Colectia de toamna-iarna 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

camelia, ce program ai duminica?
este sarbatoarea tamaioasei la pietroasele, pe terenul de sport cica. as vrea sa vin cu nichita. il mai plimb si pe el, ii fac tatei o surpriza ca ii place cel mai bun vin alb din romania. as putea sa-mi iau si mie 2 sticle de vin rosu ca n-au ce sa-mi strice in camara:)) desi n-am baut niciodata rosu din zona aia.
ce zici, ne vedem?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi!

Alinus, m-au podidit amintirile...cu blogul in franceza al missei de cand era mica.

Melk- daca e ok si se integreaza pe parcursul zilei, e semn bun. Noi ne culcam maxim la 21.15 de cand cu gradi.

Maria-Alexia- vrem poze cu gradinitarul!M-a dat pe spate treaba cu ciorbita papata SINGUR!!!! Ca deh, stiu cum e si la voi.

Roxi, Melku- EXACT asa e si Sarah de cand cu gradi: manca non-stop si repeta la infinit ca-i e foame. Parca a dat in bulimie, serios. Papa acolo ce nu a mancat ever, vorba aia, gen fructe sau orez, si acasa tot asa cere mereu de mancare de zici ca nu a mancat de un secol.

CristinaNegara, Delia si Ioana- reparatie rapida mucioaselor!!! Si inapoi la gradi cu ele!

Joy- deci maine papam tort vitual.

Anda77- nu ai baut vin rosu de Pietroasele????? Da' cum ai ratat asa ceva? Este excelent. Daca e vreme buna, poate ne combinam la un drum.

Lavi- nu cred io ca o sa ramana Silvi prea mult timp singurica in banca...

Ma cam duc dupa bufnitzica...scoateti cutia de Distonocalm, va rog!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

noki, cu placere, dar nu te astepta la timp frumos ca nu e. nu ploua, dar nici soare nu va fi la buzau, ci vant. gri. prefer asta decat poluarea din bucuresti. am innebunit putin cu poluarea asta, incerc sa stau cat mai putin in bucuresti. dk mi-ar permite banii, m-as muta sau macar as sta doar de luni pana vineri aici.

mamici incantate de copii care mananca mai bine acasa de cand au inceput gradi: nu vreau sa va omor buna-dispozitie, dar ei mananca per zi tot la fel ca inainte. "a mancat" spune educatoarea inseamna ca a gustat. la gradi ei nu mananca cat mananca acasa, cu voi, cu rugamintile de rigoare, ii lasa doar cat zic ei ca vor. adica cateva lingurite - afirmatie valabila pt mofturosi. ei incearca sa recupereze ceva acasa pt ca le este foame pe seara, obisnuiti cu o cantitate mai mare de hrana per zi.
noi am trecut prin asta anul trecut. in final, dupa 2 luni, nichita slabise...chiar dk acasa manca mai bine ca inainte. diferenta a facut-o cantitatea mica de hrana ingurgitata la gradi. nu aveti ce sa faceti ref la asta decat sa bagati cat se poate de mult seara.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fii-mea e langa mine si papa STRUGURI!!!! Scuzati entuziasmul, dar pentru noi care nu halim decat maxim de fructe constand in mar si porto, asta este o maaare realizare.

Deci Anda, sa stii ca la noi nu se aplica teoria ta. din fericire. Dar te cred ca asta s-a aplicat la Nichita, pentru ca il stiu pe el cum manca mai demult si cum te luptai cu el tmp d eo ora sa haleasca o babana. Sarah papa fara probleme singura, mai ales daca-i e foame si mai ales la pranz si manca si ianite foarte operativ, dar DOAR ce-i placea, deci o varietate mica. Din feiricre insa, in topul preferintelor a fost mereu ciorbica, asa ca am stat linistita ca o va manca la gradi macar pe asta.
Acum, de cateva zile, chiar nu-mi cred ca papa putin, mai ales ca mai nou bluzita e si patata si educatoarea imi povesteste amuzata cum cere ea portie suplimentara de ciorbica, pentru ca de regula nu papa felul 2. Acum, mai nou il papa si pe ala.
Plus dulciuri de care altadata nu se atingea, gen clatite, gogosi etc.
Deci macar la acest capitol gradinita are suuuper influenta pozitiva asupra noastra.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jurnal rapid de baby expo..daca intereseaza pe cineva:

Foarte slaba miscarea fata de anii trecuti..hainute destul de putine si destul de scumpe (la Z mi s-au parut nesmitit de mari preturile) si niste culori tembele, doar marouri, gri si negru. La Rombaby nu aveau decat pana la masura 3, in conditiile in care maimutelor noastre le trebuie 4, asa ca desi am plecat chitita sa-i iau ceva pantaloni pt dormit si gradi i-am luat doar 2 helanci de la ei (12 ron buc). Oferta variata la caciulite, si preturi bune (20-25 ron), dresuri foarte haioase (20 ron), undeva la un magazin de la etaj, jucarii destul de scumpe, aveau ceva carticele interesante. Eu am mai achizitionat niste body-uri foarte bune la 9.5 ron(magazinul de la etaj), un trening (40 ron) si 2 pijamale. Si o pereche de ghetute de piele foarte frumoase (65 ron). La Hokide aveau ghete la 85 ron si ceva cizmulite, dar modelele de anul trecut, nimic nou. In rest..subtire rau.

In alta ordine de idei azi n-am dus maimuta la gradi pt ca n-a fost chip s-o trezesc, s-a trezit abia la 10.30. Si e ca un leu in cusca fetelor, tipa, comenteaza la tot ce zic, imi vine s-o arunc pe geam azi..... Ma doare capuuuuulllll. Si tasu a plecat la birou sa vada meciul cu baietii .

Hai va pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

noki, atunci poate sunteti mai norocosi:) decat noi la capitolul papa.

baby expo, io ma duc sambata dimi, cu nichita cu tot cred, ne trebuie pijamale iarna, dresuri iarna, geaca groasa iarna. si sa mai iau 1-2 reductoare ca poate s-o potrivi ceva, pana acum nu s-a potrivit la colacul nostru ce-am luat.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Sanatate bolnaviorilor! Sa stiti ca ce se intampla e normal, imi amintesc ca si Rianna a fost tot racita o perioada cand am dus-o in colectivitate. Dar asta nu va incalzeste prea tare pe voi, mamicile, acuma... asa ca le doresc puiutilor insanatosire grabnica.

Miri, cu intarziere... LA MULTI ANI!!

Joy, oare cum a trecut atat de repede anul??

Noki, mi-au placut pozicile voastre, tare frumoasa si eleganta nunta Gabrielei.
Cred ca sunt un pic cam in urma cu vizionatul, ia sa-mi bag eu ochiul in contul comun ca acolo cred ca gasesc pozele Inei si-ale lui Mandy.

Anda, eu cred ca sufar de sindromul copilului crescut „la tara”, ca am in mine o sete constanta de-a locui intr-o metropola aglomerata; si acuma, daca ar fi dupa mine as sta intr-un zgarie-nori fix in inima San Francisco-ului.

Roxi, mai poti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am venit de la sedinta cu parintii. Mi-a placut mult invatatoarea dupa ce am avut ocazia sa o evaluez mai bine. Nu de alta dar ma pricep la profi pt ca am intrat in contact cu multi la viata mea.

E si un pic autoritara, tine lucrurile sub control, dar zambeste cand ne povesteste "ingrijorata" poznele lor. Se vede ca ii plac copiii. Lucreaza cu ei dar nu vrea sa exagereze, a pus orele de romana si matematica de luni pana joi, vineri au o zi mai usoara si nu le va da teme peste week-end. Mi-a placut ca n-a inceput cu fraze sforaitoare si "de lemn" ca sa impresioneze, a vorbit simplu, la concret si cu bun simt.

Am intrebat-o de Silvia, mi-a zis ca uneori nu e atenta si e pacat pt ca e f desteapta. Si nu prea asculta. Le-a spus ca dupa un rand scris sa-si odihneasca manutele, dar Silvia a continuat, a vrut sa faca tot dintr-o bucata si a gresit mai incolo. Si inca ceva: mananca in ore! Silvia mea! Ciuguleste pe ascuns din banca. Si mananca si de dimineata o cana cu lapte si o felie de paine cu ceva. Bea laptele si mananca cornul de la scoala si rontaie in ore din sandvich-ul pus de mine. Ca in pauza n-are timp, ca se joaca

melkule pai daca tu femeie de 30 de ani plangi cand lasi copilul la gradi de fata cu copilul, ce sa creada el? Ca mama ma duce, unde? Undeva unde-i rau in mod sigur!
Este o senzatie f f nasoala de nesiguranta pt copil sa-si vada mama plangand. Mai bine ai facut ca l-ai lasat pe sotul tau sa se ocupe de lasat fata, e mai bine, tati-s mai autoritari.

Noki ba va ramane singura pt ca asa e sirul respectiv de banci. ceea ce nu-i rau, ca altfel ar vorbi. Silvia nu e deranjata de acest fapt, chiar in a doua zi s-a grabit sa-si ocupe locul din prima.
Ce e mai nasol de ea e ca nu are colege de la gradi in clasa cu ea, pe cand alti copii sunt in grupulete de la alte gradinite. Dar asta sa fie baiul, o buna parte colegele ei sunt vis-a-vis. Si oricum nu-mi fac probleme ca ea se imprieteneste repede. Din pacate "prietena" ei din prima zi a racit si sta acasa cateva zile.

Ripley, Ioana, CristinaN sanatate multa racitelor!

Ripley cand mai pui poze cu floricelele? Te iert pana termini de tradus alea.

Mergi la inceput

MIRI, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mey, ce rusine imi e, acum mi-am dat seama, eram absorbita de problemele ele, n-am vazut cine cand cum s-a sesizat de ziua mirelei, acum m-am trezit si eu, dar mai zic o data din suflet: LA MULTI ANI!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

nichita are aproape 15 kg pe cantar vechi de adulti, care are ceva marja de eroare. voi cum sunteti la kg? imi pare asa slabut copilul meu, il sufla vantul.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput