Colectia de toamna-iarna 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna si de la noi dupa o lunga absenta.
Din pacate vestile noastre nu sunt tocmai bune, de mai bine de o saptamana ne luptam cu o enterocolita de care nu mai scapam. Asa ca am ratat inceputul caminului. Kriszti este slabit, nu prea mananca si inca are diaree. Nu mai varsa insa.

La mare a fost asa si asa. Cazarea a fost ok, mancarea la fel. In schimb nu pot sa inteleg cum se poate face turism in mizeria infernala ce este pe Litoralul romanesc. Am tras concluzia pentru a nu stiu cate oara ca Romania e o tara frumoasa, dar pacat ca e locuita. Peste tot, pe plaja, pe faleza, pe strazi plin de peturi, mucuri de tigara, cocene de porumb etc-etc. Dezolant.
Pe masura ce o sa pot o sa va pun si poze. Va pup.Si va dorim numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mandy , bine a-ti revenit! multa sanatate lui Kriszti, refacere rapida

Lavi , si eu sper sa facem parte cat mai mult timp din viata ei dar ma gandeam sa ii luam un banut pe care sa il dam cand face ...nu stiu cati ani, si ea sa il pastreze sa il arate la copii ei ca e de la noi ,siu ca suna ciudat . Eu de exemplu am de la bunicii mei un inel si o cruciulitza de aur(mi-au dat un banut care avea multe grame, mama mi-a facut mie inel si cruciulitza si inca ceva pentru ea).

Ma bucur ca Silvia si-a facut o prietena din prima zi de scoala, abia astept sa ne spui ce va mai fi si cum se va acomoda

Miercuri am musafiri, vine prietena mea din Elvetia pe la noi, abia astept

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, ba si eu sunt de acord cu genul de cadouri "sa-i ramana". pe moment nu pui mare pret, dar mai incolo... dupa ce a murit mamaie am inceput sa tin la bijuteriile de la ea. care nu sunt pe gustul meu deloc, dar acum le pretuiesc mult.
dk crezi ca astfel de banut nu e de dat cadou la fetite, ce parere ai ca eu am unul de la un iubit!? :))) si tin la banut ca inca mai apreciez persoana, desi e la capitolul fosti.

in alta ordine de idei sunt suparata moarta pe tine: te-am sunat azi de 5 ori, pe la 17:40 si zicea ca e busy persoana. dar dc nu m-ai sunat inapoi cand ai vazut ca te-am apelat in nebunie? mai ales ca stateam cu 6 costumase de botez in brate, intr-un magazin in care intrasem pt un puzzle si ochisem ceva pt botezul tau.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina & Mandy multa sanatate puiutilor si tie, Ina!

Catutza aurul din moneda e f scump raportat la gram, nu merita sa cumperi moneda numismatica pt ca mai apoi sa o topesti. Bunica ta poate avea ban de aur de pe vremuri, stiu si eu...
Mai bine ii cumperi o bijuterie cand implineste 14 ani sa zic, o varsta de la care se preteaza sa poarte ceva "veritabil" in afara de cercei.
Eu am asa lantisorul de aur pe care il port non-stop la gat, cu exceptia ocaziilor festive cand pun ceva mai deosebit. E luat din primii bani castigati de mine (la un concurs de matematica printr-a 6-a cred). Au fost 2000 de ei. A mai pus mama 10.000 si mi-a (mi-am luat antisorul). E ca un talisman pt mine pt ca are 2 semnificatii: mama si independenta mea, primii mei bani.

Mergi la inceput

anda iti inteleg supararea dar pe cuvant ca n-am gasit niciun apel pierdut. Stai sa ma mai uit in history-ul telefonului.

Cu cadourile care "sa ramana" sunt de acord, dar cum ziceam mai sus.

Mergi la inceput

anda, nu mi s-a inregistrat apel pierdut. Daca eram busy inseamna ca vorbeam si nu se inregistreaza apel pierdut decat daca suna si nu raspund.
Unde ai vazut celebrele costumase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Catutza, Lavi va multumesc.
Am trimis un link in contul comun la pozele facute la munte in august si septembrie. Pozele de la mare mai incolo. Ma duc si eu sa recuperez pozele pe care n-am apucat sa le vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

multumesc mult de tot pt urarile voastre,sunteti niste scumpe.
am primit o camasa superba,o vazusem eu in Mall si am zis ca-mi place dar ca e prea scumpa.

eu sunt foarte suparata ,nu-mi place deloc educatoarea la care e Sorana si nici nu am primit de la vecina mea refeinte bune despre ia(nu se stia ca asta va fi la grupa mica),problema e ca deja e foarte tarziu sa o inscriu altundeva,nu stiu efectiv ce sa fac....e mai in varsta,cica nu are rabdare cu copii,tipa la ei,are reputatie de femeie care consuma alcool..sunt dezorientata .Sorana in schimb a fost foarte vesela ,sa jucat cu copilasii,a mancat,a fost cuminte si e nerabdatoare sa mearga si maine.offf numa la asa ceva nu m-am asteptat,oare ce sa fac????

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

de ziu ta iti luam un telefon:) al meu inregistreaza apeluri si in timp ce vb.
costumasul asta:
http://www.emile-et-rose.co.uk/winter08/9386pb-8w.htm

era 270 roni. pantalonul e raiat.
mai aveau pe alb complet si pe un bleu mai inchis tot cu pantalon raiat. mai mult mi-a placut unul pe bleumarin, nu e pe site, care e din un fel de imitatie de catifeluta, cu pulovaras pe bleumarin, camasuta alba cu ceva buline bleumarin si cipilica bleumarin din material ca pantalonul,nu sapca si asta ultmimul era 210 roni.
magazinul care distribuie emile and rose este celebrul mag. mare de pe dacia, unde sunt multe casute, tobogane, masini mari etc.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

masurile sunt pt nou-nascuti, am uitat sa-ti spun, desi par modele pt baietei mai mari
este colectia winter2008 :)))
toate costumele contin si sosetute asortate, nu zic astia pe site
se ambaleaza in cutii frumoase de la producator.
mie mi-au placut si dk cumperi piesele separat din alte parti, tot p-acolo ajungi la bani. un sacoas elegant de-afara nu e sub 25 euro.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput