Gravidutze si mamici de Cluj - 90

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Anca momentan am sunat ptr ca eu sunt la parintii mei la Valcea si maine dimineata vin la Cluj si ma duc sa vorbesc si personal sa vad poate poate,dar mai caut si bona voi vedea

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

magdutza,si eu sunt de parere ca tb sa mergi la directoare,ii explici situatia ta si o rogi fruuuumos sa te ajute.

uite ce bune sfaturi stiu sa dau....asa cum a scris elegant Elena,educatoarea Soranei e mai "slaba" ,alfel e o femeie cu suflet,nu vreau sa o mut de la 4 ore ptr ca noi o avem pe buni care a stat si sta in continuare cu Sorana ,ideea era sa stea intre copii sa socializeze sa se obisnuiasca cu gradi,nu-s nevoita sa o tin acolo 8 ore.asteptam cuminti sa vedem ce va fi ,atat timp cat Sorana e multumita si vine de la gradi fara sa planga sau sa refuze sa mai mearga e ok ,daca observ o schimbare sau imi spune ia ceva legat de educatoare ...atunci se schimba datele problemei si voi actiona ca atare,pana una alta nu am de ce sa fac "valuri".va MULTUMESC ca sunteti alaturi de mine cu un sfat o vorba buna

Meli,mergi la dr. cu fetita,nu are rost sa te enervezi pe bunici sunt convinsa ca nu din vina lor expresa sa imblonavit,bunicii au mare grija de nepoti.
concentreaza-te sa poti face fata examenelor care te asteapta ,daca clakezi nu rezolvi nimik.ai incredere ca va fi bine totul,fgandeste pozitiv.

nico,nasoale experiente...una dupa alta ..zici ca toate trag
la tine!

Alex,draguta cu asa emotii povestesti de intalnirea cu ingerasul tau ca mi-au dat lacrimile.felicitari pentru primii pasi!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, Magda, am fost eu la cresa studenteasca, in urma cu 2 luni. Raspunul il stiti, nu sunt locuri. Acum daca te duci poate ai noroc si au mai renuntat si se gaseste un loc. Teoretic se numeste cresa studenteasca ca practic sunt copii de toate felurile , nu doar de studenti sau cadre didactice. Si pana la urma nu prea au ce face, nu au patuturi sa-i culce, de asta nu primesc mai multi, asa mi-a zis directoarea de la cresa unde va merge Alexia.

Am inceput nebunia....am adormit-o pe Alexia fara lapte...a plans, s-a marait...a baut apa la greu..in final suspina in bratele mele si dadea sa inchida ochii...atunci am pus-o pe o perna, pe picioare si am leganat-o putin si a adormit..A durat cam o ora toata treaba..E greu, e foarte greu..Asa o sa facem de acum in fiecare zi la amiaza. In rest, o sa continui sa ii dau tzitzi dimineata si seara. Dar la amiaza renuntam..ca sa putem merge la cresa.

I-am pus de dimineata filmuletele cu Baby Einstein , gasite pe youtube, i-au placut foarte mult!Tot zice "uite, uite"!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, felicitari pentru primii pasi ai lui Tiadris!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ati patit careva sa aiba bebeii diaree de la iesitul dintilor?ca eu vad la piti ca-i erup caninii.acum,noi invatam ca poate merge cu diaree si cursul nasului,febra,etc.dar ma gandeam ca e numai teorie.sa fie oare asta?oricum,maine megme la 14 la medic,sa vad ce zice.mersi fetelor,sunt cam deprimata, a fost prea mult pt mine in ultima vreme mersul in fiecare saptamana la oradea,piti de dus in colo-ncoace,tata cu problemele,i-a murit si la mama "sotul"(concubinul mai bine zis)si trebe sa vina acasa,circ si acolo si simt ca nu mai pot.toata lumea se asteapta din partea mea sa fac fata peste tot,sa ajut,dar poate si eu am nevoie la randul meu de ajutor...mersi mult inca odata la toate,va pe toate,foarte mult conteaza o incurajare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am cateva poze noi la semnatura.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alex-am uitat sa va felicit pentru primi pasi

meli-draga,in momentul in care-i cresc dinti,sistemul imunitar nu e asa de puternic si din cauza aceasta,copiii sunt in momentul respectiv mai sensibili si irascibili.
O imbratisare calda de la noi.sa se faca bine puiutul.

kitzi-cum trece vremea........i-mi vine sa-i pap degetutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Meli, noi am patit sa ne kklim la iesitul dintilor. dar nu e obligatoriu sa se intimple. si curaj...o sa treci peste toate.

Kitzy, super pozelel, dar modelul face toti banii.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Geany si mie imi vine s-o pap toata, da mi frica ca raman fara ea dupa-aia
Anca pai nu degeaba am zis c-o fac manechin incepem cariera din frageda pruncie

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alex felicitari pt primi [pasi, deja gata cu bb deja ii fetita mare

kytzi superbe pozele , ce repede a trecut timpul

magdutzachiar ns pe nimeni care sa te ajute cu victoras

noi acuma am terminat de papat, a fost tare gusots am facut o fasolica scazuta k am uitat de cand nu am mai gatit fasolica, iar dargos a papt super bine

acuma ne jukam de-a impaturatul haineleor pana va scriu eu, k altfel nu pot sta la kalk nici 2 secunde, toata ziua ne juakam papam si apoi seara pikam franti si domim din ce in ce mai bien, deja s-ia reglat somniku dupa ce saptaman trecuta a fost horor

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput