O alta Timisoara (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Gio - la Noni nu se prea poate in w/e - pentru ca vor incepe cursurile - care vor fi si simbata si duminica - functie de varsta si de echipele ce se vor forma.

Deci intalneala cu piticii o vom face tot in timpul saptamanii.

pupam - si ma bucur ca sunteti bine. macar voi - ca la noi - eu am bolit - acum i-am dat si lui Dani - maine o aducem si pe Kara home si sper din tot sufletul sa nu-i dam si ei.

va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi, insanatosire grabnica si lui Dani.
Copiii nostri nu-s prea mari pt. Noni? ma gandesc si la Dejan, la fetele Dianei ... locul ala mi se pare mai degraba pt. copii de 1 anisor.

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

bai Gio - chiar ca e buna intrebarea. Sun luni la Noni si vorbesc cu Simona de problema asta.

Cati ani au fetele Dianei? sub 8 ani, asa-i? Va spun luni ce am vb cu ea - dar abia dupa ora trei ajunge ea la lucru - cele din tura de dimineata parca sunt aeriene.

am putea vb ca si pentru inchirierea localului - ca si asa nu prea au clienti. dar fara sa platim in plus logic.
No - stati sa intreb si vom vedea - daca nu merge - iaca schimbam locatia. Oare la planeta piticilor nu ar merge? Noi stam la mese si consumam suc si altecele si ei se joaca.
Cat te-a costat inchirierea la ziua lui Marco? daca e scump renuntam si facem iar o Giovana. of - si ce-mi placea ideea.

om vedea

Mergi la inceput

la Planeta piticilor se inchiriaza pe weekend si costa 2 mil. pe 3 ore. nu renteaza doar pt. o sueta, prea scump.
Nu stiu cati ani au fetele dianei, dar sunt marisoare, 5 ani sa aiba cea mica?

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.....sa spun eu??
Caroline 6 jumate si Stephanie 5 ani peste o saptamana.

......eu visez numai ..de departe la intalniri din astea.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

merci miraklucker - s-ar putea sa ne primeasca - nu sunt chiar asa de mari fetele.

va pupam pe toti si toate

M

Mergi la inceput

ATENTIUNE!!!! ATENTIUNE!!!!

am vorbit la Noni si ne primesc fetele cu copii cu tot si in plus cica au adus si suc si cafele la vanzare - pot sa ne faca si un ceai - deci e super.
Haideti sa stabilim o seara in timpul saptamanii cand putem cu toatele sa mergem si sa poata veni si toti copiii - sa nu aiba activitati extrascolare.

in prealabil eu tre sa sun inainte de a ne vedea sa nu aiba ele ceva rezervat pentru vre-o aniversare.

astept propunerile voastre.

va pup pe toate

Mergi la inceput

mira bantui si pe-aici? uite ca am nimerit-o pe cea mica.
Miro cum e in prenatal? I-ati lipsit Karei?
Marco lunea si miercurea are inot pana la 17.30. noi venim si dupa ora asta, doar ca vom avea papica dupa noi. Asta in cazul cel mai fericit, in care i se face foame frumosului.
Sa vedem ce zic si fetele si ne decidem asupra unei zile.
si ne mai auzim.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!

Dejan are program luni de la cinci jumate la sapte jumate...in rest suntem liberi....aaaa...sambata asta avem party la fastrackids de la 5 la 8...So..orice zi vreti voi in rest..

Miro...da-mi please nr sa il inscriu si eu pe Dejan la gimnastica....pe mess chiar daca sunt offline.

Va pup si fug ca ma trage Dejan de maneca sa desenam ceva!!!

Pusi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetele

Ideea cu noni e super ... noi fugim de mall .

Daca mergem in timp de saptamana ...cred ca e ok dupa 4,30 ..nu???
joi sau vineri la noi e ok numai sa stim .

Miro - merci de "infiere" poate asa nu mai calca copilasul(eu) in strachini pe de-alaturi.

L-am mutat pe andrei la mine la gradi si vad ca e ok ..sper tot asa.

va pup
Diana si Andrei (3,4 ani)

Mergi la inceput