orgametril???

orgametril??? | Autor: lalala13

Link direct la acest mesaj

fetelor va deranjez din nou cu o intrebare: ce stiti de acest medicament?

stiu ca de obicei pt reglarea menstrei se da duphaston sau utrogestan...mie mi-a dat bineinteles altceva..ca deh sunt mai deosebita

trebuie sa iau 5 zile cate o pastila de orgametril de 10 mg si sa astept de la 3 la 10 zile dupa sa vina menstra!!
cine a mai luat asa ceva?
ce stiti despre medicament!

heeeeeeeeelp!

my somebody....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

este tot progesteron sintetic ca shi duphastonul.
bafta

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am luat acum 10 ani pt niste chisturi pe ovare si pot sa spun ca trei luni cat a durat tratamentul am luat 10 kile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aoleu ana maria...eu o sa iau numai 5 zile ca sa-mi provoace menstra! crdeti ca o sa aiba aceleasi efecte?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Nu mai tin minte cate zile am luat pe luna... dar poate ar fi bine sa mai ceri o parere.

Iar efectele secundare depind si de echilibrul hormonal al corpului. Abia dupa cateva luni eu am aflat ca nu aveam nevoie de tratament, chisturile mele erau functionale (eu aveam menstruatie regulata). S-ar putea ca pe tine sa te echilibreze si sa nu apara efecte secundare.

Mergi la inceput

multumesc mult!!!

mie nu mi-a venit de 2 luni de zile...si s-au cam exclus alte motive in afara de cele hormonale. sper sa fie ok..sunt la a 4-a pastiluta. Mai am maine una si gata

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Eu am luat 6 luni, la recomandarea medicului, bineinteles.
Mi-a dat sa iau 5 pe zi. Daca poti sa crezi ca la ora 18 eram la medic si mi-a zis sa le iau pe toate 5 pana ma culc Si farmacista a ramas uimita de ce mi-a dat asa multe pe zi si de ce asa multe luni.
Mi le-a dat pt. ca nu am ciclu regulat, dar ATENTIE, e tot un tratament hormonal. Eu nu stiu cum le prescriu medicii fara a face analize mai intai,nu? Ma rog ...Apoi dupa ce am terminat cu Orgametril-ul m-a trecut pe Utrogestan, sa incercam poate raman si ce sa vezi, dupa 2 zile, desi nu trebuia mi-a venit ciclul.
Ce sa zic, multa bafta

Mergi la inceput

din nou eu..

deci dupa 4 zile de cand am oprit administrarea orgametrilului...mi-a venit!

insa imi curge extrem de putin...de 2 zile abia daca pica ceva ceva...in schimb burta nah ma doare de zici ca imi curg rauri fluvii

i s-a mai intamplat cuiva sa ia acest medicament si sa i se intample asa??

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

si eu am luat orgametril ca sa intarzii menstra.cu 3 zile inainte cate 1/zi si dupa ce le opream in 3-4 zile venea, dar curgea mult mai putin ca de obicei.

http://tt.lilypie.com/3b9Sp3.png
ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryta spune:

eu am luat orgametril pentru o anexita,ca imi venise ciclu si nu se mai oprea .M-a tinut ciclu atunci vre-o 3 sapt.
Intradevar are reactii adverse si eu ma ingrasasem la mom. acela.
Are efecte si asupra ficatului,asa ca mare grija.

Mergi la inceput

multumesc fetele

my somebody....

Mergi la inceput