Swiss si Lufthansa, sau de doua ori Lufthansa? :)

Swiss si Lufthansa, sau de doua ori Lufthansa? :) | Autor: ForemanElf

Link direct la acest mesaj

In decembrie vreau sa ma duc acasa si am doua optiuni pentru biletul de avion:
1 ma duc cu Swiss, ma intorc cu Lufthansa. Biletul e 1100 si ceva (dolari canadieni), cu tot cu taxe. Timp ok intre zboruri, schimb avionul numai o data.

2. ma duc si ma intorc cu Lufthansa. Biletul e 900 si ceva, dar schimb avionul de doua ori. Adica ajung la Dusseldorf, de acolo zbor la Frankfurt, si de la Frankfurt la Bucuresti. E cam o ora si ceva intre fiecare dintre zboruri. La fel si la zborul de intoarcere.

Ati facut vreodata combinatii de felul asta cu Lufthansa? Mi-e teama sa nu-mi piarda bagajele, la cit e de scurt timpul de transfer intre zboruri. Stiu ca nu e o tragedie pierdutul bagajelor, am mai patit-o :), dar parca m-as lipsi de chestia asta.

multumesc mult de lamuriri.

Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am fost foarte multumita de Lufthansa. Singura companie care nu mi-a pierdut bagajele. In rest de fiecare data cand am zburat din State in Romania mi s-au pierdut bagajele. La intoarcere niciodata.
Am zburat cu Swiss, dar numai in Europa, pe ruta Frankfurt-Bucharest. Am fost foarte multumita si de ei. Aeroportul din Frankfurt mi s-a parut cam dezorganizat, foarte mult am avut de mers si cam incurcat.

Eu as alege zborul cu o singura escala, chiar daca zbori cu doua companii diferite. E mai putin obositor si exista sanse mai mici sa ti se piarda bagajele.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Au, eu am zburat o singura data( si ultima) cu swiss, de care am fost nemultumita. Biletul a fost destul de scump....1100 euro Amsterdam- Bucuresti.
Nu cred ca am sa mai zbor vreodata cu ei( eu stiu doar in cazuri extreme), dar de buna voie nu.
Oricum parerile sunt impartite, alege varianta care te avantajeaza mai bine.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Miere, Dantje,
multumesc mult pentru raspunsuri.
Pina la urma n-o sa fie nici una, nici alta: saptamina trecuta am gasit un bilet foarte bun ca pret cu British, asa ca l-am luat.
Rog moderatorii sa inchida subiectul.

Mergi la inceput