Puiuti de Randunici 2008!! (95)
Raspunsuri - Pagina 6
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui varuna Ola, ola, ne-am intors si noi de acum o saptamana, dar nu mai am laptop a fost si el cu noi la mare si se pare ca nu i-a priit ca si-a dat duhul cand am ajuns acasa si n-are decat 1 an de cand l-am luat. Acum e la reparat si ne-a dat cineva un alt laptop dar nu stiu pentru cat timp...nu mai am poze...nimic...nimic...inclusiv cele de la mare erau acolo... botez, nunta... poate reuseste tipul de la depanare sa mai gaseasca ceva prin hard...asa ne trebuie ca mereu am zis sa fac cd-uri cu pozele... A fost "frumos" la mare...pana ne-am dat seama ca Mara si-a schimbat total programul ne-am chinuit, se culca la ora 20 pentru toata noaptea, apoi la 10 dimineata adormea lemn o ora, iar la ora 14 sau pe acolo o apuca iar somnul 2 ore intregi...si nicicum sa doarma in carut, decat greu de tot...asa ca noi ne-am chinuit mai mult decat ne-am odihnit...niciodata nu mi-am dorit asa tare sa ajung acasa din vacanta. Gata merg sa citesc din urma...si daca ma mai lasa iedul mai intru. Kya ...multumesc ...uite asa am elucidat problema tortului si-al meu a fost la fel da' nu am apucat sa mai zic. Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008) Are mama o fetitza cat un ghemotoc... |
alt tort dus pe apa sambetei....:))) bine v-ati intors!mi-ati lipsit!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 M-ati dat gata cu tortul ala..cine mai pune o data reteta ,ca vreau sa vad daca mie imi iese! La multi ani,Patrick,Iannis,Eric si Gerorgios si La multi ani si D-nului Ariel! Noi nu suntem f bine...David a inceput cu tusea,Sam stranuta...afara ploua si e tare intunecat............. Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008 Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte! |
multumim, multumim domnul ariel:))) ce fain suna! care ar fi varianta masculina, mr. tide??? hahaha
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
Kya spune:
Mr. Tide
Esti tare!
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Amina_Marina spune:
Asta e snorkelling, si eu am facut in Nothern Mariana Islands, dar stiam de el dupa vremea lui Ceausescu din filmele americane, sau alea cu prosti, pardon , comedii.
http://en.wikipedia.org/wiki/Snorkeling
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
luny spune:
pai Tide sa fie atunci!! si de la noi:
ariel, ma uit la poze, arata super hotelul!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
Kya mi-am dat seama acum ca am pus chestie de-aia de se pune deasupra si nu ...era sa zic glicerina...si nu ce trebuia (sa mor daca imi vine in minte cum ii spune) din cauza ca am ales daca sa fie rosie sau incolora .
Arielu' pup u.
Ia uite ce face Gecko...mai fac tortul inca odata vineri ca e ziua randunoiului si daca e sa fie de basm macar sa fie in zi de sarbatoare...
Luny am hotarat si noi ca daca mai plecam undeva acum cat e Mara mica o sa luam si noi o mamaie cu noi.
La multi ani bebei nascuti in frumoasa zi 13 !!!
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
VALENTINA C spune:
Varuna, pana citesti din urma, sa stii ca ti-am urat LMA marti!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
amira_roxana spune:
LA MULTI ANI ANIVERSATILOR DE AZI!
kya, m-ai distrat f tare cu tortul. si felioitari pt sanziana mergatoare in curand de-a busilea! astept sa mostenesti imperiul ala...
varuna, bine ai revenit!
Amira e afara cu ta-so, chiar daca e vremea naspa, pt ca era f agitata si nu mai avea stare. asa ca am imracat-o waterproof, am pus copertina de plastic peste carucior si am trimis-o la plimbare.
bine ca a spus amina ca a facut ea snorkelling in Nothern Mariana Islands ca altfel nu mai puteam trai. vezi ca incurci borcanele (sau forumurile) nu ca ai fi interesanta, anyway
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
Kya spune:
Varuna identic si eu... Si am ales-o pe aia incolora, ca sa nu fie rosie... Se cheama Tortengelee (de la Dr. Otker)
Stiti ce fac eu acum? Citesc odiseea de gravidute si-mi salvez mesajele scrise de mine, ca un fel de jurnal de sarcina...
Acum tocmai am ajuns la capitolul unde au venit Elara si Pucca. Varuna, tu erai deja acolo, cu Clau, Underqueen, Delphin, Simonette, Ioana, Olguta, Zoze, Roxana-Claudia, Kitzy... nostalgii...
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
KYA te rog eu, daca dai si de mine, primul mesaj, poate imi dai si mie linkul..eu am intrat in odisee peste voi mai tarziu..cred ca aveam 3-4 luni, poate mai mult..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!