O alta Timisoara (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Claudia74 ,poate,ca inainte de a te lansa in alte explicatii si speculatii,e corect sa explici ce ai avut cu mine.Mi-ai trimis un pm "civilizat"(sper ca nu vreti sa stiti nivelul,mi-e jena sa-l scriu...)si nu am inteles de ce.Si daca chiar ai fi avut un motiv real,modul in care tu ai scris pm-ul...no comment.

Stii bine ca nu te cunosc,nu-ti cunosc familia,nu am nici o treaba cu nici o echipa de Timisoara,nu tin cu nimeni ci doar am mai cerut cite o informatie pe ici pe colo,iar in ultimul timp citeam subiectul pt ca,ca sute de mamici de pe forum,asteptam o veste buna de la Emma.
In urma cu vreo 2 sapt,ai publicat un mail prin care judecai aspru nivelul credintei Aidei si am indraznit sa-ti spun ca nu-i cazul,nu-i momentul oportun iar credinta fiecaruia dintre noi nu suntem noi in masura sa o judecam.Ti-am scris f respectuos,fetele care au vazut mesajul pot confirma.Mesajele noastre au fost sterse(ca e bine,ca e rau,voi ati decis si eu am acceptat scopul nobil de protectie)DAR sunt sigura,ca daca ar fi ramas mai mult,inca 50 de mamici cel putin de pe DC care sunt cu sufletul de familia greu incercata ti-ar fi scris acelasi lucru.Ghinionul a facut ca in momentul ala eu sa fiu in vizita in subiectul vostru.

Vineri voi v-ati certat,e treaba voastra,motivele voastre,eu nu va cunosc dar tu te-ai apucat sa-mi trimiti acel mesaj colorat...M-a deranjat f tare pt ca m-ai jignit,m-ai acuzat de o serie de treburi iar tu stii bine ca eu nu te cunosc,nu-ti cunosc familia mai mult de expunerea pe care tu ti-ai facut-o pe forum.Daca ti-ai facut o expunere favorabila sau mai putin favorabila,e problema ta,forumul e public si lumea citeste si trage concluziile.

In vara trecuta am incercat sa te ajut,am dat telefoane pt tine pt ca cereai urgent ajutorul fetelor din Germania:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123833&whichpage=1
Stiu ca mai multe au incercat sa te ajute,ai deschis vreo 2-3 subiecte,lumea si-a facut griji reale pt tine si nu-mi amintesc ca ne-ai mai zis cum s-a incheiat ,poate cele care s-au interesat pt tine au vrut sa stie si au cautat pe la subiectul unde tu scriai,normal,nu?

Daca intr-un subiect cu o intiativa nobila ai afirmat ca tre'sa fim mai buni,cred ca cel mai fair e sa incepi cu tine...

Fetele,scuzati-mi interventia mea,am tinut sa scriu mesajul asta pt ca e bine sa stie omul cu cine se inconjoara,chiar si virtual...
Multumesc pt intelegere .

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina sper sa nu te superi pe mine, dar chiar nu cred ca e locul aici sa-ti lamuresti problemele cu Claudia.
Claudia am fost barfite? pai nu e nimic nou. Problema e ca noi am stat prea putin cu fiinta asta demna de toata mila, ca sa aiba ce barfe sa indruge despre noi. Asa ca, cum ii sta in caracter, probabil ca le-a inventat.
Simina, Gabi, Albi, Ingrid multu' de urari. sper sa fim mai bine, cu toate ca piticul iar mi-a facut febra mare azi noapte. Ziua e ok, mananca, vesel, fara febra. va sta acasa sapt. asta cu mine, maine sper sa ajungem si noi in Timisoara.
Eu sunt ok, nu am mai facut febra asa mare, dar ma doare spatele de mor, mai ales noaptea. am si facut febra musculara la burta de cat am tusit.
Albi am primit pe mail despre restaurant. nu sunt fan chinezesc, dar eu vin unde merg toate fetele. putem si sus la mall cum zicea simina. Kartoffell mama ce mi-ai facut si astia nu au in Alba.

Intalnirea este joia asta? adica in 26 februarie?

_
Gio18+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

initial am crezut ca nu vad bine - apoi m-am gandit ca am intrat pe un alt subiect ...

va rog eu frumos sa nu ne transformati subiectul in balci. plizzz. nu e deloc cazul.

Gabi, Laura, Claudia - sunteti bine-venite atata timp cat e ok si liniste printre noi.
Sa nu credeti ca noi vom tine subiectul pe prima pagina si "ne vom face cunoscute" prin scrierea zilnica a unor tampenii numai asa de dragul de a scrie - NU. noi scriem aici mai rarutz - ca-i mai dragutz, indeosebi cand vrem sa ne vedem - facem planurile - ne vedem - dupa care iar disparem in umbra.

Gabi - ce poti sa-ti spun? Noi doua nu ne-am prea inteles din prima - vina stim bine cine o poarta si ce vorbe s-au purtat intre noi doua si mai ales cine le-a purtat. asta e. sau poate doar ne-a fost indus noua ca nu ne intelegem, cine stie? poate om gasi noi vreodata puncte comune, nu?

Laura - interventia ta nu am inteles-o - scuze pentru neuronu meu ratacit si gravid - dar ne "injurai" sau ne urai de bine? No las - ca daca nu ne mai scrii - ne-om intalni noi in parc si imi explici - ca tare greu ma duce creieru in ultima vreme.

Claudia - nici pe mine nu ma mira cele scrise de tine - daca eu nu le-as cunoaste ... ma bucur insa ca mi-au fost deschisi ochii la timp insa ce ma doare mai tare - e ca la momentul in care am incercat si eu la randul meu sa deschid ochii altora - am luat-o urat peste botic.

Alina - nu stiu ce sa zic? - decat poate ca ar trebui din nou sa-ti stergi mesajele? Nu-si au locul. Incearca pe privat.

asadar fetelor - haideti sa nu transformam subiectul in balci. merci.

cu restul de fete - ne vedem la MALL - gata am stabilit - io vreau de la KFC - CLAR!!!!
las ca-l iau pe Dani intr-o seara la chinezesc si imi termin si aceasta pofta.

deci asa ramane? anunt si pe mess ca ne vedem la Mall la ora 19? Nu de alta - dar m-a rugat Dia sa-i scriu pe mess ca pe forum intra mai rar. Nu va mai spun ca am vb azi si cu GiuliaTm si s-ar putea sa vina si ea - dar la cate tzepe ne-o tras la ultimele "tz" intalniri - tare m-as mira sa apara.
Si DA!!! Ioana - este vb de joia asta - 26. Ajungeti inapoi in Tm?

va pup pe toate
abia astept sa ne vedem
burtoku face din ce in ce mai rau - din contractie in contractie o duc - azi merg la dr. si-l vedem din nou pe bebe Raul - sper sa nu primesc amenda la pat.
Kara e bine merci la Otelu la mama si e tare fericita acolo.Nu mai conteaza ca eu aici ma perpelesc de dorul ei.

v-am pupat
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro pai ce sa zic...sper sa ma refac pana joi, ca vreau si eu la intalnire. dar cum de e asa de repede? ti-e frica ca bbRaul va face figura si vine mai repede? sa ne zici ce a zis dr., sper sa fii ok si sa nu primesti repaus la pat, acum pe cand intri si in prenatal.
Hai ca nu mai e mult si iti vine printesa acasa.
Gonghy sincer nici eu nu am inteles postarea ta, de aceea te-am exclus din prima postare. dar tot gravida sunt si eu si poate din cauza asta.

_
Gio18+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Da, Miro, pe de o parte cred ca erai intr-un moment sensibil si te-ai suparat pe mine cand ti-am dat un sfat necerut (dar mi-am invatat lectia si nu mai dau sfaturi decat la cerere) pe de alta - exact cum zici - ne-a cam fost indus ce sa credem una despre cealalta.

In rest, eu nu vreau sa ma bag cu forta pe nici un topic Daca ajungem sa ne intelegem si sa ne simpatizam, sa creem relatii de incredere, foarte bine, daca nu suntem compatibile, iarasi bine

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Alina nu cred ca e locul idel unde sa discutam despre problemele mele din trecut si despre ajutorul primit (hai ca e de ras,ca altfel nu ajungeam in Frauenhaus) hai sa iti spun ca vad esti in eroare in gluma,am deschis NUMAI 1 SUBIECT nici de cum vreo 3, a mai deschis Gabriella inca unul ptr mine (singura persoana care a vrut cu adevarat sa ma ajute) dar nu-i bai nu stiu unde mi-a fost capul sa cer eu un astfel de ajutor pe forum,insa de atunci mi-am facut niste prietene bune,cu care vb zilnic (ele mi-au fost intr-adevar de ajutor) si nu am inteles comentariu stii tu care,la adresa mea nu la cele scrise de mine,la cele scrise de mine avea dreptul fiecare la un comentariu,asa cum spui si tu e un forum liber,dar la persoana nu cred ca se face,m-ai jignit prin afirmatia Claudia74 (stiti voi care) na despre asta e vorba nu iar eu ti-am raspuns ca nu permit ca nu retin sa ne fi tras de sireturi vreodata si sa nu-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala sa faci astfel de afirmatii la persoane,ia uite despre asta e vorba nu!!! am omis ceva!!!!!! daca vrei putem discuta in privat despre ce te doare.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Claudia,
Daca ai fi citit cu atentie,am zis clar ca Mihi s-a luat de mine pt ca am scris ca mesajul tau doare tare,stiti voi care mesaj,NU stiti voi care claudia.Probabil ca daca ai fi fost mai rationala,nu ai fi reactionat asa.
Iar cu expresii gen "Madam de Deutschland","nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala","nu ma trag de sireturi cu tine"nu-ti permit sa mi te adresez asa pt ca nu pot sa ma cobor atit de jos.Un dialog intre doua doamne mature si civilizate nu se construieste asa.
Iar faptul ca ti-ai permis sa-mi zici si despre Aida,inca o data,spune multe...in fine.

Din pacate,nu am timpul necesar sa-ti citesc toata telenovela prin toate subiectele insirate asa ca ma asteptam la un raspuns la subiectul deschis de tine si la care,noi,doamne si domni cu bune intentii,am vrut sa te ajutam.Nu cred ca si-a permis nimeni sa rida de situatia ta,am luat totul in serios,cu muuuult mai serios decit tine...

Te rog nu te mai obosi sa-mi raspunzi,nu mai citesc,asta a fost.Totusi tre'sa-ti mai zic ca nu ma doare nimic,poate pe altii...

Giova,colega mea draguta de la odisee si Mirona,scuze,in citeva zile probabil ca voi sterge mesajele din respect pt voi .

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

nu mai am putere - fug in pat

voiam doar sa scriu ca suntem bine si eu si bebe - e in grafic - are cica 2,100 kg (ceea ce eu nu cred - si Kara avea la eco in ultima luna 3,200 si am nascut-o cu 2,500 - asa ca pana la probacontrarie - eu nu cred nika).

luam no spa la contractii - pana la 3 pe zi. odihna si de luni ... prenatalul.

va pup pe toate - fug la nani
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Oh, Doamne.. chiar ca balci

Fetelor, atunci ne vedem in Mall la fantana de perete (cascada sau cum vreti sa-i ziceti..), joi la ora 19:00.

Va -ez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Eheheiiii,mi-am adus aminte parolaaaa....Doamne,mai fetelor de cand nu am scris eu p-aci...dar de cand nu am citit...sa fie 2 ani(?).Nu mai conteaza.
Nu promit ca mai scriu.Am vrut doar sa va salut si aici,desi noi ne-am vazut ,am vorbit si ce am mai facut noi.
Gabi ma bucur sa aud ca stiai,dar erai cu ramurica de maslin.Mie mi-a fost atat de sila...si apoi au urmat ale mele probleme si m-am rupt cu tot.am iertat,dar nu am uitat...sau invers
Pe celelalte fete care au intrat pe aici nu le cunosc,mi-ar face placere...dar nu daca isi regleaza conturile pe aici.Noi nu ne certam,nu ne reprosam.noi tinem legatura,ne vedem si ne ajutam asa cum putem fiecare.Nu exista barfe intre noi de genul am inchis telefonul cu una si o sun pe cealalta sa-i spun ce am vb.in concluzie daca aveti gand de pace sunteti binevenite,daca nu....asta e...e forum public
Si acum cu intalnitea.Joi seara la mall,da? asa sa fie fetelor.Miroooo daca fata-i tuta si uita da-i un beep.Ai grija de bb.Sa faca bine sa mai stea p-acolo ca-i frig afara.Spune-i ca am zis io.
Albinuto sa nu ma injuri pt vinerea aia cand am zis ca iesim ca fetele.Oricum si Diana l-a avut pe andrei bolnavior.Ne vedem joi si compensam
Simina pupici
Ioana noi vorbim la telefon.Te sun eu cand stiu ceva.Sa ai grija mai cu raceala ca e un virus tare pacatos.
Na, ca mi-am adus aminte cum e sa scri pe forum.Va pupacesc si sa aveti grija de voi

Mergi la inceput

nu pot sa cred - Cos pe aici? Cos pe forum?

hai ca nu-mi revin. - fug la manichiura - ca am termin la 6.30
ne vedem maine, da? abia astept. va pe toate
M

Mergi la inceput