Colectia de toamna-iarna 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
l-am gasit si p-ala bleumarin la 210 roni.
http://www.emile-et-rose.co.uk/winter08/6256nv-8w.htm
bluza avea capse pe spate.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
mandy, poze croatia aici:
http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/croatia/?action=view¤t=splitinfatapalatului2.jpg
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Cuscra draga, sanatate infinita lui ginerica Kriszti! Tinem pumnii sa scapati cat mai repede si de diaree si sa va puneti pe picioare!
Lavi, felicitari pentru prima zi de scoala trecuta cu brio de Silvia! Bafta in continuare! De Nati ce ne zici? A inceput si ea caminul?
Soso, nu stiu ce sa zic despre povestea ta cu educatoarea! Dificila situatie! Bine macar ca nu ai probleme csi cu adaptarea Soranei!
Despre noi ... mai nimic nou! Se pare ca tratamentu minune cu Kreon dat piticei ii prieste, ca n-a mai pomenit nimic despre durerile de burtica! Cu toate ca la administrarea acestui medicament scrie ca trebuie inghitia capsula cu totul (ca la antibioticle clasice de adult) eu nu am reusit sa il dau Dariei decat sfaramat si luat cu miere, pentru ca in interiorul capsulei se gasesc niste bilute mici (ca osccilo) pe care ea nu vrea sa le inghita ca atare (pentru a fi dizolvate si digerate de stomacel odata cu mancarea)... oricum, eu tind sa cred ca i-au mers bine, chiar daca nu le-a luat cum scrie pe prospect!
Despre cadouri, ce sa zic, si mie imi plac cele "de suflet" care raman multi-multi ani dupa ce noi nu mai suntem si care se dau asa "din generatie-in generatie" - eu nu am avut parte de asa ceva, dar mi-ar fi placut!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anda77 spune:
cred ca nu i-au placut mameiitutti costumasele ca n-a zis nimic. sau i s-au parut scumpe. lavi, dk mai vad altceva iti zic, dar nu mai stiu dk mai intru prin magazine ca e buget redus lunile astea si ma feresc de ele ca de...
am vrut sa-i iau azi neaparat puzzle lui nichita, n-a facut nimic din el. dk nu era masina cu remorca...ofof, baietii astia.
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
Anda multumesc tare mult! Pretul nu mi se pare mare ( intre 2 si 3 milioane ma asteptam oricum sa dau; sa nu uitam de celebrul Buffi de 800 RON), iar costumasul bleumarin e dulce rau! Celalalt mi se pare un pic mai "de zi". Mai devreme de sambata dimineata nu pot sa ajung din pacate, sper sa mai gasesc. Lui Filip i-ar trebui 1-3 luni macar (desi stiu ca la englezi si nordici marimile sunt mai mari spre deosebire de francezi), pt ca la 2 luni are deja 62 cm, inaltimea pt 3 luni. Ambii parinti sunt inalti si frate-sau la fel. Eventual ma duc cu centimetrul la mine :) daca sunt doar marimea new-born.
Aseara n-am mai intrat pt ca a avut Virgil nevoie de net. In plus la ora 9 trebuie sa o culc pe Silvia pt ca o scol la 7.
Telefon chiar ar trebui sa-mi iau, din pacate ziua mea tocmai a trecut , asta e destul de vechi si mai ales imi aduce aminte de spitalizarea lui taica-meu, cand era singura mea legatura cu exteriorul. Acu' e amintire nasoala. Sora-mea la fel, si-a aruncat geaca misto de iarna si o gramada de haine si de lucruri din aceleasi motive.
Mihaelutat spune:
Super misto costumasele Anda si sunt deosebite de clasicele costumatii de btez. La bani mi se par ok. sun practic la mai putin de jumatate fata de Buffi. Lavi la "Z" vezi ca au gata facute panza de mir, prosopel, fasa si body special de botez, panza de mir are scris pe ea Inger Ingerasul meu, vin ambalate in cutie frumos si toate sunt la vreo 200 ron. Daca te hotarasti vezi ca aveau 2 cutii cu toate astea, una de carton frumoasa si una de plastic, mai pompoasa putin dar cu 100 ron mai scumpa. Continutul e acelasi, asa ca te sfatuiesc sa o iei pe aia de carton. Ma bucur ca ai gasit moneda, pentru noi si finii nostri este o amintire frumoasa.
Lavi da am fost impreuna la nunta, dar noi suntem prieteni cu sotul Gabrielei, asa ca Noki a venit din partea miresei si noi din partea mirelui. Poate pune Vecina si niste poze cu noi in action, adica eu tragand o sarba, cred.
va multumesc de urari, greul de acum incepe, s-au cam dus zilele mele de huzureala, dar ma rog, vorba unei prietene, nu poti sa ramai toata viata la comoda lopata, mai treci si la excavator....
Astept episodul 2 scoala si gradi.
Mita
lavi02 spune:
Mitza multumesc de idee, stai sa ma linistesc cu costumasul si apoi in fct de buget vad daca optez pt asa ceva sau ma duc la mag Victoria si caut ceva mai ieftin. Parintii nu-s fitzosi, nici bunicii sunt mai degraba genul "practic" decat dichisit, deci e OK si fasa "de duzina".
La fel si la mine, s-a dus huzureala: scularea la 6.30, sa apuc si eu sa-mi pun o crema pe fata si sa mananc, sa pun pachetelul Silviei, sa las mancare si haine pt Nati, la 7 o scol pe Silvia, apoi zorit Silvia la masa si la imbracat, dus la scoala, apoi eu fuga la servici si distractia continua pana la orele serii/noptii...
lavi02 spune:
Cami Nati va incepe gradi dupa ce voi reusi eu sa o inscriu. Directoarea m-a chemat dupa 15 septembrie si nu stiu din ce motive gradinita lor incepe pe 22.
Ina nu stiu exact cand botez, posibil al 2-lea we din octombrie. Prietenii nostri, parintii lui Filip, sunt nasi de cununie pe 27 septembrie asa ca pe moment se streseaza mai mult cu asta. Inca nu s-au hotarat daca fac botezul la restaurant sau la ei in casa/curte cu firma de catering, pe care n-au ales-o inca.... deci ar fi bine sa iau hainute mai marisoare
Mai am niste hainute pt el luate din Barcelona in mai pe care trebuie sa i le dau cat mai repede, ca pana la botez i-or ramane mici.
Oricum, asta cu hainutele e mega-placere pt mine care n-am mai cumparat pana acum de baietel.