Gravidutze si mamici de Cluj - 90
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
am uitat sa va spun, dupa doua luni de dute vino la proiectant insfarsit e gata proiectu pt casa iar luni baga dosarul pt autorizatii, nu-mi vine sa cred k suntem aproape gata si putem incepe casuta noastra, abia astept sa stau la casa, e cel mai frumos vis. am sa va pun poze sa vedeti modelul
poze
Elena si Dragos Stefan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
multumim fetelor si azi a facut 4 pasi ,e ceva de nedescris ,ma intelegeti voi
ELENA e super proiectul pt casa ,multa bafta sa iasa asa cum va
doriti
ADRIANA si sa uite repede de tzitzi puiutzu
va pup pe toate ,am plecat la somnic ,asa mi de somnnnnnn
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
![](images/user_woman.png)
anamica spune:
Salutari,
Multumim tuturor pentru urari
Noi am avut cateva zile aglomerate, sambata am sarbatorit-o pe Ana, a fost frumos si ea s-a simtit foarte bine, era incantata de copilasi si de jucarile primite. Primele 3 lucruri alese de pe tava au fost painea, seringa si dentinoxul, vom vedea ce se va face cand va creste mare, cert e ca din painica a si papat semn ca ii era foame la cheful ei.
Poze am pus aici http://good-times.webshots.com/album/567032329eGtZCg
Ana incepand cu ziua ei a trecut la un singur somn pe zi, doarme 2 ore si mie mi se pare ca e mult mai bine asa, pentru ca adoarme mult mai repede.
Dupa ziua Anei, au ramas la mine mama si o graviduta, care astazi a nascut si am stat cu ea la Gine 1, vreo 8-9 ore. Asa ca astazi Ana a stat mai mult cu mama, a papat bine, a dormit, au iesit afara la pisici... deci nu a suferit de dorul meu. Dar cand m-a vazut a inceput sa chitaie, sa tropoteasca din picioruse si nu mai vroia sa se dezlipeasca de mine. A inceput sa imi arate ce stie ea sa faca: sa mearga perfect si mult singura, sa se aseze si sa se ridice de pe scaunel, sa isi puna muzica, sa danseze... ce mai!! parca era o alta fetita, cumva mai mare si mai independenta!
Diana si Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
anamica spune:
Nico felicitari pentru curaj si imi pare rau ca tot voi patiti belele cu papica, desi stiu ca magaria poate pica la oricare!
Alex felicitari pt primii pasi, Tiadris e fetita mare, in curand ii taiati motul!
Meli cum mai e Timea? multa sanatate va doresc.
Anca bravo pentru mica gradinareasa!!! eu zic ca daca ea e incantata de gradinita si de grupa, sa fii mandra de ea si sa o tii sub observatie(pe educatoare)!
Andreea am descoperit un magazin pe str Andrei Saguna unde chiar se produc acei papucei si sunt ok.
Elena frumoasa si mare casuta voastra, cati mp are?
Am vazut copilasi frumosi Diana, Sorana, Dragos si acum ma mai uit la niste poze.
Diana si Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
sara2007 spune:
meli asa de repede sa-i iasa oare caninii?sarei inca nu i-au iesit..dar cred ca caum ase pregatesc si la ea.toata ziua e cu mainile in gurita si e tare maraita..plus raceala asta..o termina is pe mine la fel.e tare irascibila si nervoasa...cand nu-i place ceva ma bate de-adreptul si ma zgaraie..sper sa treaca odata si sa se incalzeasca si afara..
astazi i-am desfacut o papusa care avea mai multe obiecte,printre crae o olita mica pt ea.cand i-am aratat ca si papusa sta pe olita..a dat-o nervoasa jos si a spus,,si eu,,am ramas masca.vroia sa se aseze pe olita papusei si pe papusa se chinuia s-o puna in olita mare..a ei.am luat-o s-o pun pe olita ei,pt ca am intrebat-o daca vrea caca si a zis ca da.asa circ mi-a facut ca de ce o i-au..aseara la culcare o alta faza..isi cauta sticluta de lapte:a ridicat perna pt ca ma vede pe mine ca-i mai pun sticlele sub perna sa ramana calde...zicand ,,unde-i,,si o lasa perna jos,,nu-i,,a fost f figura.azi ma certat-o acuma seara ca nu vroisa sa doarma odata,tot se dadea jos desculta din pat si fugea pe gresie.o luam si ma lovea..am atentionat-o putin peste fata si a inceput sa planga..si ma pupade numa apoi.toata m-am topit..a stiut ca eram suparata si vroia sa ma imbuneze...o ador.
ioana...mami de sara
sara2007 spune:
anamica superbe pozele..si superbe rochitele.si aia de pe ana si cea care o primise,banuiesc.dar unde i-ati tinut ziua de era trambulina si casuta?s-au simtit f bine piticii.si care-i faza de fapt cu motul?eu stiu ca prin zonele noastre nu se prea practica..eu n-am facut asa ceva la ziua ei..si nici cu laesul de pe tava.
alex te cred ca ti-a fost dor de printesa..si spor la pasi in continuare..tineti-va bine de-acuma inainte
raluca bine ai revenit..
ancab..kitzy si noi ieseam daca era sara bine..doar ce ne-om face la iarna?
elena super casa..ti-am mai spus..
nico ai fost f trae pe pozitie..asa ar trebui sa fiu si eu in unele momente..ai mai fost la aquina?noi n-am mai ajuns daca e bolnava sara...sper ca pe sapt viitoare.dar te anunt eu..
fetelor care faceti sau ati facut varilixul la copii?eu m-i l-am comandat si il tin la frigi..daca e totul bine cu sara il facem peste o sapt..
adriana iti tin pumnii cu intarcatul provizoriu?cateva zile e mai greu...si cand v-a trece de tot vei zice ca ce simplu a fost..
ioana...mami de sara
sara2007 spune:
inca ceva is ma duc in patut langa comoara mea..
cat lapte va beau copii peste zi si cand?sara peste zi nu bea deloc..doar daca ii fac la amiaza,si nu prea ii fac pt ca ma gandesc ca i-ar fi de-ajuns seara numai si dim sa bea..stiti cat lapte imi bea ea pe nopate?intre 800 si un litru.incepe cui 300-400 din strat..apoi peste nopate mia bea cam 200 si dim pe la 6 is ceva is 8 ..cam asa.oare e bine??am incercta sa-i dau si ceai..apa,dar nu vrea.se enerveaza f rau si nu adoarme nici imbratista,nici leganata,nici in brate....numia cu laptecand alaptam se trezea mult si statea la san.oare sa fi supt atata si atunci pe naopte?m-as mira..voi ce parere aveti?
soanso va tin pumnii cu cresa..
ioana...mami de sara
sara2007 spune:
am uitat sa va zic noapte buna si vise frumoase
aaa..si inca ceva..pana la urma mai stau vreo ora la calc si nu vreau..m-am uitta si eu la site-ul ala de hainite..par f dragute ,cel putin cele de fete si gasesti si preturi acceptabile.mie m-i s-au parut body-urile is ceva costumase rentabile..dar oare cum e cu tv-aul?cu comanda?pe cand ajung la noi sa nu fie duble preturile...va comandati careva??
ioana...mami de sara
nrl spune:
Buna dimineata
Diana, felicitari pentru aniversare
Elena, o sa fie tare frumoasa casuta voastra.
Fetelor, vine cineva la Aquina azi? Noi cred ca mergem pe la amiaza, cu vremea asta urata nu avem prea multe optiuni de recreere...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj