PRIETENE FARA TITLU 12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara ,
Vai ce am mai ras de Diana lu Ingrid , ce figura e , cu focul ei .
Nici noi nu mai mergem la gradinita pana luni . Nu are rost , oricum nu se simte inca bine si nu avea rost sa o duc sa planga acolo , si luni iarasi , mai bine sa ia o pauza mai lunga si poate .....
Sincer va zic ca acum regret ca am inscris-o . Am tot rumegat si cred ca nu a fost o idee prea buna . Mai bine o lasam linistita pana la anul , si atunci mergea direct la gradi . Si faptul ca plange nu e unicul pt care am ajuns la concluzia asta . Sper sa ma insel ......
Am fost la sedinta cu parintii , o ora jumate , am stat pe scaune din alea de pitici , de-abia am asteptat sa se termine . A fost tinuta de directoarea scolii , impreuna cu toate educatoarele si cele 2 ajutoare (banuiesc ca ar fii ceea ce in Ro le zic ingrijitoare). Toate sunt tinere , una era pe la 30 de ani restul tinerele rau .
Ma rog , s-a discutat de educatia copiilor in general , vor avea ora de sport ? sau asa ceva , asta nu am inteles bine . Vor avea iesiri , la primarie (sa vada niste papusi gigant emblema orasului), la diverse locuri . Clasa lor are iesirile joia . De fiecare data cer parintilor sa semnezez autorizatia ca ii lasam sa iasa . Daca nu vrem sa semnam e ok , dar in ziua respectiva copilul atunci nu va merge la gradi ca nu are cu cine sa ramana (ei zic ca faptul caci copilul ar vedea ca numai el nu merge si e dus in alta clasa , ar simti asta ca o pedeapsa). Ne-au zis ce am putea aduce cand e ziua copilului . Si ma rog diverse fieste care au astia , pe toate le vor tine . Cica e o fiesta rosie ??? , n-am auzit de ea , cand sa imbraci copilul in rosu , sau daca nu sa ii pui niste funde rosii , sau o palarie .
Ma rog o gramada de chestii , si toate tot ca sa fie ca copilul sa se simta bine si fericit si sa ii placa sa vina acolo . As fii rea daca as spune ca e nu e deosebit , ireprosabil . Se merge mult pe comunicare , sa comunici mereu cu educatoare zilnic , prin intermediul agendei , sau daca vrei altceva mai mult sa vb , ceri si ti se da o programare si poti vb cu ea asa mai detaliat , inafara programului .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA eu zic ca ai facut foarte bine ca ai dus-o,o sa vezi ca se va adapta repede.De Diana de Ingrid,nu pot zice acelasi lucru,ca acum le cam cunosc binisor pe amandoua.Programul mi se pare fain acolo,mai ales ideea cu agenda,ziua cand se imbraca doar in rosu,vizite ... ce fain ar fi sa faca si la noi asa ceva!
Sport vor face sigur cu ei aici ca mi-a zis ingrijitoarea si au sala de sport dealtfel,acolo unde s-a tinut deschidearea.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

INGRID tot m-am gandit la faza cu Diana ta,nu e musai sa ii placa copiii in sensul ca sa intre in hora cu ei E suficient deocamdata si daca ii place sa o asculte pe educatoare si sa priveasca de pe margine ce fac ceilalti copii.Ea gandeste in timpul asta.Nu toti suntem la fel.Uite,eu sau altele ne sfarmam degetele pe tastatura sa scriem p-aci ,suntem in hora ca sa zic asa,altele doar ne citesc din umbra si nu isi consuma energia sa bage un rand,eventual daca au chef intr-o zi,mai deprimanta ,mai baga un rand doua ,dupa care continua sa citeaasca in tacere si cu consecventa . E un exemplu aiurea,dar adevarat.Unii sunt genul care mai mult actioneaza,altii mai mult "cujeta".Asa si Diana ta ... Problema cea mare e sa se desprinda de tine si e clar de ce nu se desprind unii:le e frica sa nu fie parasiti ... Asta trebuie sa le fie bagat in cap.Incepe de luni si du-te mai des la WC . Asta la gradinita evident.Adica stai cu ea,dar lipsesti 3 minute si te intorci.Pe urma mergi sa faci kk si stai mai mult Mai trebuie sa mergi sa cumperi tigari vreo 15 minute si asa mai departe ... important e sa te tot intorci Asta pana se obisnuieste ca e sigur ca te intorci dupa ea! Daca si Diana mea s-a smiorcait pe asa tema,e clar o mare problema pentru ei.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Mai era sa mor de ras . A auzit cineva de zicala aia ca nu doarme ? Oare unde oi fii auzit-o ??

Mergi la inceput

ANA
da' pe asta o stii?
NU DA BANI GREI CAND POTI FURA IDEI

Mergi la inceput

Saluti,deci ce sa va zic, a inceput si la noi show-ul azi .Inca de-acasa Dianei i-a intrat in cap ca ea nu merge la gradi azi,pana la urma am convins-o ca trebuie sa se imbrace si sa mearga,dar a ramas acolo urland si tarandu-se de nervi ca nu i se respecta dorinta,ca doar asta e genul ei .Ghita zice ca a luat-o doamna in brate,aveau pregatite bomboane,ca azi iar i-a apucat pe cativa inclusiv pe inca o fetita care ca si Diana statuse ok primele 3 zile. Pe la 9,30 s-a dus mami sa vada ce si cum si era liniste si pace in zona,nu mai plangea nimeni,se jucau.I-au explicat alea ca asa se intampla,pe unii ii apuca dupa cateva zile.Poate si pentru ca s-a dus noutatea,erau curiosi in primele zile. Si azi avea chef sa stea acasa ... Dar se obisnuiesc ei cu "serviciul" pana la urma.

Mergi la inceput

Buna dimineata ,
Azi noapte mi-am amintit ca corecta zicala e nu doarme niciodata . Si o stiu de la bunica-mea . In sensul sa nu stai niciodata linistit ca e pe faza mereu . O sa ziceti ca am insomnii noaptea .
Noi azi prin casa , o sa iesim putin acum la niste cumparaturi , si sa vad daca poate sa o vada azi pediatra , ca tuseste mult , azi noapte a tusit . Si aseara , pana a vomitat , si tocmai ce m-am bucurat cca mancase 2 cremvusti si un suc de struguri.

Mergi la inceput

Moni , sa zic bine ai venit in club sau ce ? Hai sa fim seriosi , cati copii sunt care nu fac crize ? Pana si Clara de care toata lumea zice ca e cuminte , le face , dar ce sa zicem de altii mai temperamentali .

Mergi la inceput

ANA Clarei sa se faca bine. Asa e cu necurat(ele) ,sta(u) cu ochii pe noi.Ce sa faci,bine zicea cine zicea,ca "nu te contrazice cu prostii ca lumea s-ar putea sa nu faca diferenta".Mai invatz si io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70
....Incepe de luni si du-te mai des la WC . Asta la gradinita evident.Adica stai cu ea,dar lipsesti 3 minute si te intorci.Pe urma mergi sa faci kk si stai mai mult Mai trebuie sa mergi sa cumperi tigari vreo 15 minute si asa mai departe ... important e sa te tot intorci Asta pana se obisnuieste ca e sigur ca te intorci dupa ea! Daca si Diana mea s-a smiorcait pe asa tema,e clar o mare problema pentru ei.

...placa asta am aplicat-o eu la David cand l-am dezvatat sa adoarma cu mine. mama face pipi, apoi dush, apoi mananca sau mai stiu eu ce, si s-a dezobisnuit. Trebuie rabdare si nervi bienenteles. Ingrid cred ca va functiona,
Ana
, nu cred ca rezolvi ceva daca o ti niste zile acasa. Nu va fi mai bine poate chiar mai rau. Cand m-am dus prima data cu fetele si le-am zis ca nu pot veni din nou decat peste o saptamana mi-au zis pai incepem atunci ca e prea mult intre prima si a doua intalnire. Ei uita, si o iei de la capat.
.....dar v-am zis voi stiti mai bine!!!

eu sunt beata de cap. am avut o saptamana ingrozitoare. Azi am venit cu masina. Am dormit de la 9 pana la 6. N-am fost in stare sa ma trezeasc la 5.30 cand a sunat ceasul.....si acum ma doare capul. N-am pus mana pe nimic in casa toata saptamana. Mama ma ajuta dar si ea e obosita seara dupa o zi singura cu toti 3.
Aseara le-am facut baie, i-am tuns pe toti 3 si m-am bagat si eu in pat. Sigur am adormit inaitea lui Selin care canta si povestea cu Sindy si Hundäli ei de mama focului in pat. am tuns-o. Cred ca trebuia sa-i tai bretonul mai scurt sa numai poata sa-si puna nici macat o agrafa in cap. A facut un circ de zile mari ca nu am mai vrut sa-i prind moatele.....si nu sa- linistit pana nu i le-am facut. Dar cum face......................se tranteste pe jos da din picioare, isi trage hainele de pe ea,uffffff ce voi face cu ea cand va fi mai mare????????? SAracul David a sarit cu elasticele de par la mine "mama fa-i cozile odata, Selin uite aici" . E un adevarat monstrulet care de pe acum ne comanda pe toti. Uimitor cum sarim toti cand don`soarei ii trebuie ceva.
Maine avem program. De dimineata mergem la Ikea, cu prietena mea cu ai ei baieti. Copii ii lasam la Kinderparadis si noi colindam magazinele. Dupa-masa mergem sa vedem vacile cand coboara din Alpi. Restanta de saptamana trecuta cand a fost urat si a plouat. Barbatu e plecat in drumetie pe munte de ieri si se intoarce abia duminica.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput