O alta Timisoara (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Salutare, vin cu poze super faine !!!

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ce mortal e!!! si parca seamana cu Karina!
Of...bb mic...peste 3 luni il voi strange si eu in brate pe al meu...doamne ajuta! M-a apucat nostalgia.....

Fete pe cand o vizita la maternitate? hai mobilizarea.

fug la spalat de geamuri...o zi faina sa aveti.

_
Gio24+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Super!!!
Ce dulce e!!!!! Si ce fericit arata in poza Dani!
Din nefericire eu sunt super racita...asa ca nu pot sa vin la maternitate......sa o pupati voi pe Miro #351;i pentru mine..ce rau imi pareeeeee....

Ce aiurea e raceala asta... vineri plecam la Praid eu si Dejan pana in sambata dinaintea Pastelui, pe 18 venim...sper sa ma refac pana atunci...

Ioana..mai un pic...si ai dreptate cu nostalgia...cand l-am vazut pe Raul mi-am amintit de piciul meu cand era nounascut....

Pusi la toate !

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Miro, felicitari mami!! Sa ai parte de refacere rapida si mult laptic pentru bebe!
L-am vazut si eu in poze, e tare frumusel si dulce!
Daca vreti sa mergeti la maternitate, ma inscriu si eu, doar sa ma anuntati. Ioana, tu cand mergi?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Am intrat sa va urez Paste fericit...si celor care sarbatoresc duminica asta si care sarbatoresc in ceallalta...Lumina si pace in suflet va doresc...noi plecam maine la tzara si cum e vacanta raman acolo cu puradeii o saptamana...

Miro felicitari...ma bucur pt tine ...sa fiiti sanatosi...si cand vrei sfaturi cum sa stapanesti un berbecutz...cauta-ma...Lori e in 7 aprilie nascut...si are niste cornitze...mama maama...acu insa ma confrunt cu un tauras...care-i mai naravas decat berbecutzii

va pup pe toate

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

FELICITARI MIRO !!! SA CREASCA MARE ,FRUMOS SI SANATOS !!!!!!!
Am vazut pozele ... e un dulce si un frumos , sa va aduca numai bucurii si fericire .
.

Noi am fost plecati la socolari pt cateva zile si andrei mi-a trantit o bronsita faina ...acum e ok , mergem la gradi.

Despre iesire la pizza ceva??? am citit din urma ...daca mai e valabil vin si eu ........daca mai iesim la noni ma inscriu si eu ...

va pup

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mama ce vant de primavara bate pe aici ...

sa va propun eu o intalnire?

va multumesc tuturor pentru felicitari, telefoane, sms-uri - etc.
va iubesc pe toate

haideti fetelor la o intalnire. la o pizza nu prea pot sa ma bag - dar de venit in vre-un parc ... vin cu placere - dar cu codita - sa aibe si de Karina cineva grija.

sau - saptamana viitoare o duc la mama la Otelu - ca deja ma dispera cat ii e de dor de ea (ea abia s-a intors din Germania) - si asa am putea avea o intalneala cu copiii la Noni - eu insa vin doar cu Raul.
Ce ziceti? va bagati?

numa sa promiteti ca nu veniti daca aveti copilul racit - sa nu ne bagam inalte magaretze.

hai ca va astept cu vesti si idei.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Salutare!

Eu votez pentru parc...doar ca in we suntem plecati la denta...ca a nascut cumnata mea un baietel si mergem sa il vedem.Deci ori inainte ori dupa....e prea fain afara ca sa mergem la noni...si in aer liber e altfel cu racelile decat in loc inchis....
Va scriu in viteza ca avem pe cap ceva comisii de acreditare de la Bucuresti ...pana joi.

Va pup si astept sa vad ce hotarati!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi deocamdata suntem in Italia, vineri venim spre Ro, asa ca suntem disponibili sapt. cealalta. In Botanic sau alte parcuri mari nu venim zau de ma mai pot tine dupaMarco, care pleaca de langa mine. Imi e tot mai geu sa tn pasul cu el, contractii la greu, burtoc si bb mare...vai de capul meu. Doctorul imi recomanda odihna cat mai multa, dar zau de am cu cine sa-l las dupa cevine de a gradi. Ma stat cu Clau, caci la cat are si el de lucru...
Tare bine mi-a prns vacanta la sorella, am vizitat locur frumoase, m revazut prietenii, etc.
va si ne mai auzim de acasa.

_
Gio28+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Salutare fetele!

Am vorbit si cu Miro si a ramas sa ne vedem in Botanic miercuri pe la 6. Deci cine,cum poate ne vedem acolo....

Pupici din viteza maxima...ca fug inapoi la lucru!

Mergi la inceput