Copii din 1995-1998(23)
Raspunsuri - Pagina 9
Ana68 spune:
Salutare,
Agho,pai sigur ca e foarte bine ca m-am informat,conteaza extraordinar de mult...insa asa e cand primesti o veste,mai ales cand nu sti despre ce e vorba...pana te documentezi stai in stres...Si da,merit urecheala...mama ei de frica!...noroc cu pretenuta care m-a luat de-o aripa si m-a dus cu ea la control...
Andra,pai daca tot gasesti sanatate de cumparat,trimite si mie vreo 10 kile din tona aia care o imparti!
Succes lui Robert si pune-l sa faca poze la Disney...si lasa ca vine el si povesteste cum s-a distrat.
Si ca sa fiu si eu in ritmul notelor de 10...Alex a venit si el cu 10 ieri,luat la romana...Avem copilasi destepti,ce mai?!
Pupici la toate si o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mhldvrc spune:
Mama, ce note mari. Felicitari, tuturor copilasilor.
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrcBrasov 2008
mihaela_s spune:
Ziua buna si de la mine!
Fetelor cu probleme de sanatate le doresc multa sanatate!
Si felicitari tuturor "zecarilor" din trupa! Noi asteptam testele nationale...peste vreo luna.
Mihaela din pacate nu stiu nimic despre chisturi si displazii, n-am avut deloc de-a face cu ele nici in familie nici eu. Asa ca poate sunt ignoranta, dar pana nu arde, nu am timp sa ma informez.
Ana-Maria multa sanatate si tie! Nici despre problema ta nu stiu mare lucru, asa ca tin pumnii sa fie OK totul. Eu am facut un papanicolau in Ro dupa o endometrita/anexita de la sterilet si a fost OK. Am avut doar o rana pe col pe care am tratat-o si n-am ajuns la conizatii si alte cele. Dar cum spuneam, sa treci usor si repede peste toate!
agho, sa foloseasca Andrei sanatos canapeaua cea noua!
Andra spor la munca! Si mult succes lui Robert! Sa ne tii la curent cu noutatile-Paris, vizite, meciuri...
Mara, am gasit ieri pe site inca o "flower power" dar cu liniutza jos intre cele 2 nume. Era un post la "in unul sau 2..." si am crezut initial ca tu ai scris...insa nu pusca nene cu ce stiam eu ca e viata ta si apoi m-am lamurit! Ce mai face TB?
Sanca cum mai esti cu scoala? Ai scapat de "tolomacii" aia? Ce ai pregatit pentru Matei?
Noi suntem OK, Diana a inceput handbalul si merge de 2 ori pe saptamana, i-a placut tare mult prima saptamana. Om vedea cum merge mai departe...
Va pup, o zi frumoasa!
vorbe de copil...
Hobby
Elag spune:
Buna mamicilor,
Aveti cumva copii la scoala 19 Tudor Arghezi din Bucuresti?
Daca da, sunteti multumite?
Multumesc pentru raspunsuri
agho spune:
Dragelor, frumos va shade cu/langa zecari! Eu pot sa ma mut pe alt forum sau alt subiect?
La noi au inceput testele predictive etc., iar la un exr., And. trebuia sa faca o compunere "Melancolia toamnei". Si a fost atat de melancolic incat n-a scris nimic la exr. asta samd.
Andra, mie imi treb. tone de sanatate la cap. Drum bun lui Rob! S-ajunga cu bine, sa castige si sa se distreze. Iar tu sa ai energie sa le rezolvi pe toate la magazin!
Mihaela, multumim! Dar eu sper sa-si foloseasca si capul, nu numai canapeaua. Ma duc pe subiectul unde scria cu amar mQQm.
Normal, tu ti-ai facut temele cu capusa, acum sa si le faca si Ana68 cu probl. ei. Si And. a facut ceva handbal in cls. a V-a, dar din cauza ca si-a tot scrantit piciorul, apoi a avut mana fract., nici ca s-a mai dus la hand. Serile, dupa scoala se duce cu prietenii pe un teren din apropiere si joaca baschet (fara antrenor evident).
Ana68, deci tot o "pretenutza" te-a scos din belea si te-a dus de manutza la medic?!... Noa, bn ca Alex studiaza intens. Noi am scos si TV-ul din functiune dimineata, cand sunt "soarecii" singuri acasa.
Sanca, Mara, Katy, Mikki 2, Andacos, Mikimih., ce mai ziceti?
mQQm, tot asa, shushotesti cu sotul de noile bune obiceiuri ale adolescentului?...
Copiii au in perspectiva niste excursii organizate de diriginte, sa vedem ce va fi. And., din considerente de culpabilitate (ca l-a apucat "melancolia" la test), precum si din dorinta de-a economisi avutul familiei se gandeste ca n-ar vrea sa mearga.
flower-power spune:
Ziua buna fetelor,
Miha ,m-ai confuzat ,n-am nici timp nici nu ma inspira subiectul,nici macar de citit .Vorba ta ,pana nu arde nici nu ma intereseaza .Desi in anumite domenii ,in tarisoara asta e mai bine sa fii tu informat decat sa te lasi la mana lor.
Tiberiul meu invata cu sarg ,il apuca scrisul pana seara tarziu ,dar asta pt ca inca nu am renuntat la somnul dinaintea temelor (cam 2h),asta cat se mai poate .A varsat si vreo doua lacrimi (dupa copilaria lui care face tot mai mult loc adolescentei)ca nu-i mai ajunge timpul sa faca si ce are chef in timpul saptamanii,le da serios de rezolvat la rom si mate ,si avandu-le in fiecare zi ,de pe o zi pe alta nu se poate plange de plictiseala .Se va transforma si el,probabil , in ceea ce ii obliga acest sistem ,in vanator de note ,acesta fiind criteriul (pt moment ,ca in 4 ani nu se stie ce ministru si pe ce parte se trezeste ,si-atunci se schimba calimera )dupa care acced in liceu.
Sper doar sa fie o perioada de tranzitie ,sa gaseasca cheia si sa se miste ceva mai rapid,noi il ajutam cat putem sa-i usuram aceasta perioada de acomodare(care sunt convinsa ca exista la fiecare copil ce trece la gimnaziu si se trezeste cu inca 10 cadre didactice in plus) . In rest ii place ,s-a integrat destul de bine ,nu are antipatii pentru profesori ,cel putin deocamdata .Ma temeam ca nu o va iubi prea tare pe profa de mate (eu stiind parerea celor mai mari despre ea),dar se pare ca juniorul meu chiar o place ,asta probabil si din cauza ca se descurca .Au dat deja testari initiale la rom ,mate ,engl,a impuscat doi de 10 si un + la rom (va spun eu altadata ce-i cu asta)si cam atat deocamdata .
Agho ,numai de i-ar fi picat "Melancolia toamnei" si lui TB la testarea initiala ca era tatic ,dar lor le-a dat un text cu "doi care se bateau in curtea scolii'(presupun ca Pravale-Baba)si ei sa continuie in min10 randuri .Ati inceput pregatirea sau cautati inca ?
Ce sunt testele predictive ??
Miha ,ai scapat de rana cu tratament?
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Salutare fetelor, si sanatate la toti si sa treceti cu bine peste toate testele.
Eu am scapat de clasa de Informatica, am avut o saptamana tare stresanta, dar in ultimul moment, un coleg din grupa noastra a facut prezentarea, asa ca am avut parte de week-end. Am treminat cu Brio, si de luni incep alta clasa, alta grupa, alta durere de cap...
Mihaela, ca ai intrebat. Pregatiri mari nu fac, ca anul acesta nu facem balamuc, vom fii "low key." Maine imi iau liber de la servici sa acord atentie speciala lui Praslea, si mai ales ca la 1:30 se duc la biserica animalele pentru o rugaciune speciala. Anul trecut si-a luat sotul liber sa mearga cu Oreo la biserica, ca facea Matei bot, ca noi nu participam, si alti copii vin parintii cu animalele lor.
Vorbind de Oreo.... ieri a mancat pizza baietilor pana cand am ajuns acasa de la servici. Ma infurie nesimtirea acestui caine... Le-am zis la baieti ca-mi vine sa-l dua la tigani. Pe urma de cum ii explica Elliot lui Matei ca ce sant tiganii... "Niste negrii cersetori din Romania..."
Andra, bafta si petrecere frumoasa lui Robert.
Elag bine ai venit in grupul nostru. Nu avem cunostinte la T Arghezi, dar vino la povesti cu noi.
o zi buna la toti,
agho spune:
Elag, imi pare rau, dar chiar nu stiu nimic despre sc. 19.
Sanca, ce povestesti tu, pe mine ma amuza.Oreo seamana cu catelul unei prietene care a mancat toata friptura a doua zi de Pasti din frigider. Altadata le-a mancat pestele pregatit pt. pranzul de duminica. Matei v-a atras atentia bn cu Oreo, poate are si el nevoie de niste rugaciuni speciale si nu mai mananca pizza. Multa bafta cu noua grupa! Felicitari pt. proiectul terminat!
Flower, te-am lasat la urma ca scriu mai mult si daca cineva n-are timp sa citeasca...
Testele predictive sunt testele voastre initiale, ca sa vada prof. care sunt cunostintele lor si cum sa continue cu lectiile viitoare. '
La romana, in cls. lui And., toti sunt cam o apa si-un pamant. Cu vechea profesoara n-au invatat mai deloc, asa ca da, am insistat sa-i iau prof. la romana.
La mate deja a inceput si-i prinde bn pt. ca oricum profesorii stiu mai bn ce se cere la programa, la teze etc.
La romana va incepe de sapt. viitoare si ma rog sa faca intr-o dimineata in care nu-i ocupat cu mate. ca stii cum e, nici profesorii n-au tot timpul din lume la dispozitie.
Joia dim. face engleza, adica acum. Martea face mate. Sper ca lunea sa faca romana ca e si dupa we.
Ana e ocupata lunea dim. cu engleza si la fel, ma bucur ca-i dupa we.
Miercurea se duce la corul scolii cu 2 colege si-un coleg. Iar sambata iarasi fac repetitii la greu vreo 3 ore. Are profesoara un proiect si-a pus "tunul" cu muzica pe ei.
Nu mai spun ca d-na prof. de la sc. de arte plastice l-a sunat pe sot, daca mai vine vreun copil la clasa ei?...Si Ana a comentat ca ea nu mai are timp, ca e foarte ocupata.
Cum spui tu despre Tb, asa si Ana are mult de scris la mate si la romana, dar si la engleza. Eu ma bucur ca pana acum s-a descurcat singura f bn la mate, in primul rand. Ea, invatand dupa-amiaza, n-are cum sa-si faca toate temele seara. La rom. am mai ajutat-o seara sau macar am discutat despre lectii. Ufff! Nu-mi ajunge deloc timpul sa discut cu fiecare in parte mai mult, dar stam si discutam ca altfel nu se poate. Nu-mi ajung belele de la serv.
Multa bafta!
Prin ce voi scrie acum cred ca-ti voi da satisfactie, Sanca.
Sa va mai spun de ce-am pufnit aseara. And. al meu isi facea griji pt. prietenul lui ca i-a zis d-na de mate ca treb. sa faca pregatire la mate ca nu se descurca. Si And. imi spunea ca se gandeste sa-l mai ajute el ca sa-i explice. Dar eu am izbucnit pt. ca e acelasi baiat care-i furnizeaza jocurile pe calc. si asta ar fi un bun prilej ca sa plece de-acasa si sa mai traga un ochi si la computer. Moooama, ce m-a mai enervat! I-am explicat pilda cu un orb care vrea sa conduca un alt orb. I-am spus ferm ca-i dau voie sa faca asta dupa ce iese el din ra.....at! Si eram tare suparata cum de nu-si face griji pt. noi, ca pe mine de ex. de ce nu ma intelege, ca daca si-ar face treaba corect, n-ar mai fi nevoie sa dau atat din "pinteni".
Gata, m-am racorit, vorba Anei68. pe toate, inclusiv Mihaela, Andra.
Ana68 spune:
Salutare tuturor,
Miha,multumesc de urare!Iti doresc si eu sanatate maxima!
Deci Diana are testare nationala?E ca testarea nationala romaneasca?!Conteaza notele de la testare pentru viitor?!
Inteleg ca si tu ai tras ceva cu anexita si alte cele...oooooffff!
Succes maxim Dianei la sport!
Agho...ce sunt alea teste predictive?N-am mai auzit pana acum despre asa ceva...May mamico,vrei tu ca baiatul tau sa viseze la melancolii de toamna?!oooofffff...astea-s chestii de fete...sincer,nici eu nu as sti sa-i fac o astfel de compozitie lui Alex,dar-mi-te el?!Deci...se presupune ca eu nu mai sunt fata...hehehehehehe..
Pai cu Alex...nu stiu eu cat de intens studiaza el...,cert este ca m-am bucurat cand mi-a zis ca ii place si i se pare interesanta fizica...sper sa-l tina.In schimb m-am bucurat foarte mult ca Marius a dat dovada de cata incredere are in copil....de duminica incepand i-a spus ca are voie pe calculator si in fiecare dupa amiaza,dupa ce vine de la scoala,ca sa nu piarda vremea aiurea,poate merge pe internet....pe mes sau orice vrea el sa caute,ca sa invete sa lucreze cu diverse programe ,sa invete sa lucreze pe comp...sa-si faca singur referate si asa mai departe...sa greseasca si sa invete...Nu are voie jocuri.Si m-am bucurat sa-l vad interesat sa-si creeze pagina pe HI5,unde au conturi prietenii lui...si in plus,alta bucurie...aseara isi scria singur un referat pentru site-ul scolii facut de doamna de tehnolgie...M-am mai bucurat ca e constiincios,cel putin asa il vad eu...deocamdata sunt sigura ca nu foloseste calculatorul dimineata si ca isi face temele....am verificat.Sper sa fie un start de bun augur...
Mara,felicitari lui Tibi...pentru zecarii luati si ca s-a integrat asa bine la scoala...Incet-incet,ai sa vezi...vor fi schimbari si progrese!Succes!
Sanca....ce explicatie haioasa..."negrii cersetori"....Clasa de Info tu ai absolvit-o?Ca nu stiu....Daca e asa,felicitari si succes maxim la ce vei urma in continuare!
Fetelor,va pup...O zi cat mai buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mihaela_s spune:
Sanca sa-ti traiasca Matei si sa va bucurati impreuna de ziua asta minunata!!!!
multa sanatate si fericire!!!!
vorbe de copil...
Hobby