Week-end in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Miine, la Antipa, www.antipa.ro/lilieci.php" target="_blank">"Noaptea liliecilor".

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

www.rfi.ro/index.php?id=8645 %20Orasul" target="_blank">"Orasul canibal" - Expozitie de fotografii realizate de Michel Buhrer pot fi vazute la Muzeul National de Arta Contemporana pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Stiti unde este acest muzeu? Este in palatul Parlamentului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Sambata si duminica, adica 18 si 19 Octombrie, va avea loc Festivalul traditiilor in Piata Revolutiei

Weekend placut

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

ai mai multe detalii?Cu google n-am gasit decat ca prin vara a fost acest festival pe la Sibiu.

Multumesc.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Jasmine, am google-it si eu si am gasit asta:

http://www.libertatea.ro/stire/dan-voiculescu-organizeaza-in-piata-revolutiei-targul-traditiilor-217558.html

Pe mine chiar ma batea gandul ca tot ramanem in Bucuresti, insa mi-e sa nu fie doar o actiune de propaganda electorala. Probabil ca o sa trecem, macar de curiozitate.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

Jasmine, am google-it si eu si am gasit asta:

http://www.libertatea.ro/stire/dan-voiculescu-organizeaza-in-piata-revolutiei-targul-traditiilor-217558.html

Pe mine chiar ma batea gandul ca tot ramanem in Bucuresti, insa mi-e sa nu fie doar o actiune de propaganda electorala. Probabil ca o sa trecem, macar de curiozitate.

Aha,mersi.Nu stiu de ce eu am gasit numai stiri despre editii care au avut loc in alte orase.

Suna interesant pt mers cu copilul o ora-doua.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Se pare ca si in IOR ar fi un asemenea targ, langa bisericuta maramureseana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Nu stiu prea multe detalii despre targul asta. Eu am vazut un spot publicitar la tv despre eveniment. Asa este, este organizat de fundatia Dan Voiculescu, care nu mai stiu cum se numeste.
Ziceau ceva de mesteri populari parca, seara de spectacole cu muzica si dans, ambele populare, ceva de genul asta.
Ar putea fi interesant pentru vreo ora doua, cum zicea cineva mai devreme.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Si tot weekendul asta in Bucuresti- www.bucharestfoodfestival.ro/programeveniment.html" target="_blank">Bucharest food festival -in parcul Unirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diavolitza spune:

da m-am muitat si nimik....of n-am norok

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui

vin si eu la bucuresti 24-30 oct ceva piese de treatru in perioada asta?ce mi-ati recomanda sa fac in buc? m-am uitat pe site dar nu se joaca nimik in perioada asta ....:(.va pup

cum adica?timp de o saptamana nu se joaca nimic in Bucuresti?ma indoiesc.

pe ce site zici ca te-ai uitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Citat:
citat din mesajul lui diavolitza

da m-am muitat si nimik....of n-am norok
Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui diavolitza

vin si eu la bucuresti 24-30 oct ceva piese de treatru in perioada asta?ce mi-ati recomanda sa fac in buc? m-am uitat pe site dar nu se joaca nimik in perioada asta ....:(.va pup

diavolitza

cum adica?timp de o saptamana nu se joaca nimic in Bucuresti?ma indoiesc.

pe ce site zici ca te-ai uitat?

diavolitza

Nu se poate!!! Uite www.bulandra.ro/" target="_blank">aici un exemplu! Poti intra www.sapteseri.ro/ro/locuri/teatre/bucuresti/" target="_blank">aici sa gasesti adresele altor teatre, unde poti afla programul fiecarui teatru pentru zilele care te intereseaza. Distractie placuta in Bucuresti!

Mergi la inceput