Buna,
a venit toamna si odata cu ea a venit si frigul. Avand in vedere ca burtica mea nu era in peisaj toamna trecuta, acum nu am nici un fel de haine de toamna care sa ma incapa. Asa ca, ma gandeam sa ma duc la cumparaturi si sa imi iau un mohair din care sa-mi fac un poncho pt aceasta perioada.
Din pacate nu am nici un model si voiam sa va rog sa ma ajutati in acest sens. Am mai tricotat la viata mea, dar in adolescenta asa ca orice sfat este bine venit. M-am gandit la un poncho fiindca pot sa-l folosesc si dupa ce o sa nasc.
Va pup si va doresc o duminica cat mai frumoasa.
Soacra mea i-a confectionat unul fetitei mele (a avut rabdare si pricepere) iar modelul l-am scos de pe net. Am intrat pe un magazin on-line cu articole pentru copii, am ales modelul, l-am marit si l-am printat. Ea s-a priceput sa numere rindurile, ochiurile si i-a facut unul identic.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii