Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
si primele impresii?? mai vrea sa mearga la gradi?

Ieri l-am trimis pe bunicu sa-l ia,ca era friiig si ploua.A inceput sa planga ca el mai vrea sa stea. A cedat pana la urma dupa multe lamentari si "mami m-a adus mami sa vina sa ma ia".

Azi a mers iarasi in pas saltaret.La pranz am schimbat modelul si am trimis-o pe bunica sa-l ia. Si iarasi a mai vrut sa ramana si a trimis-o la plimbare,ca el mai are un pic de jucat.

Sa vedem si maine cum va fi...Eu sper sa-l tina entuziasmul mai mult decat minunea,adica 3 zile.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Miha, Ellis, multumesc!.. o sa incerc ce mi-ati recomandat..poate imi trece! asta este m-am bosorogit!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemimay

buna mariussimiuc!
nici voi nu aveti inca dintisori?

Nu,nu avem...Dar au avand "experienta" primului dintisor la 1 anisor sunt relaxata...O sa iasa ei pana la urma...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

SANATATE MULTA VA DORIM SA VENITI CU VESTI BUNE SI JOI SI DUPA CE MERGETI IN BUDAPESTA!vA PUPAM!
saptamana viitoare plecam la Budapesta pt investigatii la ficat...astept cu nerabdare !
azi am fot cu ea la bioclinica i-au luat proba din gat si de pe limba sa vedem cum stam cu candida...saraca de ea e neagra pe limba , nu mai e alba...asta are legatura cu cronicizarea fenomenului candida...ma apuca groaza...joi primim rezultatele !
acum va urez o noapte cat se poate de placuta !!!!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
[/quote]

Mergi la inceput

BUNA ZIUA FETELOR!
pREVENAR VOM FACE SI NOI DAR DUPA UN AN CUM MI-A RECOMANDAT PEDIATRA CA NU VOR FII DECAT 2 DOZE DACA IL FACETI ACUM SUB UN AN TREBUIESC FACUTE 3!iAR VACCIN NICI EU NU II FAC NU PREA SUNT DEACORD CU VACCINUL ANTIGRIPAL MAI BINE SIROPURI!

Mergi la inceput

Noi iesim pe afara ca vad ca e mai bine acum!
Ne auzim pe seara,adica dupa ce adoarme Maria!

Sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

BUNA ZIUA FETELOR!
pREVENAR VOM FACE SI NOI DAR DUPA UN AN CUM MI-A RECOMANDAT PEDIATRA CA NU VOR FII DECAT 2 DOZE DACA IL FACETI ACUM SUB UN AN TREBUIESC FACUTE 3!iAR VACCIN NICI EU NU II FAC NU PREA SUNT DEACORD CU VACCINUL ANTIGRIPAL MAI BINE SIROPURI!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Si noi il vom face tot dupa un an , adica prima doza undeva pe la un an si 4 luni deoarece avem infrarix la un an, ROR la un an si o luna

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Ellis, Sorina papa putin din altceva decat tzitzi. Trebuie sa am foarte multa rabdare cu ea ca sa pape, asa ca e grasuna de la laptale meu. Pana la 6 luni am alaptat exclusiv si era tot asa grasuna. Acuma, ca ii mai dau si altceva, a mai slabit. DAr e si genetic pentru ca si eu am fost asa la vremea mea si fratii mei la fel. Si acuma sunt un amarat de schelet ambulant.
Pupici Alessiei.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaaaaa!!
ce vreme afara....de groaza...psihicul meu nu e inca pregatit sa infrunte frigul...
am fost si i-am luat Anei pantofiori...ca-i inghetau piciorutele in sandale...stau asa cu frica...daca o jeneaza, daca ii sunt mici...desi i-am masurat si paramasurat...eu nu am nici o pereche de pantofi care sa nu ma deranjeze in vreun fel...daca o fi si la ea asa?
eladea2005,multumim de gandurile bune!... nu am incercat nici un fel de homeopate...vitam B sunt vitamine, liv 52 e de plante...deocamdata , pana ajungem in ungaria stau cu astea , apoi mai vedem ce zic si ei...
bine ai venit ,kemimay,pai daca stai in viena sigur o pui de o intalneala cu draga noastra Adinag
ank83, succes la scola...stim ca Raul e un copil cuminte si mancacios...,ce interesant trebuie sa fie !...dar pana inveti cum sta treaba e destul de greu...zic eu...oricum eu nu as putea face asa ceva...te admir
gill, parerea mea...cat mai putini virusi injectati in copil...ce trebuie facut fac, dar mai mult...deja mi se pare prea mult....mai stai sa vezi cum trecem de iarna asta, ca vor sta mai mult pe afara ca si iarna trecuta,nu ?
ancadragoman...deci maria chiar face la olita...ce fain....eu nu stiu cand o sa ma apuc de "dresaj"
logam, bine ai revenit...dar ce vacanta lungaaaa !!ce grasuta e Sorina...e o dulce
multumim, uberbax !asa sper si eu...

fetelor..nu va mai stresati cu dintisorii...ati vazut pana acum om fara dinti?
si apropo...noua chiar nimeni nu ne aseaza un iepuras acolo......va rog....fetele care se pricep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ma duc si eu sa vad ce face copila mea....e in bucatarie cu bunica...se aud voci....
v-am lasat ....
cine a avut problema cu biberoanele de la Avent?
sunt si pt. lichide groase, cu flux reglabil

Mergi la inceput