Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonab spune:
Neata!!!
TinnaS, vazut pozele de la munte, mi-a placut foarte mult curcubeul si cascada.Sunteti tare mandrii toti 4.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
cristacoman spune:
Neatza fetele! Poftiti la 

.

Alexandra Maria
Eva Maria
Alexandru Luca
Mihnea Adrian

Sa ne traiasca clopotzeii dragi si scumpi si sa-i vedem crescand mari (pe unii doar virtual), sanatosi sa fie si parinti sa aiba muuullttaa rabdare sa-i creasca
.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ramonab spune:

Gemenii lui Ginger, Alexadra Maria(dana vio), Eva Maria (ellenuta), Alexandru Luca (tinnaS), Mihnea Adrian Teo2rina)
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
ramonab spune:
Razvanici a avut o trezire azi dimineata pe la 5.30, plangea si nu stiam ce are.Nu mai facuse niciodata asa ceva.Apoi dupa ce mi-am dat seamaca facuse kk, l-am schimbat.Era asa de iritata la funduletz...Cred ca il ustura deja.V-am zis ca e iritat de cateva zile si il dau cu bephanten si nu-i trce chiar daca il si spal dupa fiecare kk.Dupa ce l-am schimbat a adormit pana acum in timp ce scriu mesajul.
Nu stiu cu ce sa il dau sa ii treaca roseata.Voi ce imi recomandati?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
cristacoman spune:
Tinna, ce mi-au placut pozele, sunteti o familie foarte frumoasa si se vede ca v-ati simtit tare bine in vacanta, iar copiii....minunati 
Monica, felicitari pt. Serbanici pogonici, bravo lui...stie ce vrea....lingurita....
Ereena felicitari pt. Mateias.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Razvanici a avut o trezire azi dimineata pe la 5.30, plangea si nu stiam ce are.Nu mai facuse niciodata asa ceva.Apoi dupa ce mi-am dat seamaca facuse kk, l-am schimbat.Era asa de iritata la funduletz...Cred ca il ustura deja.V-am zis ca e iritat de cateva zile si il dau cu bephanten si nu-i trce chiar daca il si spal dupa fiecare kk.Dupa ce l-am schimbat a adormit pana acum in timp ce scriu mesajul. Nu stiu cu ce sa il dau sa ii treaca roseata.Voi ce imi recomandati? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
Ramona, cu ulei de masline extravirgin combinat cu vitamina A. Eu cu asa ceva o ung pe Anto in fiecare dupa baie si nu am avut probleme. Iar cand era un pic mai rosie la fundulet, o ungeam bine cu ulei din asta. Trebuie incalzit la bainmarie ca sa se omogenizeze bine.
Razvaniciul sa-i treaca repede.Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ramonab Razvanici a avut o trezire azi dimineata pe la 5.30, plangea si nu stiam ce are.Nu mai facuse niciodata asa ceva.Apoi dupa ce mi-am dat seamaca facuse kk, l-am schimbat.Era asa de iritata la funduletz...Cred ca il ustura deja.V-am zis ca e iritat de cateva zile si il dau cu bephanten si nu-i trce chiar daca il si spal dupa fiecare kk.Dupa ce l-am schimbat a adormit pana acum in timp ce scriu mesajul. Nu stiu cu ce sa il dau sa ii treaca roseata.Voi ce imi recomandati? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
Violet de gentiana. Ii faci funduletul mov pentru cateva zile dar este extraordinar de bun .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Alina treci inapoi la scris !!!!
Pe mine ma intereseaza ENORM ce ai tu de spus 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
EliaElia spune:
Ce frig s-a facut! Cam repede a venit toamna. Oricum iesim afara.ramona, nu stiu daca ai scris , il speli pe Razvanel sau il stergi cu servetele? Laura se iritase destul de rau la un moment dat de la servetele si de atunci le folosesc doar cand se intampla sa faca ceva cand nu suntem acasa.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui EliaElia Ce frig s-a facut! Cam repede a venit toamna. Oricum iesim afara. ramona, nu stiu daca ai scris , il speli pe Razvanel sau il stergi cu servetele? Laura se iritase destul de rau la un moment dat de la servetele si de atunci le folosesc doar cand se intampla sa faca ceva cand nu suntem acasa. Camelia si Laura (06.02.2008) |
Camelia nu este o regula. Eu numai cu servetele il sterg pe Andrei de cand s-a nascut. A fost o singura data iritat rau de tot dar nu de la ele ci de la o diaree acida.
Edit : eu folosesc servetele Higgies ( pampers la fel) care nu au nici alcool , nici parfum.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze