O alta Timisoara (13)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
si daca nu ma insel....azi e ziua lui Andrei de Diana.
Andrei
, multa sanatate si fericire alaturi de parintii tai!!!
Diana sa va traiasca flacaul si sa va lumineze viata in continuare, ca si pana acum!!!
Pisicuta ce mai zici tu?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Pisicuta spune:

Andrei, puiut de Diana!

Giova, nu prea am cu ce ma lauda ... sunt intr-o oarecare depresie, din motive de apropiere vertiginoasa a zilei de nastere, plus ca am si-o suparare cu al mic, ca-s 60 in grupa si, mititelul, inca mai face scandal dimineata ca nu vrea la gradi ... chestii din astea ...
... 
Multumesc, oricum de intrebare si ca-ti pasa! 

Tu ce mai faci???
Voi, fetelor, ce faceti de Sarbatori???
si-un WE de vis va doresc tuturor! 
Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Giova spune:
Miro, multa fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!
sa ai parte de o sarcina la fel ca si pana acum si de o nastere usoara!!!
Noi azi am fost la circ, super fain!!! Nu credeam ca sta marco 2 ore, dar se uita cu gura deschisa la serpi, lei...mai ales ca am fost in loja, in primul rand, chiar pe centru.
Pisicuta la ce gradi e piticul de sunt 60 inscrisi? cum e posibil asa ceva? cati vin zilnic la gradi?
acomodare cat mai usoara si mai rapida.
aha...urmeaza si ziua ta...
de pe acum, multa sanatate si fericire!!! lasa depresiile pt. primvara
.
De sarbatori vom merge in Alba, la parinti, de Rev. inca nu stim, pe undeva pe-acolo, nu cred ca venim in Tm, mai repede de ian. 2009.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Mirona spune:
multumesc mult fete dragi.
pe 23 octombrie fu ziua Siminei - La multi ani!
draga mea cu o mare mare intarziere.
pe 3 ziua Karei - pentru care va multumim mult de urari.
ieri fu ziua mea si si a lui Andrei
- nu mai tineti voi minte ca ne luptam eu si Diana - bazzz bazzz - in a cerei zi de nastere va naste Diana - mama de Andrei? La multi ani Andrei - sa cresti mare si voinic si sa aduci numai bucurii parintilor. - ei bine - am castigat eu. Apoi era vb ca si consolare ca voi naste eu de ziua Dianei - si n-am facut-o - a venit Kara mai repede decat era programata.
si deci azi e ziua Dianei - Albinuta
sa ne traiesti si sa cresti mare si frumoasa. ![]()
![]()
![]()
va pup pe toate
P.S. Pisicuta - dezolant sa auzi asa ceva - cei mai multi copii la gradi am auzit ca-s la gradi aia unde se desparte 4 de 5 si ca erau 40 in grupa. Acolo m-a intampinat o tampita si ma tot intreba - auzi cucoana - eu am 40 in grupa -sidaca fii-ta va veni a 41-a cine crezi cao va sterge la fund daca face kk? Te sun pe mata sa vi de la lucru s-o faci? 

Voi unde sunteti de sunt 60? Doamne fereste! si cate persoane adulte sunt la o asemenea grupa?
bafta si noroc iti dorim - sa aiba piticul tau nervi de otel sa se poata acomoda - si tie mami - puteri mari.
de sarbatori - nu stiu ce vom face - le vom petrece n familie - toti 4
.
v-am pupat - ma bucur ca s-a revigorat subiectul. 
Miro
14+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
tot io - am uitat ca n-am pus poze - no - enjoy pozele de la cele 3 petreceri ale lui Kara - eu la a mea ziua n-am maivrut nika- decat LINISTE. si am avut parte de ea partial - daca exclud nenumaratele telefoane ...
.
v-am pupat pe toate. 
p.s. nu va e dor de o pizza????
Miro
Giova spune:
Miro in sf. mai dai si pe net un semn. sa inteleg ca nu mai ai timp de nimic? e nasol cu munca?
Foarte faine pozele, se vede ca s-a distrat Karina, asa si trebuie.
Pizza? oricand, cu placere. numai sa ne adunam, caci acusi nasti si nici nu te-am vazut
.
Simina ti-am scris pe mess., de ziua ta, sper sa fii primit mesajul.
Diana sa-ti traiasca inca odata flacaul, sa fie sanatos caci frumos si cuminte este!!!
Albi, multa fericire iti doresc si toate visele sa-ti devina realitate!!!
Gradinita de vis-a-vis de arena din dacia e super plina, parca nr. 26 este. e si dotata si imbunatatita, dar cica la gr. mica sunt 40 inscrisi
.
Eu trebuie sa merg pe Brandusei cu o prietena sa vedem gradinita, poate dam baietii de la anul acolo.
si o duminica frumoasa sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Albi` spune:
Miro, super tare cofragul ![]()
![]()
Va pupez mult si bine pi tatzi 4 
Dragelor, va multumesc pt urari
Scuze ca raspund doar acum, dar saptamana trecuta am fost acasa si, cu toate ca am fost online, nu prea am stat pe langa comp.
Profit de ocazie sa ii spun Siminei
La multi ani! cu intarziere ![]()
Si klaaaar ca vreau sa ne vedem la o pizza -- acum, pana nu ne ia valul Sarbatorilor si ne imprashtiem care incotro ![]()
-ici multzi & deshi ![]()
Mirona spune:
salut again,
azi am vorbit cu Simina si cu Cos - ne vedem joi la o pizza. acelasi loc, aceeasi ora.
cine mai doreste? cine mai pofteste?
trimit mesajul si pe mess pentru cele care nu prea mai citesc pe aici.
v-am pupacit pe toate 
Miro