Colectia de toamna-iarna 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 11
anda77 spune:
alinus, nu se vad pozele deloc (pe blog) comentariul se vede, dar atat. si configuratia desigur.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
Astazi cand m-am dus sa o iau pe alexia toti copilasii stateau pe scaunel cu fata spre usa, erau asa de dragalasi cum isi asteptau parintii, ma uit dupa fii-mea si nu o zaresc nicaieri o observ pe educatoare si o intreb unde este alexia, imi arata masutele..fetelor fii-mea manca era la a doua portie de chec , astazi avea bluza murdara si tot nu imi explic de ce mananca asa de mult cand ajunge acasa, inainte de gradi manca foarte putin, alexia nu e genul sa pape non stop.Maine nu mai vvrea sa mearga la gradi asa mi-a spus.
miri, sa fii santoasa,iubita si fericita si nu in ultimul rand supla asa cum iti doresti !!!
La multi ani!
ioana, uff cum de s-a intamplat asa repede? multa sanatate, refacere grabnica si tie multa putere. La naiba cu mucii astia, alexiei ii da sinupret.
alina eu vad doar pagina fara poze, nu stiu in ce format sunt sau ce imi lipseste mie din pc insa nu le vad.invat cand dorm ei sau afara cand il plimb pe mati, am noroc ca inca ma mai tine neuronul si imi pare oricum mult mai usor ca la 19 ani, daca nu m-am tinut de treaba cand eram tanara acum o fac la batranete
Mai rad de numa de ce nume a dat missa bebeului.
anda, de fapt omul asta nu are nimic cu nichita, nu il vrea, nu ii pasa de el, nu il iubeste si nu se gandeste la viitorul lui INSA vrea sa iti faca tie rau si este atat de mojic ca se foloseste de copil, probabil ca este un frustrat sexual care nu are ce face si se leaga de sufletul tau.pune-l la pamant nu te lasa pana nu il termini.
bb_alinus spune:
Mda Anda ma asteptam ca azi am incercat si de la servici si tot asa imi aparea....Am semnalat defectiunea It-istului din dotare si i-am susurat cat am putut eu de dulce sa configureze si celalalt blog....
M-am hotarat sa lansez si un website, am de toate imi lipseste doar ideea de domeniu , deci daca vrea cineva sa se asocieze in idei si desfasurare, rdv pe privat!
Ah si sa nu uit....Lavi bb2 poate peste alti 3 ani ca numai cand ma gandesc la ideea de maternitate si medical in Olanda ma ia cu rau de stomac si nu mai imi trebuie nimic. Ehe, pai va mai aduceti aminte cand nasteam eu in clinica din Nisa? Cu marea la bot?....Si cu ultra servicii.... Oare v-am spus ca la aceeasi clinica a nascut si Angelina Jolie anul asta? Sigur ca da, ca nu am putut eu sa ratez o asa fala! . Ei ma vedeti pe mine nascand aici doar cu moasa, ba acasa ba la spital - daca sunt locuri- si fara epidulara ca deh, lozinca astora este: "pain is natural" ....
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
ATENTIUNE: Anda, Roxi mai sunteti pe baricade? It-istul ma anunta ca pozele sunt vizibile! Puteti sa confirmati?
lavi02 spune:
Alinus, da, se vad pozele, tare draguta Amalia. Ca de obicei de altfel.
Vezi ce copii frumosi faci?
Pai nu ziceai ca te-ai duce sa nasti in Fr?
Anda, naspa. Mai mult de atat... ce sa mai zic, ca am mai zis. Transeaza problema dpdv legal si Auf Viedersen, scuzati ortografia daca am gresit.
anda77 spune:
alinus, acum se vad. pozeaza frumos manechinul tau, o sa ai mai incolo invitatii gratuite la show-uri pariziene:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Ok super, o sa mai lucrez la blog ca mai e cale lunga pana sa ajunga cum vreau eu.
Lavi, ei ziceam eu multe pe vremuri, dar de atunci au aparut schimbari: gen vandut apt din sud, deci adio dus acolo sa nasc...Adica as putea sa inchiriez ceva pe cateva luni dar practic nu e usor sa fii burtoasa si pe drumuri, sa nu fii la casa ta si nici cu jumatatea langa tine tot timpul, plus acum scoala missei....plus ca m-am decis sa lucrez....In fine, ma mai gandesc desigur
bb_alinus spune:
Azi am acaparat forumul....si sunt bloghista rau in seara asta, si asa am descoperit ca noi am mai inceput un blog pt miss, in franceza, de care uitasem complet:
Editez sa pun adresa exacta: http://delebarre.blogspot.com/
catutza spune:
Miri , nu am primit ciocolata elvetiana de data asta dar a primit Bia hainutze si bani . Poze nu ne arati de la Moeciu?
Alina , superbe pozele!I-mi place ideea cu blog-ul
Anda , rusine...rusine , lui Ionescu! se foloseste de copil sa te supere pe tine
Roxana , poate ca nu a mancat mancare Alexia azi, doar checul de la ora 5...
Ioana , cum mai e Maria? sper ca maine sa fie mai bine
eu ajung maine dimineata la baby expo....daca mai ajunge cineva mi-ar face placere sa ne vedem
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
meems spune:
Alinush, m-au dat pe spate pozele cu Amalia model in devenire
Ioana, muuuulta sanatate Mariei!