Colectia de toamna-iarna 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 6
madau spune:
Ziua 2 de gradinita
Sculat cu chiu cu vai maimutza, spalat cu mare greu pe ochi+dinti, imbracat cu figuri maxime (nu vreau caciula asta, vreau geaca cu gluga, nu geaca roz vreau geaca mov, etc...), suit in masina si demarat spre gradinita. Ajuns sus...Valea Plangerii acolo nu gluma, plangeau mai multi ca ieri, unii ieseau, educatoarea dupa ei, un haos de nedescris si o galagie de ti se ridica parul in cap (cum or rezista femeile alea acolo nu stiu). Am schimbat-o si apoi am intrebat-o daca pot sa plec acasa. S-a uitat putin la mine, s-a gandit apoi zice : "bine pleaca". A venit, m-a pupat, apoi mi-a facut pa cu manuta si a intrat in clasa. Deci e de bine. Sa vedem la pranz ce mai zice.
Ieri m-a informat ca a mancat asa: ceai, paine si branzica dimineata, apoi la pranz a mancat supa cu cartofi, morcovi si paste, si piure cu pui. M-a mirat foarte tare ca nu era deloc murdara pe bluzita, ma gandesc ca i-o fi ajutat cineva cu mancatul, parca prea era curata. Aaa, si mi-a zis ca nu s-a saturat
Apropo...la voi la gradi cum e, gatesc ei acolo sau aduc de la catering? Aici gatesc ei.
Lavi felicitari pt prima zi de gradi a Silviucai, sa dea DD sa mearga bine in continuare, desi la cum o stiu eu pe Silvia n-are cum sa nu fie ok.
Cata te apucasi de gogosi? Trimite una si la mine
Mihaeluta am uitat sa te felicit pt promovare..da' o fac acum
Mandy insanatosire grabnica lui Kriszti!
Intrebare voi dai ceva produse pt cresterea imunitatii la copii, ma refer la siropelele astea gen Septilin, Imunobaby, etc? Eu am intrebat pediatra si mi-a zis ca nu-i nevoie, mi-a dat sa-i dau ursuleti cu echinaceea, Vit C si mutivitamine. Si cica ar fi ok. Ce parere aveti?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
madau la gradi de stat se gateste, nu stiu daca o fi vreo exceptie. Mie imi convine ca e totul proaspat, gatit in aceeasi zi. La noi la servici e catering si intr-o zi data producerii era... in viitor. Alteori se altereaza inainte de data expirarii. Bun, depinde si de catering.
Imunizare - deocamdata n-am nicio parere, nu practic nimic, mai intreb pediatra.
Cu echinaceea atentie! a zis Siminaf (care e medic) si parca si Tania ca nu e OK de dat in cura lunga. Nu mai stiu detalii, da si tu o cautare la subiectul nostru dupa echinaceea.
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Deci a trecut si prima zi de gradi pentru majoritatea gradinitarilor cu BINE, as indrazni sa afirm.
E drept ca la noi si in majoritatea cazurilor showul incepe abia din a doua zi, dar speram sa nu se aplice regula asta la copilasii colectiei.
Sarah e ok la gradi, a inceput sa se joace, sa pape ok, de dormit nu au fost probleme de la inceput, dar saptamana asta mi-a plans la plecarea mea dimineata si ieri si azi. E drept insa ca nu si-a facut "plinul de mami" in week-endul asta, ca eu am fost prinsa cu nunta si aseara tot cu mireasa am stat.
Lavi- mi-o si imaginez pe Silvi deja in tratative cu prospata prietena. Descrierea ta cu modul cum mergeau incolonati si cum NU mai era habauca-Silvi taaare m-a emotionat.
Madau- la noi au bucatarese si fac papi bun acolo. Daca a mancat fii-mea ieri pilaf, ea care niciodata nu manca asa ceva...
---
Pun acum in contul comun invitatie la pozele de la nunta.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Salutare si de la noi
Ne-am intors din vacanta de sambata si inca suntem in haos pe-aici, dar ziceam sa mai povestim 2 vorbe inainte de o noua repriza de despachetat, gatit, smotru si reorganizare
Mi-am facut curaj si am plecat si noi mai bine de-o saptamana in turneu. La M. Ciuc la niste prieteni buni, cu pauza in Sighisoara. Apoi la Sinaia, cu pauza in Tusnad. Si spre casa, cu pauza in Brasov, la nasii nostri.
Punctual, au fost momente grele de tot. Copiii cu muci, Ana si cu scaune urate, incat credeam ca a doua zi dimineata viram spre casa. Din fericire peste noapte s-a stabilizat situatia si am putut ramane cat ne propusesem. Cu crize de-ale lui Cristi de-mi venea sa-l fac poster pe pereti sau pe asfalt (asta cu aruncatul peste munti si vai nu-mi venise, sau mi se parea prea simplu de executat). Cu greva foamei la Cristi si in consecinca depresii puternice la mine
Dar, tragand linie, a fost o experienta reusita, acum ca i-am supravietuit , ne-a prins bine iesirea din rutina si provocarea noilor situatii. Cristi a fost total dat peste cap de schimbarea continua de ritm, Ana din fericire n-a avut nici o treaba, a fost cea mai fericita sa stea in brate si sa suga la cerere, indiferent daca eram in masina, hotel, vizita, sau pe coclauri . Iar eu am invatat multe din experienta asta, despre noi si despre copii.
Incepem si noi gradinita, asa, mai in joaca. Maica-mea e educatoare, are grupa mijlocie din pacate anul asta, dar am primit voie sa-l ia la grupa la ea. La inceput in saptamanile cat e de dimineata, sa manance pranzul acolo si apoi sa vina acasa cu el. Sa vedem ce reusim. Cand vor incepe molimele sper sa fim destul de prompti si sa-l tinem departe de ele, sa o ferim cat putem pe bb mica. Azi am fost la analize, de joi sper sa putem incepe si noi gradinita
Chiar si in conditiile astea, tot am emotii puternice, asa ca va inteleg si va imbratisez pe toate care ati dus puii mici la gradinita toamna asta .
Maria, Cristian si Ana Alexandra
anda77 spune:
maria-alexia, deci cristi merge la bunica si cu bunica la gradinita:)) s-a scos...greva foamei si scandal a facut si nichita in croatia, dar ne-am repliat spre final, dupa niste confruntari grele pt ambele parti cred.
noki, nu e nicio poza inca in contul comun. sa vedem si noi o rochie festiva, un machiaj, o alea-alea
hai ca vad ca se mai calmeaza apele gradinitesti.
mandy, frumoase locurile vizitate. pacar ca e locuita romania, dupa cum spunem toti. imi place mult poza cu podul peste izvorul muntelui, aia luata asa, in lungul podului.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Silvia azi la scoala: A zis ca au desenat mai multe intr-un mar mare. Au facut ceva din cartea cu matematica si ceva din cartea cu soricei.
Care carte cu soricei? Abecedarul cumva?
A, da, abecedarul.
Si au invatat si cantecul "Scolarei si scolarite"
Noki_Lara spune:
Acum am trimis invitatia in contul comun. Nu stiu de ce, dar cred ca are un delay si o sa apara mai tarziu.
Gata, m-am edificat..era la spam-uri.
Am vazut abia acum pozele Pufoselilor de Ina. M-am indragostit iremediabil de Bobita. E dulce-foc.Si mi se pare ca seamana leit cu tine. Iar Rachelina e domnisoara in toata regula.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Mandy, vizionat si pozele voastre! Foooarte faina zona in care ati misunat! Nici nu stiam de Lacul Izvorul Muntelui. Ia sa-l bag io pe un traseu pentru la anu'. Pupam puiul mic pe burtica sa-i treaca repede de tot!
Cami- io as zice ca e ok cum ai dat medicamentul, adica ar trebui sa aiba efect. Ce ne mai zici de mezina? Esti tare tacuta in ultima vreme, te simt amarata, asa...
Varsta Sarah
anda77 spune:
am vizionat 3 bucati poze nunta si intru sa spun ca deja s-a revarsat fastul prin biroul meu modest de stat...frumos, imi place.
"sa mai luam", vorba profului meu de mate din generala, cand se pregatea de inca o serie de probleme...
vorba mitzei, ca bine graia ea, toata viata mi-am dorit sa am o viata cu lux:)) eu inca mai astept:)))
EDIT: in urma vizionarii albumului in intregime, rectific: nu a fost nunta cu fast (exceptand elicopterul care a trasportat mirii) ci o nunta eleganta. frumos. lumanarile pe scari, peste voal - o idee interesanta, n-am mai vazut dispuse asa la nicio alta nunta.
mitza apare doar intr-o poza:(
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"