Pepenasi de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_a spune:
Salut! Cu buna dimineatza de la Bistrita!Daca so mai numi dimineatza si la aceasta ora!
Friggg friggg si la noi! Aseara am dat drumu la caldura in toata casa, de o saptamana merge caldura numai in baie si in dormitor, acu am deschis toate robinetele ca era mare diferenta de temperatura de la bucatarie la dormitor ![]()
Fetele cu decalotarea, io la Stefan (4ani) nu i-am atins putzulica de loc! Il spalam doar la suprafata, insistam sub putulica, acolo se aduna ceva albicios si daca nu eram atenta se rosea locul, insa nu am decalotat de loc. Si acum este ok, ba intr-o zi ma apuc eu sa vad daca copilul meu are vreo problema si il iau asa pe nepregatite sa nu bage de seama si el striga la mine sa-l las in pace!Eu zic stai sa vada mami daca nu-i rosie putulica de la pisu
La care el: Ce vrei sa vezi chestia aia mica si roz din putza mea??" Eu raman masca...ofcourse...si imi arata ca are o chestie mica si roz intradevar, era capusorul care iesea suficient de bine, nu stiu cat de tare ar mai fi iesit ca eu i-am zis la Stefan sa-l lase in pace ca am vazut destul
Acu...fiecare cum zice medicul si cum vrea, de exemplu mie mi-a zis dr sa trag de pilicica aia plus ca a tras ea o data tare de tot, la controlul de la o luna de m-am speriat si eu si copilul a inceput sa planga....mi sa parut barbar ce a facut si eu nu am avut curajul sa fac asa ceva, nici tare nici usor. Si cu Matei voi proceda la fel.Insa daca cumva se roseste locul mai tare si apare ceva neregula dam fuga la medic ![]()
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
MIKYCRIS spune:
Bujo ia zi cum te descurci acum ca mama ta e cu serviciul?
Tecky cum mai e cu laptele?Raluca ce mai face?ceva noutati?
Cristina26 ce face bb?
Mai fetelor,eu am impresia ca Dilara mea incearca sa vorbeasca!
Sambata ia spus lui Delia//ei ia//,cu 2 sapt in urma cica ar fi spus//asusa// iar Delia mea a inceput sa se masoare din cap si pana in picioare sa vada cat de grasuta este si speriata vine si ma intreaba//mama dar Dilara a inceput deja sa vorbeasca?//![]()
Mai revin ca acu ma striga pitica 
MIKYCRIS
ankuta_1982 spune:
fetele ajutor nu pot intra pe picasa! cine ma ajuta? am noua parola dar ma tot intreaba de id daca e corect ati schimbat id?
ankuta
ana_a spune:
am trimis din gresala mesajul la jumatate ![]()
Deci:
tiberica, al meu tine capusorul binisor, deja nu-l mai sustin decat cand este obosit sau agitat si se agita el in brate.
laremi, jucarii noi avem deocamdata asa: o oglinda draguta atarnata de patut cu care se distreaza uneori cam 10 minute singurel daca este bine dispus.Povesteste cu imaginea lui din oglinda si nimereste cu mainile in jucarioarele de plus atarnate de ea care suna usor.Mai avem o albinuta care canta cand o trag de maner si are o melodie placuta, il linisteste uneori. In plus, mai avem o jucarie galbena, moale, de plus special pt bebei care se spala in masina de spalat si care suna usor, are ochi si nas(mare) noi il numim "nasosul" si il aratam uneori fara al scutura foarte tare in fata lui sa faca zgomot. Am observat ca incepe sa-i placa si nasosul, binenteles cand este bine dispus.
Tot la capitolul joaca zilnic cam de 2-3 ori cate 10 minute povestim cu el. Eu zic "aaaa" el zice dupa mine la fel, zic "GGGG" zice si el, mai nou sa invatat sa povesteasca si asa imi este usor dimineatza sa-i dau Vigantolul, eu ii spun sa zica "aaaa" el casca gurita si zice "aaaa" si eu iipicur 2 picaturi de vigantol in gurita.![]()
Cam atat deocamdata.
cu baita dupa botez nu unosc, noi nu am avut asa ceva.
Gini75 nasoala patania cu hainele!
Alimentatia: eu no sa-i dau sucuri sau alte minuni pana pe la 5-6 luni, sa vedem cum evoluam.
turturica nici noi nu avem program de masa. De exemplu ieri si azi chiar am fost anapoda, ieri am pus-o pe seama botezului de alaltaieri
azi insa....cred ca se plictiseste si vrea alceva si eu il pun la san...Acum trage cu putere de suzeta si a supt acu o ora iar acu 10 minute am vrut sa-i dau san si mi-a urlat cu el in gura ca nu-l vroia
Asa ca il las nitel sa vedem ce se intampla...Eu am lapte, ii simt grei sanii deci sunt doar mofturi si fitze.In schimb noaptea doarme de la 10 pana pe la 2-3 sau de la 12 pana pe la 6.De asta intrebam si fetele de unde stiu cand sa dea formula...ma gandeam ca poate no fi laptele meu destul peste zi, mulmumim de raspunsuri! dar mai astept cu formula,poate ne reglam si noi, astept sa merg si la controlul de la sf lunii sa vad cate kile are.
biribu pozele le gasesti la semnatura mea, cele de la pepenasi nu am reusit inca sa le aranjez frumos ![]()
pica1 apropo de ceai, acelas sfat l-am primit si eu cu Stefan, pe la 6 luni sa-i scot laptele si dupa 2-3 luni a cerut cam un litru de ceai pe noapte....eram disperata nu mai stiam cum sa reduc cantitatea. Nu mai stiu exact la ce varsta, insa stiu ca nu voi mai proceda la fel.Cand ii scot laptele noaptea il inlocuiesc cu apa plata si atat.
Marina, eu il bag pe al meu in sac, dar la noi este frig.Uneori il gasesc noaptea cu mainile reci.
Kimmy, eu il tin inca imbracat in salopeta si body cu maneca scurta pe dedesupt, dar au fost zile in care mi sa parut rece la maini si i-am dat body cu maneca lunga si i sau incalzit manutele.
Gata, fug repede sa vedem ce vrea Matei, sa pape sau sa se joace sau sa se plimbe....offf prevad inca o zi in casa pt ca afara este un fel de burnita marunta de dimineatza....si inca nu sa oprit ![]()
la toata lumea!!!
Ileanna....io m-am gandit la tine! Cei drept nu am intrebat ca stiam ca esti dusa
Nici nu am scris ff mult cei drept da am urmarit sa vad cand va intoarceti 
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
kamelya spune:
Marina 1609
LA MULTI ANI [S]
Thea Patricia de Sun
Irina de Bobitamica
anaxena Maria e o scumpa
mada de abia astept sa vina si nepotul si cand vor mai creste mari se vor juca impreuna ca frati
laremi noi baita am facut-o a 2 a zi dupa botez
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEEEEEE!!!
pepenasi si jupanese,
astazi rima nu-mi prea iese
caci cu frigul nu ma-mpac
si nu mai stiu ce sa fac!
Ei...m-am suparat un pic,
dar acum m-am linistit.
De la cearta mi se face
tare rau si nu imi place.
Dar acum am revenit
printre voi, caci mi-ati lipsit.
Si v-am citit mai mereu
ca s-alung gandul cel rau.
Ia bagati voi o reteta
de mancare, mai cocheta.
Felul unu, felul doi,
asa...pentru amandoi.
Cu ANDREI e foarte bine
Noaptea somnul il tot tine,
ziua-n schimb...este mai greu
tre' sa stam cu el mereu.
Si acuma sa raspund
la ce am citit, pe rand.
si pupici eu va trimit
sa iertati ca am lipsit!

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Tecky spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI MARINA!
MIKYCRIS noi suntem bine,ne place mai mult sa ne jucam decat sa dormim.Pupici pt tine si pt fetele tale!
Gini sa stii ca de cand am nascut din cauza oboselii si eu uit multe lucruri importante.
Gabriela eu am folosit picaturi pt ochi timp de o saptamana,ochisorul nu i-a mai curs dar dupa o luna a inceput sa lacrimeze din nou.Am fost la un dr.oftalmolog si mi-a zis ca are un canal lacrimal infundat care se poate desfunda dupa 3 luni.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
diarux spune:
Si cat timp eu am lipsit,
lume noua-a (re)venit.
BUFI, bine te-am gasit!
Fetele te-au si primit
cu bratele larg deschise
si cu vorbe bine zise!
Deci te asteptam pe-aici
sa mai scapi si de pitici
si sa mai vorbim de toate,
sa gasim raspunsuri, poate.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
LA MULTI ANI pentru gagici
fie mari fie mai mici:
pentru THEA, luptatoare,
o pup si sa creasca mare!
IRINA de BOBITAMICA
sa fie tare fericita!
Pe MARINA o sarut
sper ca ai de petrecut!
Si pe fetele de ieri
si cele de-alaltaieri
care au sarbatorit
cat timp eu am mai lipsit.
un pupic mare de tot
atat sa va dau eu pot!

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor