O alta Timisoara (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Albi`
Si mai zic sa discutam din timp daca mergem la fumatori sau la nefumatori, dupa cum prefera burticile din dotare

asta-i tare - pe cuvant!!!
asa ... sa se vada cat tii la noi.

fug s-o sun si pe Laura - sa fie 3 burtici prezente ... sa atarne mai greu in cantareala.

Miro 26+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirona

Citat:
citat din mesajul lui Albi`
Si mai zic sa discutam din timp daca mergem la fumatori sau la nefumatori, dupa cum prefera burticile din dotare

asta-i tare - pe cuvant!!!
asa ... sa se vada cat tii la noi.

fug s-o sun si pe Laura - sa fie 3 burtici prezente ... sa atarne mai greu in cantareala.

Miro 26+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

io stii ce sustin, da ? deci imi alatur kilele [ramase ] cauzei nobile a celor 3 burtici

si pt fumatoare, sa nu se supere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,
Nu am mai intrat pe forum de un car de ani .

Am citit vestea despre burtica Giovei . Ca de a Mironei stiam de la ultima intilnire.

Felicitari Giova, sarcina usoara, si iti doresc sa ai multi bani ca sa cumperi tanga ! Da inainte de tanga poate va trebui sa iei niste "papuci rosii cu inimoara roz si cu toc" asa cum imi tot cere a mea a mica sa ii cumpar

Fetelor , poate nu o sa puteti sapt asta sa va intilniti si o lasati pe aialalta ca eu mine plec pina in Franta si stau o saptamana. Vedeti voi, deci eu sapt viitoare nu pot, dupa da.

Merci Miro de mesaj
Va pup pe toate

Am uitat parola de cind nu am mai intrat pe forum!! Si acum tot astept sa primesc pe mail parola , sper sa pot trimite mesajul asta ca deja astept de 15 min sa primesc mailul cu parola!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu vin oricand, asa ca va hotarati si ma anuntati.
Dar vreau la nefumatori, pleaseeeee. Nu pot sta nici 5 min. in fum, asa ca aveti mila de mine si de celelalte.
Albi esti mortala, multumim ca esti alaturi de noi.
Diana pai as face credite daca trebuie, ca sa cumpar numai roz cu accesorii. Doar ca nu e dupa mine....miercuri mergem la eco si sa vedem, daca tot cofrag de oua a ramas, sau ne da DD o tanga.

si o sapt. buna sa aveti.
sa va decideti rapid pe cand cu intalnirea.

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

ce-mi auzira ochii...va pup gravidutelor...sa fiitzi sanatosi..si 2 in 1...si mai departe...io-s cu burtica langa mine de aproape 9 luni...

va pup pe toate ...

mihi

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

ok.. pt a ne putea fi alaturi si frantuzoaica Dia am hotarat sa ne vedem miercuri 11 februarie ora 19.00.
La locul stiut, dar la NEFUMATORI.
Am schimbat ora pt ca burticile merg la culcare mai devreme .
Doar celor care aveti motive serioase va dam voie sa intarziati

Va si sper sa fim toate

Mergi la inceput

ce bine....poate mai imi ridicati moralul. ieri la eco tot cofrag de oua s-a vazut, chiar si batul....degeaba tot insistam eu ca e cordonul, caci a dat dr. pe culoare si se vedea clar pe unde circula sangele...si printre picioare nu.
tare greu imi e sa ma obisnuiesc cu gandul ca voi fii mama de 2 baieti, noroc ca nu-l fac maine si mai am timp 4 luni jumate.

Mihi sa-ti traiasca americanul mic...tare dulce este!!!.

_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

salutare,
mai intru si eu din an in paste pe forum.

va pup pe toate - abia astept sa ne vedem. miercuri la 7, da? pupam.

Gio mama - te pup apasat si nu dispera - gandeste-te numai ce bine ii va fi lui Marco cu un fratior si cat de mult se vor juca impreuna, masini - alea alea - nu cu o fetita pe care ar fi tras-o numa de codite si i-ar fi zvarlit in colo toate papusile ca nu ar fi avut el loc pentru razboinicii lui si sleahta de masini .

Mihi - te pup tare si multumim foarte mult. pupam si noi ceata lui pitzigoi.

Miro 28+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

na gagix?

a ramas sa ne vedem miercuri, da? la 7, da?

cate suntem - care da cu semnatu pe aici?

moa vine sigur + Laura.

va pupam

Miro 28+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

si eu dau, si eu dau cu semnatu'.
La Giovanna, nu? mi-e pofta de cateva zile de pizza, dar mai rezxist pana miercuri, caci pe urma nu am ce servi acolo.
de dim. ma durea tot corpul, cred ca m,a paste vreo gripa, am luat preventiv osscillo, sper sa fiu in forma sa nu bolesc acasa.
Miro frumos ce zici tu acolo, dar eu gasesc alte zeci de mii de motive sa fii avut fetita.
Tu esti o fericita, sa vezi ce pereche frumoasa vei avea.
si ne vedem...cand ne-ntalnim.

_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput