Aspirante optimiste > 20 (346)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

fetelor primiti-ma si pe mine printre voi. Va citesc tot timpul de un an si ceva, de cand si incerc sa am si eu un bebe.Toti ceilalti din jurul meu s-au plictisit sa ma tot auda ca tot imi fac griji iar eu m-am saturat sa-i tot aud cum imi spun ca nu treb sa-mi fac griji.Asa ca primiti-ma si pe mine sa plang alaturi de voi cand imi vine CM si sa sper ca luna viitoare se va intampla minunea :)

ganesha http://mt.lilypie.com/peJRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Seara fetele...
Ce faceti...? eu sunt cu moralul la pamant... am avut o zi infernala la servici.... Am avut o vizita de la sef, care s-a luat de toate chichitele...si bineinteles ceea ce era important si bine facut nu a vazut! Partea mai proasta este ca m-a sanctionat(la bani) si nu numai pe mine ci pe toata echipa de care sunt responsabila.... si ma simt groaznic ca trebuie sa plateasca si altii... in contul meu! Sunt foarte...ma simt rau. Nu vreau sa va deprim..doar ma descarc si eu la voi... Ma simt neindreptatita, neapreciata si nu inteleg de ce trebuie sa fi "al dracu'" fara motiv..doar ca sa deonstrezi..ce? Ca esti sef?
Imi cer scuze..vb acici despre un subiect ce nu are legatura cu topicul acestui forum...va rog sa nu va suparati pe mine!

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ganesha bine ai venit!

moni_k si eu sunt cu serviciul cam varza...vezi..si te mai gandeai daca sa pleci! pai sa pleci daca e!!

mai mara..ca mi-am adus aminte..eu am o foarte mare dereglare si imi isesie si mie la un moment dat o vaga a 2-a linuta barza. ai grija de tone!

rallu incerc sa fiu optimista la altii..ca la mine nu am ce sa vad..vine nu vine...la mine nu vine si degeaba...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Buna fetele.Am fost la ecograf si suntem bine.Crestem mari,avem deja 1,31 cm si ne cresc manutele si piciorusele si avem si un caput mic.Sotul rade si spune ca se vad ochii si nasu si i-am spus ca are nasul lui(il are mare).Ne bate inimioara cu 178 bpm.Toate sunt bune pana acum,asa a zis tanti doctora.Apropo de inima ,cred ca i-a luat inima la trap bebelului si lui mami cand am intrat in cabinet si am dat peste o asistenta barbat.Eu cautam o tanti doctora dar am uitat sa cer si asistenta, .Eram rosie toata,noroc ca era intuneric.

iulia 8+

Mergi la inceput

nasicooooo

ce ma bucur de vesti!!!
tare faza cu "asistentu"...deja ma gandeam la un transexual..ce sa fac...mi-au luat hrmonii razna...la propriu

my somebody....

Mergi la inceput

Lala,acu am vazut ca esti rac ca si mine. ia pupici sa se prinda si la tine.Bai da de acu cand o sa sun la clinica o sa cer o tanti doctora cu asistenta nu cu asistent.pai nu vreau sa ma cracesc in fata lu nenea doctoru si ma cracesc in fata unui pusti.Fetele observati ca eu tot aci scriu.Sa nu va suparati pe mine,daca deranjez va rog sa spuneti.

iulia 8+

Mergi la inceput

Noapte buna ,mergem la culcare!Pupici fetele si cat mai multe sarcini.

iulia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

din partea mea poti sa iti faci odiseea la noi ... asa aflam si noi ce si cum plus ca e frumos cand auzi pe cineva cum povesteste despre bebeu

si poate ne iei si pe noi la odisee ca ni s-au lungit urechile pe aici aspirand atata ...

fetelor pe mine m-au intepat rau ovarele azi ... ma trec niste "cutite" pe acolo pe jos si ma seaca ...
ca sa nu mai zic ca m-am umplut de cosuri ... eu care nu aveam probleme de genul asta ...
inainte de Cm imi aparea UN cos max doua ...

si ciclul nu ...
si testul nu ...

sa ma iau de mana cu Ralu ca amandoua parca a tunat si ne-a adunat !!!
si acum chiar nu am chef sa mai fac alt test ca daca vad iar o liniuta si ciclu nu din tot calmul care il am acum devin isterica deja ...

pfff incep sa cad in panta cealalta in care incepe sa ma enerveze situatia ... nici in caruta nici in teleguta ...

Mergi la inceput

da iulia sunt d"rac" adun aici toate pupicurile tale..si nu numai...poate poate...

bubu io zic ca ai ceva.....am mai auzit si de faze de astea ca unor gravidutze le-au iesit cosuri!!

iulia si eu zic la fel ca bubu sa faci odisea la noi! da' sa te mai uiti si pe la suratele tale sa maia fli ceva ca noi...uite cilclu..nu e ciclu...uite linia..nu e linia...uite gigelu' nu e gigelu'...

feteleor..nu vreu sa ma laud...maine am ultima pastila de orgamteril..si parca parca simt ceva...acolo jos...Doamne sa imi vina si mie uratii...ce bine ar fi...

si...sa nu uitam...care era la cura cu mine ?!

somnic usor...iulia pe burticuta...si gessy care nu mai intra pe aici dar ma gandesc la ea(ca si ei i-am "copt-o"

si nu stiu...bubu eu as face un surecheck maine

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

mi-e cam teama lala de rezultat ... avand in vedere ca azi a esuat testul asta ... nu prea ma simt in stare de inca un rezultat negativ sau neconcludent ...
o sa vad maine cu ce moral ma trezesc ... cand vin de la munca si ma apuca damblaua poate ma opresc in farmacie ...

dar cred ca e mai sigur daca mai astept macar inca o zi ...
nici nu stiu sincer ce sa cred.

acum o saptamana eram aproape sigura ca e bebeu acolo dar acum inclina balanta spre negativ ...

nu mai stiu ... ce o fi o fi ...

multi fetelor
noapte minunata si linistita sa aveti ...
pe maine

Mergi la inceput