Colectia de toamna-iarna 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

va mai povestesc si io despre aventura gradiniteasca, pentru cine vrea sa citeasca:
cand am fost ieri s-o luam acasa, dansau cu totii pe muzica de cutiuta muzicala sau asa ceva, impreuna cu educatoarea de dupa-amiaza, despre care mi-a spus ca seamana cu mine.
a mancat la pranz, a dormit, deci a fost in regula, asa mi-au spus. a mai avut o partida de plans inainte de masa de pranz, dar si-a revenit repede.
ne-a povestit dna ca Daria n-a vrut initial sa danseze impreuna cu ceilalti copii, a stat ce a stat si a inceput sa bitaie singura fundicu’ in ritm de topaiala si abia apoi s-a alaturat grupului. De...ambitioasa, dar muzica a invins pana la urma

numai ca azi dimineata, dupa ce ne-am imbracat frumos, n-a mai vrut la gradinita. n-a vrut in masina, n-a vrut in clasa, nu voia sa mearga. zicea ca sta singura acasa asa cum statea si Alina. ...in sfarsit, am intrat in clasa, au inceput iar urlatorii, Daria mea abia se abtinea sa nu planga, nu ma lasa sa mai plec. am stat cu ea pana au inceput micul dejun. Cred ca a plans dupa mine. asa cred. si cred ca maine o sa fie si mai rau.

madau, gradi noastra are bucatarie proprie si in fiecare dimineata se afiseaza meniul zilei respective. azi aveau la mic dejun ceai cu paine+unt si ou fiert, la pranz - supita si mancarica cu pui si gustarea de dupa somn – iaurt cu biscuiti.
in ce priveste imunizarea, ii dau Dariei Septilin, cate o lingurita de 3 ori/zi.

cami, Dariuca ta nu a inceput gradinita? o mai lasi un pic sa copilareasca?

soso, naspa rau situatia cu educatoarea. daca e asa de rea, io as muta-o pe Sorana la alta grupa mica (daca exista in gradi mai multe) sau la alta gradinita. sau voi, toti parintii grupei mici, sa cereti sa o schimbe (asta cred ca-i cel mai greu de realizat dintre cele trei variante). Dar poate sunt numai zvonuri nefondate...success.

Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

A plans ieri fii-mea dupa mine de numa, avea bulina albastra in piept ca semn ca apoi a fost cuminte.Mi s-a spus ca a mancat si ca a dormit, vorba lui madau dar bluza ei alba era imaculata( nu uitati sunt 44 de copiii!!!) si odata ajunsi acasa a cerut de mancare non stop.
Azi a fost valea plangerii rau de tot, am plans si eu dupa ce am iesit, alexia a facut crize a inceput sa se tavaleasca ca ea nu vrea acolo, ca vrea cu mine, plangea cu lacrimi de crocodil......, mi-a luat-o educatoarea de manuta si usa s-a inchis in fata mea iar mie mi-a ramas un nod in gat.
abia ce am ajuns acasa a trebuit sa predau un proiect la facultate, matei a facut cam urat la atata drum uff sper ca pana in sesiunea din iarna sa vrea mama sa stea cu el

merg sa vizionez pozele.

Succes pentru toti micutii institutionalizati si o imbratisare pentru mamicile lor. miru tu esti the best!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cum o fi sa te apuci de invatat cu 2 copii? din amintirile mele, imi era tarseala si fara copil...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

hellou hellou.

Am repatriat copiii duminica seara. pe scurt: ok ieri, cam cu nervi astazi.
Vazut poze, frumos, frumos. Si nunta, si marea si muntele si mai ales copiii.

noi suntem ok, intalnirea cu kinderii a fost...monumentala. Vlad aproape c aplangea de fericire, Alex...nu a vrut la noi din "prima". Vlad sambata a urlat non-stop daca-i intorceam spatele...de plecam de langa el...
Acum l-am luat cu mine in dormitor si dorm eu cu amandoi ca sa se obisnuiesca ca AS VREA ca pana incep job-ul (la anu', nu acum) sa doarma ei amandoi.

Le urez bafta tuturor copilasilor de gradinita si domnisoarei Silvia, acomodare rapida si sa dea DD sa paseasca numai cu dreptul in viata.

De ce oare sa faca Vlad febra? Stiti ca va ziceam ca a facut cam 2 saptamani 37.5, am fost la IDR, a iesit ok, daor ca i-a facut si micro si s-ar vedea ceva pe plamanul stang dar cica-i de la raceala.
I-a dat 7 zile de augmentin, l-a terminat saptamana trecuta si inca face febra. Adica are o stare subfebrila, de maxim 37.7
Poate fi ceva urinar? Sau ce altceva? Chestia e ca tuseste - nu rau - dupa ce alearga. Abia luni am programare la dr.

cred ca se trezeste Alex. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, , stiu cat e de horror sa pleci si s-o lasi acolo bocindu-se, dar crede-ma, se va obisnui dupa maxim 2 saptamani. Ca nu au incotro. Sper sa nu patiti ca noi cu nedormit primele nopti. Dar pana si astea trec, uite, acuma Sarah e ok, mai plange eventual putintel dimineata, dar atat. Doamne ajuta numa' sa nu se imbolnaveasca, ca sa nu trebuiasca sa-i intrerupi ritmul de mers la gradi.pitica!

Anda77- deci daca io afirm ca abia astept sa incep facultatea, zici ca-s buna de inchis la Balaceanca, nu?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Achiesez intru-totul ideii Andei conform careia eu nici sa invat o poveste nu mai pot, de studii inalte nici nu mai vorbesc.
Eu in poze apar fugitiv, reporterul de serviciu s-a focalizat pe actorii principali. Oricum am aflat ca isi fac site, mirii adica, si o sa vedem acolo poze mai multe.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui melku

soso, naspa rau situatia cu educatoarea. daca e asa de rea, io as muta-o pe Sorana la alta grupa mica (daca exista in gradi mai multe) sau la alta gradinita. sau voi, toti parintii grupei mici, sa cereti sa o schimbe (asta cred ca-i cel mai greu de realizat dintre cele trei variante). Dar poate sunt numai zvonuri nefondate...success.

Varsta

melku,prima varianta cade -e doar o singura grupa mica in gradi,a doua iar cade pt ca nu mai gasesc loc in alta parte la 4 ore,sa cerem sa o schimbe nu avem motiv deocamdata,eu stiu lucrurile astea despre ia de la vecinamea care lucreaza la aceasi gradi si o cunoaste,oricum ce am mai aflat aseara e ca educatoarea Soranei e pusa sub urmarire de catre directiune si initial au vrut sa-i reduca postul dar iau mai dat o sansa...
azi ia zis educatoarea la socrela ca Sorana sa luat la bataie peacolo ,ca e cea mai energica si activa .

roxi,ai sa vezi ca se va obisnui,ieri zicea la gradi ca acomodarea poate dura intre 2-3 saptamani la copilasi.

lavi ,de ce zici ca a fost gradi floare la ureche,detaliaza...
eu am stres in mine din cauza la gradi ...

succes tuturor la gradi si scolaritelor...ne rugam la Doamne Doamne sa nu se imbolnaveasca .

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki , foarte frumoase pozele de la nunta! iar tu si Mihaela aratati super bine! Mi-a placut mult si clubul unde a-ti fost la ciorba de potroace.

Mada , te astept la gogosi, acum ma duc sa le prajesc

azi am aflat ca trebuie sa mergem la un botez pe 27, si nu stiu cu ce sa ma imbrac nici fata nu stiu cu ce ca nu stiu cum e la restaurantul respectiv ....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vazut poze de la nunta, frumoase mireasa si invitatele forumiste.

mandy mi s-a facut pielea gaina cand am vazut gramada de PET-uri din lac. Iar in Lacu Rosu parca sunt mai putini busteni, i-or fi distrus turistii. [:-(] Ce-ati facut cu murele, dulceata, gem, sirop? Prajituri?

soanso nu stiu ce sa zic despre educatoarea cu pricina. La gradi e floare la ureche pt ca se joaca, la activitati - cat fac atat e bine, daca intarzie dimineata nu-i nicio suparare daca nu exagerezi... La scoala gata cu joaca, lucrurile devin serioase.
Bineinteles ca nu compar gradi pt cei de grupa mica cu scoala ci gradi - grupa pregatitoare cu clasa I.

Multumim pt urari si le intoarcem inzecit incepatorilor in ale gradinitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria circuitul vostru! La mai mare !
Misto de Cristi ca merge cu bunica la gradi, probabil o sa-i placa.

Noki te-ai emotionat degeaba, am intrebat-o ieri pe Silvia: ai stat cuminte in banca? ...paaai m-am mai ridicat cateodata. De ce? Scaunul e prea jos. Ceilalti copii s-au ridicat? Aaaaa... nu.

Maine e sedinta cu parintii, cine stie ce mi-o zice Doamna despre Silvia. In schimb cu Silvia e bine ca daca ii dai o sarcina de lucru se concentreaza foarte bine sa o termine si sta cuminte.

Aseara am dat o tura de parc, Silvia cu trotineta, sa-si mai consume energia. Bineinteles vrea si Nati cu trotineta dar nu stie sa mearga, trebuie sa i-o tin eu, mai mult obosesc eu decat "se da" copilul dar asta e.

Joy nu stiu de la ce ar avea Vlad starea subfebrila, bafta luni la dr.

Am si eu probleme cu Silvia, nu i-au cazut dintii de lapte in schimb ii iese jos un dintisor definitiv in spatele celor de lapte. Va trebui s-o duc la stomatolog pt extractie, cred. Unul din dintisori (cel definitiv iese in spate intre doi dinti de lapte) se misca putin. Sper sa nu ajunga la aparat dar daca va ajunge asta e.

Mergi la inceput