Gravidutze si mamici de Cluj - 90
Raspunsuri - Pagina 15
geanina-nica spune:
neazta
elenutza-super casa
ioana-mama sara-nooi aici avem un program de vaccinare pe care l-a stabilit ministerul sanatatii,in care la varsta de 15 luni,e introdus si vaccinul de varicela.
FETELOR daca va intereseaza programul de aici cu vaccinurile eu vi-l scriu poate va ajuta cu ceva.Am intelesca unele vaccinuri le cumparati.
1)-chiar la 7 zile :-hepatita B infant
2)-2 luni:-hepatita B infant,
-menigococo c
-dif,tet,tusa,hib,vpi
-rotavirus
-neumococo conj.
3)-4 luni:-menigococo c
-dif,tet,tusa,hib,vpi
-rotavirus
-neumococo conj.
4)-6luni:-hepatita B infant
--.neumococo conj
-dif,tet,tusa,hib,vpi
-rotavirus
5)-15 luni-menigococo c
-triprla virica
-varicela
6)-18 luni -neumococo conj
-dif,tet,tusa,hib,vpi
SPER SA INTELEGETZI CEVA
geanina-nica spune:
AM UITAT CATEVA
LA 4 ani-tripla virica
-dif-tet-tos
la 11 ani-varicela
la 14 ani-tetanos-diteria adult
a si anul asta s-a introdus si papilomavirus-de la 11-la 16 ani
geanina-nica spune:
lisa-bine ai venit intre noi,sarcina usoara
-dupa cum vezi si eu sunt departe de casa,dar tot clujanca ma simnt,
-si fetele sunt toate niste dulci
meli-bafta la licentza
fetelor la noi nu se gasesc prelate de cariucoare?
eu cand e frig ii pun prelata pe caroiucior si gata,il imbrac mai gros si la plimbare...nu va fie frica de frig.
Acum mi-am adus aminte,parca mi-a spus cine va ca sunt pe Calea Floresti(prelate)cred ca asa se numesc(sunt plasticuri transparente care se pun pe cariucoare)
geanina-nica spune:
andreecitind mesajul tau
m-am inervat eu singura CUM ADICA NU POATE SA FACA NIMIC CA-I ZIUA EIIIIII,si cum i-si i-a ziua libera?
nu-mi vine sa cred sistemul asat al nostru sanitar cum e!!!!!!!
ALEX29 spune:
NEATZA
LISA 79 bine ai venit printre noi si felicitari pt burtica
scuza ma ca te intreb dar de ce nu ramai in Chicago ,e super orasul
mai bine ca acasa nicaieri asa i ?
tu fetelor am fost in dimin asta cu puiu la plimbare ,nu mai are stare deloc ,in carucior nici o sansa so mai tzin ,marge ca un titirez ,o tzin de mana desigur ,dar ma trezesc cu ea cand suntem in casa ca face cativa pasi si singura ,e o scumpa
intradevar e rece si bate vantul ,cam repede cu frigul asta :(
ADRIANA vezi ca sunt convectoare si dau caldura f bine ,asa aveam noi cand stateam in chirie ,nu cred ca i mai mult de 200 ron unu
ELENA draga pupurile le faci asa :un cub de drojdie ,putzina sare ,putzin zahar ,2 lg faina ,si jumate cana de lapte caldutz(nu fierbinte)le amesteci si le lasi la dospit ,cand creste le puiu pe toate intr un vas mai mare si mai adaugi coaja de lamaie ,2 galbenuse ( albusele le batzi usor si ungi pupurile deasupra inainte sa le pui in cuptor),2 praf de zah vanilat si amesteci f bine ,pana o sa faca aluatul (bulbuci ,besicisper ca ma intelegi )il lasi 40 de min la dospit
in acest timp razi merele ,pui scortisoara ,zahar si le calesti putzin
sau poti sa le faci cu branza dulce -Branzoici
sau cu ce prune ..cu ce vrei tu
e f import sa amesteci fructele cu putzin gris ca sa nu lase zeama sa intre in aluat
dupa ce aluatul e gata iei sucitorul intinzi foaia ,daca e prea mult aluat il imparti in doua
asa ,deci intinzi foaie si o tai in patrate mai mari,foaia sa nu fie nici subtire ,nici groasa
si pui compozitzia in tava unsa cu putzin ulei ,apoi ungi pupurile cu albusul de ou si le bagi in cuptor ,le lasi intre 30-40 min
dupa ce le scoti si sau racit presari zahar pudra pe ele
pofta mare
GEANI multumim de lista
ANCA stiu un apartam de vanzare cu 2 camere la et 1 ,dar cer f mult ,in jur de 90000 euro
daca vrei iti dau telef sa suni
apart e pe Calea FLORESTI
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
GEANY draga sunt prelate si la noi ,chiar azi vreau sa ma duc sa i cumpar una lui Tiadris ,de la Cora ,ca cea de anul trecut nu mai e buna
dar no voi folosi decat cand ploua ,trebuie sa se obisnuiasca si cu frigul piticutza
tu fetelor vi s a mai intamplat sa nu va intre alocatia copilului ?
la mine i o sapt de cand trebuia sa mi se puna pe card si nimic :(
soanso spune:
salutare,
vai fetelor ce frig este ...nu am acasa hainele de anu trecut ce le aveam pt Sorana tb sa probez sa vad ce-i mai vine si daca nu trebuie sa-i cumpar.
am prins pana acum doua ierni(fara carucior)o imbracam in salopete de fas,sau in costume groase cu pantalonasi si geaca pe deasupra,arata ca un pinguin asa gros imbracata,mereu m-am stresat iarna..ba sa nu-i fie frig,ba sa nu-i fie prea cald...offfff mie nu-mi place iarna ,ploile si frigul ...vreau vara,soare,caldura...
Sorana a stranutat azi noapte de vreo trei ori,stau cu frica nu cumva sa se imbolnaveasca,la gradi ii place,nu plange,merge cu placere,suntem bine deocamdata.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
ALEX29 spune:
APROPO de hainutze ,ieri am facut ordine in hainele lui Tiadris asa ca 3 saci de haine adios cu ele
trebuie sa i cumpar hainutze mai groase
ANCA ce bine ca i place piticutzei la gradi
in sfarsit azi mi au adus covoarele ,le au curatzat f bine ,dar ma enerveaza ca nu mi le au uscat f bine :(
Selene_Bunny spune:
Buna, fetelor!
Am o mare rugaminte la voi, cu referire la niste informatii.
Cele care ati nascut in Cluj, imi puteti spune, pe PM, daca e inoportun aici, unde, cu cine ati nascut si, mai ales, cati bani ati dat, exact?
Eu sunt in Galati acum, as vrea sa nasc in Cluj, ca de acolo sunt, insa am inteles ca ar trebui sa ma inscriu la un medic in Cluj din octombrie, ca altfel e prea tarziu, nu ma mai ia nimeni, pentru ca nu s-a urmarit evolutia sarcinii...
Sunt ingrijorata tare, pentru ca situatia mea materiala este foarte proasta in momentul de fata, practic, nu am bani de absolut nimic, am cheltuit mult pe analize si medici, sarcina mea fiind cu iminenta de avort, cu dureri, cu tratament... Pe toate le-am platit si nici de lucrat nu am mai putut lucra...
Multumesc mult de ajutor!
cu Daria Nandini de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!