun ca am vazut si eu pozele de la crestinarea micutilor!!!Au fost superbi iar parintii la fel!!Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!

Am vazut si pozele puse de Annaxena, sunt super... mai ales aia in care tragi caruciorul!

Sun vroiam sa te intre si eu, ai o poza in care apare chestia aia cu BABYGIRL. De unde ai luat-o??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

MIKYCRIS doar lam sters cu ser fiziologic...f des..cand ved k se umezeste il sterg imediat cu ser...cu un betisor de ureche imbibat in ser...cu compresa sterila nu prea ma descurc, si mai e si aspra si se inrosea de tot la ochisor!!

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, .....

deja a trecut o luna!!!...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, pt Darius!!!

deja a trecut o luna!!!...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

am o intrebare. S-a schimbat parola de la pepenasi08? Ca nu reusesc sa intru sa vad pozele. Si nu plec pana nu le vad.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Marina La multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca.
Miruna mea doarme si acum,si-a facut un program super naspa, dimineata se trezeste pe la ora 9 mananca, face kk dupa care doarme iar pana pe la ora 13 dupa care vrea numai in brate, mai adoarme la mine in brate in timpul zilei dar cand o pun in patut se trezeste si urla de parca a batut-o cineva si asa o tinem pana la ora 1, aseara imi venea sa plang era cam ora 12 imi adormea la san iar cand o puneam in patut urla, iar o luam in brate iar adormea si cand o puneam in patut urla, iar acum pot sa-i fac orice ca nu se trezeste. Spuneti-mi voi cum faceti, cum reusiti sa-i faceti un program, cum reusiti sa va faceti treburile cand bebe este trezit?

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput