Week-end in Bucuresti
Eu nu pot ajunge in Bucuresti, dar pentru cine este interesat, am vazut la stiri ca pana duminica sunt 2 manifestari, sa le zic asa, la care mie mi-ar placea sa merg. Una este la Muzeul satului, unde am inteles ca se gasesc produse traditionale romanesti, 100% naturale, iar cea de a 2-a este undeva prin Baneasa, la Institutul apicol, unde se gasesc produse apicole fel de fel. Nu stiu daca se gasesc mai multe amanunte pe net ca nu am stat sa caut. Un week-end placut va doresc.
Raspunsuri
onitza spune:
Mai multe amanunte www.muzeul-satului.ro/carstov2008.php" target="_blank">AICI...cred ca va fi f frumos, vreau si eu sa merg, o sa luam si copilul dupa noi, nu stiu cat va rezista el, dar sper sa le placa baietilor mei....mai vine cineva?????
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
FRITZ,am uitat sa-ti multumesc, dac anu scriai tu, nu stiam!
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
alinutza2003 spune:
Pe mine una m-ar tenta mai mult cea din Baneasa,desi stau foarte aproape de Muzeul Satului
LiliaToma spune:
Si www.ecolifebio.ro/index.php?page=16&nid=8&lang=rom" target="_blank">aici ceva la tema. Plimbare placuta
onitza spune:
Imi pare tare rau, nu am mai fost, din cauza vremii! Imi doream, insa nu m=am riscat sa il iau si pe Paul, batea vantul destul de tare, ne-am aventurat sa mergem pana in Auchan care e aproape si azi ii curge nasucul..maine e prima zi de gradi la grupa mijlocie, sper sa fie bine.
Urata vreme, bleah!
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Mda, suntem schimbatori ca vremea, s-ar putea totusi sa mergem acum la Muzeul Satului. Daca totusi ne ducem, venim cu impresii, clar!
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Porumbita spune:
multumesc de subict; am fost azi la Muzeul Satului
a fost tare fain....
ziceti-mi si mie unde aflati (siteuri, ziare) cand sunt manifestari in Buc?
onitza spune:
Noi am fost ieri pe la ora 16,30 si nu mai aveau decat miere......mi-a parut asa rau! Dar FRITZ, ti-am promis ca vin cu impresii, asa ca am facut ceva POZE.
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
fritz spune:
Ma bucur pentru ca ati ajuns! Noi a trebuit sa ne multumim cu un teatru de papusi local, dar mai bine decat nimic. La anul neaparat mergem si noi la Muzeul satului. In alta ordine de idei, daca afla cineva cand mai are Tudor Gheorghe spectacol in Bucuresti, poate scrie aici...La noi in Pitesti am avut 2 tentative de a merge la spectacole mai deosebite si de fiecare data s-au amanat din cauza numarului mic de bilete vandute (chiar pe 30 septembrie este concert cu T. Gheorghe...), dar nu ma mai risc. As vrea neaparat sa il vad in concert pentru ca nu l-am vazut niciodata si tare mi-e frica, ca nu mai apuc...dupa cum vedeti, se duc rand pe rand cate unul marii artisti... O zi buna va doresc!