Gravidutze si mamici de Cluj - 90

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

salutare fetelor.

Tinand cont de timpul de afara vine azi cineva in vreun mall?Iulius sau Polus pe la ora 2.

Nico ce peste ai luat?Noi ii luam saptamanal lui david peste si inca nu am simtit nimic.Ii facem pastrav la gratar.

oana eu azi ii dau lui piti paste cu rosii si cascaval:le adora.Ar manca rosii si cu gem

Astept sa scrieti careva aici poate ne vedem in mall.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana ce dulce ii alexia cum isi cara ea ghiozdanul

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

lore , noi dormim la ora aia asa k nu utem veni

legatde rosiiasa e si dragos cu icedar sa nu lipseasca rosia,

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Intr-adevar, a fost in elementul ei la Brasov, toata lumea o rasfata, era in centrul atentiei. Singurul incovenient a fost ca nu a prea mancat, in final suspectez ca din cauza raguselii, a trecut brusc la aer rece si a ragusit putin, ca de altfel si eu si Adi. O sa ii dau Eurespal, nu mai am acum in casa, trebuie sa cumpar.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

nrl, groaznica aventura.

legat de peste - eu nu cumpar niciodata fileurile acelea puse pe gheata, doar congelate. va si spun de ce: pestii mai intai se pun eviscerati (sau intregi) pe gheata. dupa o vreme nu-i mai cumpara nimeni ca lumea se uita daca-s proaspeti (dupa ochi, sau mai stiu ce alte semne). daca vad ca s-au mai trecut putin ii duc in spate si-i fileteaza si apoi scot fileurile pe gheata. deci va dati seama ca fileurile alea sunt departe de a fi bune chiar daca fix atunci le etaleaza.
mai bine cumparati pestele intreg (va uitati sa aiba ochii limpezi, clari. mai erau ceva semne de urmarit la bronhii, parca dar acuma nu mai stiu) si il filetati voi, sau il preparati cu oase. e mai chinuitor un pic, dar e mai sigur.

adriana - cat de frumoase sunt pozele intre flori!! si alea cu ghiozdanul is simpatice

gabi, m-am uitat si la voi la poze, la scumpica voastra. maari, mari suntem deja!

de mancare chestii noi eu am facut o "tocanita" irinei: ceapa cubulete marunte + morcovi,patrunjel, telina pe razatoarea mica, in tigaia de teflon cu ulei si apa pana se moaie bine, apoi cartof pe razatoarea mare, apoi dupa 5-10 min dovlecel cubulete medii + suc de rosii. miam-miam.

mai ziceti si voi ce preparati.

meli, am tot uitat sa te intreb... oare tu erai intr-o luni seara acu o saptamana sau 2 in parcul babes la alergat? tu ieseai de pe pista cu cineva, si noi atunci ajungeam cu carutul. m-am tot uitat dar nu eram sigura ca esti tu, si cum is mai rusinoasa, n-am zis nimic

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

salut fete-Noi am fost toata ziua pe afara,profitam pana mai sunt zile calduroase,
ni-au iesit canini.si cand o sa iasa toti o sa avem in sfarsit toti dintii

Adriana-sti foarte bine ca pe mine ma cucerit Alexia,cu rasul ei molepsitor si simpatia ei nemaipomenita,e o dulceata de fetita si e mortala intre cartofi

nico-eu totusi sper ca cei de la protectie,o sa faca ceva.
La varamea(care a avut si ea un incident) au accionat si sau vazut si rezultatele.
In Romania si eu va sfatuesc sa luati peste intreg,sau congelat.
Daca este congelat,nu e riscul nici de boala,prin congelare se distrug toate chestiile care pot face si alergii si bolii.

Se a decsoperit aici de vreo 2 ani,un viermisor parazitANISACHISasa se numeste aici,e foarte foarte mic aproape ca nu-l vezi cu ochiul liber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

am inceput gradi...nu-mi place educatoarea la care a nimerit Sorana,nu mai are rost sa mai scriu aci motivele ca iar ma apuca toti dracii ...asta e acum ,e tarziu sa mai fac ceva..

Soranei ii place la gradi,merge cu placere,nu a plans nici in prima zi si nici azi,daaar iau zis educatoarea si ingrijitoarea la soacramea ca a batut copii si ca e cea mai activa,energica...

am o rugaminte mareeee,sa-mi dati referinte despre dr. Todea Cezarin.

nico,nasol de tot cu pestele,mare lucru cu reclamatiile nu prea se rezolva pt ca se au bine astia de la supermarketuri cu cei de la OPC.

Ma enerveaza si deprima vremea de afara....

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

anca-o imbratisare calda de la mine

ma bucur ca la Sorana ii place la gradi,si daca ii adevarat ca bate copii,e meseria educatoarelor sa-i educe cat timp sunt la gradi nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

anca, pai spune-ne ca sa fim si noi informate pentru cand va fi cazul

mami de irina

Mergi la inceput

anca draga la cine a nimerit sorana in grupa ???? bine k ii palce ei amcar la gradi si inseamna k nu o sa ai probleme cu ea, nu o sa vina acasa k o batut-o cineva

noi ne pregatim de baitza si apoi somnik, acum se distreaza putin cu tati

HAI CFR

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput