Colectia de toamna-iarna 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 9
Noki_Lara spune:
Of, CristinaN, stiu prin ce treci.Da' o sa fie din ce in e mai bine, crede-ma. Numa' ca trebe s atreaca dusmanul meu d emoarte, timpul.
Daca recapitulam experienta noastra d egradi pana acum avem asa:
- prima saptamana - prima zi ok, apoi plansete la dus si plecat, apoi diaree din senin - pe fonsd de stres, apoi nedormit noptile si scandal ca nu vrea la gradi, apoi febra din senin, idem tot pe fond de stres etc
- apoi treptat nu s-a mai sculat noaptea, nu a mai plans dupa-amiaza cand mergeam dupa ea
- a avut 3 zile in care nu a plans nici dimineata, dar alea au trecut.Da' o sa revina, stiu io!
- zice din ce in ce mai putin convinsa ca nu vrea la gradi, incepe sa zica cuvinte in germana, imi canta cantecele de la gradi, imi povesteste ce a papat si chiar a inceput sa pape ce nu papa nici in ruptul capului, gen orez si carne de pui.
Bref, e o luna dificila, dar se vor adapta, ca vorba aia, nu au incotro.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Iar am ramas in urma cu raspunsurile!
Anda e are dulce poetul cu replicile lui! Mi-a placut faza cu spalatul pe cap:)))
Lavi spor la scoala Silviutzei! Ai fete mari ce mai!
Dordia ti-am vizionat nazdravanii, sunt dulci foc! Tare faina poza cu amadoi in patutz, unul langa altul.
Meemsulici am vizionat si pozele cu dulcineatza de Rianna!
Si daca tot sunt la capitolul vizionari l-am vazut in sfarsit si pe Bobitza de Ina cu parul lui valvoi! Mancal-ar mama de punkist!
Sanatate multa, sper ca ati depasit viroza!
Roxiutz iti tin pumnii sa se acomodeze Alexutza cat mai repede la gradi, abia astept sa ne povestesti si tu aventuri :)) . Pe matei il tii cu tine acasa sau e si el la cresa?
Noki mama da' ce nunta frumoasa a avut prietena ta. Iar tu si Mitza ati fost de admirat....Insa nu am vazut-o pe Sararici in elicopter!
Iar siteul de bucatarie l-am pus la Favoris dar inca nu am incercat nimik deocamdata ca acasa avem santier.
Ioana si voua acomodare usoara si rapida la gradi....pana la urma mai greu e cu noi mamicile ca de fapt copiii plang ca se iau unul dupa altul, ei cred ca asa trebuie sau e la moda!
Uite de ex Amalia care e acomodata pana peste cap cu colectivitatea, la a 3-a sau a 4a zi de scoala, cand am dus-o in clasa s-a nimerit langa un baietel care plangea de mama focului tinand-o strans pe maica-sa, si cand ma uit mai atent la miss o vad ca pusese buza jos, si ii tremura....in secunda 2 i-am facut stanga imprejur asa incat a avut-o in fata ochilor pe amica ei de la cresa care tipa dupa ea de mama focului: Amalia, hai aici la bucatarie.....si asa a plecat cu viteza luminii, io nu mai existam si a uitat si ca vroia sa planga....
Hai dau send ca sa nu pierd mesajul!
bb_alinus spune:
Miri La multi ani pt frumoasa varsta, la anu' te ajung si eu!
Catutza frumos nume si-a ales Bia la papusa :))....sa spun ca miss a rebotezat papusica Tania pe care o avea in Hugo Groznivici....ceva rusesc la sfarsit ca nu reusesc sa inteleg exact.
Si sa zic faza: ieri a fost cu taica-su la ziua reginei ( si-a luat liber ca sa o plimbe pe fi-sa la parada) si cand era miss pe umerii lui numai ce o aude: papa nu ma impinge asa tare cu capu ca il lovesti pe bebe din burta! ta-su: care bebe mey? pe bebe al meu: Hugo Groznivici....
Si povestea continua, aseara in cada, miss vorbea cu bebe lovindu-se peste burtica: hai bebe iesi afara..... eu inmarmurita si cu vocea tremuranda o intreb: pai pe unde sa iasa mami? Miss: pe gura pe unde altundeva? Si am rasuflat usurata....
Deci pana acum Melku, Pischi si Madau nu au avut nici o problema la gradi! Bravo fetitelor socializate!
Mirunici merge la gradi numai dimineata inteleg?
Lavi mi-a placut cum ai descris-o pe Doamna ..... Sunt banci doar de un loc?
Mandy sanatate multa si te asteptam si pe tine cu povesti de gradi!
Soanso imi pare rau sa aud ca nu esti multumita de educatoare. Dar daca o ai pe soacra acolo la gradi ( nu mai stiu unde am citit, parca pe subiectul deschis de tine) poate ca Sorana o sa fie oarecum protejata. Oricum e de urmarit situatia.....
Camelia sanatate multa si Dariucii, abia acuma vad ca ati fost si voi bolnavioare!
Send again.
bb_alinus spune:
Maria Alexia bravo pt curajul de a calatori in turneu cum zici tu! Si ce noroc pe tine ca o ai pe mami educatoare.....O sa il dai pe Cristi chiar la clasa la buni?
Lavi am ras de numa' la soriceii lui Silvia....bine ca e sefu plecat.
Joy sper sa nu fie nimic grav cu febra lui Vlad! Apropos, voi nu incepeti gradi ceva? Cred ca i-ar prinde bine lui Vlad in colectivitate!
Roxi ma alatur si eu fetelor care se intreaba cum e sa inveti cu 2 copii mici si o casa de tinut? Bravo mami curajoasa!
Cristina N hai sper sa iti pui net cat mai curand si sa ne povestesti cum se acomodeaza Elise la gradi! Felicitari pt Colegiu....
Gata pe ziua de azi, poate plec si eu sa vad ce mi-au mai spart prin casa muncitorii....nici nu imi vine!!! Stiu doar de la vecina ca de dimineata pana acuma au ascultat muzica la maximum de nu a putut-o sa o culce pe Amalia ....
lavi02 spune:
Alinus m-am spart, ce mai, tavalit pe jos de ras cu fanteziile de gravizenie ale Amaliei. Si cu Hugo Groznivici, un nume foartepotrivit pt o papusica de fetita delicata cum e Amalia
Poate asta cu gravizenia e un semnal de alarma . Ce se aude de bb2 la voi? La Alba parca-mi povesteai ca astepti sa faca Amalia 3 ani
A debutat si after-school-ul azi, un pic dezorganizat la inceput Silvia m-a cautat prin curtea scolii, apoi s-a intors sa ma caute in clasa si acolo s-a intalnit cu colegii si dna de la afterschool. Apoi i-a lasat sa se joace un pic in curtea scolii, apoi s-au dus la masa, "a fost supa cu galuste dar avea si patrunjel ", felul doi piure cu carne. Prietena Silviei mi-a zis ca a fost foarte buna mancarea, Silvia mai rezervata dar a zis ca a mancat ceva. I-am gasit in sala de sport. Debut bun, sa vedem cand or fi si lectii.
La "Atelier" i-au pus sa deseneze ceva din vacanta, Silvia a desenat ferry-boat-ul.
Mult succes gradinitarilor si multe incurajari, nici nu mai stiu pe cine sa nominalizez
Alinus are mare dreptate, copii plang si ca se iau unul dupa altul. Daca intri intr-o camera in care multi copii plang ce presupui? Ca-i de rau si de plans! Deci plangi si tu.
lavi02 spune:
Valeeeu! Am uitat sa-i zic:
Miri la multi ani!!! sa fii iubita de prunc, dorita de sot, cu cardul plin si vacante frumoase! Si in primul rand sa fii sanatoasa!
miri__b spune:
a venit socrela la mine. ce am gasit acasa de mancare? ciorba de burta si lasagna. acu calca sifonierul lu fi-su.si cireasa de pe tort :il ia o saptamana la Ploiesti, asa ca de BE bantui pe acolo, asta dupa ce duminica dimineata voi fi "diplomata" cu cel mai bun contabi sau p-acolo de CECCAR.
ASA CA MIINE MERG LA SOPINGUIT HAINE DE IARNA, SAMBATA IN CLUB, DUMINICA LA PALATUL COPIILOR SI BE,MARTI LA DINTOLOG.Mai e loc in program ptr intalneala intre mamici.
Catutza ceva ciocolata elvetiana? sau altceva?
Catutza, Noki,Alinush si Lavi merci mult ptr urari, tort n-am avut dar fac unul ptr voi.
lavi02 spune:
Miri, norocoasa esti cu asemenea soacra!
Nici eu nu ma plang de a mea absolut deloc.
Sa vezi acu programul meu de we: maine la 18 sedinta cu parintii. Vineri seara ma duc la BE cu ambele fete ca n-am cum altfel. E necesitate, nu moft. We singura cu fetele. Daca nu gasesc costumas de botez la BE merg sambata dimineata pe Dacia, unde a zis Anda. E aproape de Romana magazinul? Directia spre Victoriei sau spre Mosilor?
In timpul liber: curatenie, piata si mancare.
soanso spune:
miri LA MULTI ANI si sa ne traiasca soacrelesi a mea a facut azi ciorba ,a sters parchetul,ia facut Soranei cartofi pai cu ou,asta dupa ce mi-a facut piata si a scos-o pe Sorana de la gradi!!!mare noroc am cu ia.
lavi,faina urarea lui miri.miam adus aminte de urarile LEEI.
cristinanegara,cum e la casa mareee???
felicitari pt avansare,pupam pe scumpa de Elise sa nu mai planga.
ce sa va spun,deocamdata sunt "limpezi apele" Soranei ii place la gradi,nu plange deloc,deja stie care este dulapiorul ei,azi a asezat pe scaunel copilasii care nu doreau sa stea cuminti,pe o fetita care plangea a mangaiat-o pe obraz ...cat timp e bine nu actionam in nici un fel...
cineva mi-a zis azi "copii mici probleme mici,copii mari probleme mari!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
lavi02 spune:
cristina N simpatica Elise ca nu vrea sa faca kk la camin
Alinus pe margini sunt banci a cate 2 lucuri si pe mijloc de un dsingur loc. Silvia s-a asezat la nimereala la un singur loc si a ramas acolo. Ceea ce nu-i rau, ca si-asa-i zgubilitica ea.