Pepenasi de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
Serenity90 spune:
Tiberica pe cutia mea de lapte scrie k dupa preparare sa nu ii dau daca a trecut 1 ora...asta ar insemna k pot sa il dau atata timp cat nu trece 1 ora...acum nu stiu..poate depinde de fiecare tip de lapte...oricum eu nu ii dau formula...iam dat la inceput vreo 2 zile dupa ce am venit de la spital pentruca nu imi venise destul lapte la san si nu se satura...dar acum nu am probleme...laptele curge k un izvor...![]()
![]()
Imi pare rau k nu mai sunt asa activa pe aci'...dar nu mai am timp de nimic...bebe ma "suge" intruna...nu ca mas plange..pentruca imi place la nebunie sa stau cu el...dar as vrea sa fiu si pe aici mai des...am vazut k avem si fete noi venite...si altele vor sa plece...si imi pare rau k sa suparat asa de tare Dana...dar ea stie mai bine ce e in sufletul ei...
Dovlecelul meu a luat intr-o sapatamana 200 de grame...buricutul e bine...mam speriat k tampy degeaba...noroc cu voi k miati spus k e normal sa fie asa...
Am o problema cu el..azi dimineata am observat k ii curge un ochisor rau de tot...avea numai chestie galbena la ochisor de dimi cand neam trezit...stiu k mai zicea o fata de pe aici k a patit acelasi lucru, nu mai tin minte exact cine, scuze...ar trebui sami fac griji??
Va pupicesc pe toate..si astept un rasp daca puteti 

Denisa mamy de
Radu Mihai
kamelya spune:
jjovana 80, lilys la multe lunite pepenasilor
Serenity 90 eu o sterg pe buburuza mea cu ser fiziologic
dyanira eu ptr constipatie ii dau un pic de ceai de chimen cu anason cam 20 ml si dupa jumatate de ora face kk
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
tiberica spune:
serenity , scuze cum scriu ca am fetita in brate, eu la nastere am avut probleme cu ochisorii, tot ceva galben si mi-au dat ciplox cate o pic in fiecare ochi bdar inainte spalata cu ser fiz cu compresie sterila. se gasestew cam greu ciploxul. cel mai bine mergi la doctor
ce lapte ai tu de scrie ca e val 1 ora?
michellab spune:
dana imi pare rau ca e fetita bolnavioara dar cred ca este important sa-i dai antibioticul
fata
ariadnabr si eu folosesc pompita pt ca Raisa daca o pun la san adoarme in 2 min si peste cca 1 ora se trezeste si vrea iar papa.Asa ca storc cu pompa si ii dau la bibe ca asa mananca.Oricum, la mine cred ca va seca curand pt ca abia scot pe zi cam 250 ml.Si la fel beau si eu ceai iau galactogil si degeaba.De la mine are doua mese pe zi si restul formula.Si eu am fost depresata tare la inceput dar daca altfel nu se poate... Bine ca ia in greutate si e sanatoasa
monalac distractie placuta la botez si
piticul mic sa se faca bine.Banuiesc ca ai dureri f mari cu ranile alea dar fii optimista si roaga-te sa te faci bine pt copilasii tai
anaco sa-ti traiasca fetita si sa o tina tot asa
didi pai eu de asta imi faceam griji ca am vazut ca unii bebelusi mananca cantitatea asta la doua luni si ma gandeam sa nu manance prea mult Raisa mai ales ca uneori cere sa manance si la 2 ore
ladymina si a mea are mucisori dar eu ii pun ser fiziologic in fiecare nara si ii scot cu betisorul.Plange ea da' ce sa-i fac. Eu nu stiu cum e aia batista bebelusului si am zis ca atat timp cat merge cu serul si betigasul... Hainutele eu le spal separat la masina o data pe saptamana la programul de cantitate mica de rufe
ana a stiu ca nu se satura la san atunci cand trage de san si trage de geaba, se enerveaza ca nu curge si cauta cu gurita.Dimineata a supt la amandoi sanii si cauta in continuare si iam dat 60 ml formula si s-a calmat
narcisa.s merci
biribu wow 6 kg la doua luni. Sa-ti traiasca minunile
Regimul a fost Montignac, cu asta am inceput dar eu l-am adaptat dupa cum am simtit eu nevoia.Am eliminat tot ce se cheama fainoase, dulciuri, grasimi si acidulat.Sa-ti dau un exemplu ce mancam intr-o zi Dim. un pesmete doi din cereale cu o felie de jambon si un iaurt natur 0% grasimi, daca imi era foame mai mancam unul, la pranz imi faceam piept de pui (asta mancam in gen pt ca sunt innebunita dupa pipt de pui) la gratar sau fript in teflon fara ulei si multa salata verde, rosii castraveti uneori si un cub doua de branza topita depinde cum aveam pofta iar seara imi faceam un mega castron de salata din : rosii castraveti salata verde si alternam doua oua fierte tari si masline, sau ton sau mozzarela.Dar un castron mare si il mancam pe tot.Daca imi mai era foame mai tarziu mancam un iaurt doua.Intre mese multe mere am mancat.Sau de cate ori am simtit un pic de foame am mancat un mar.Am baut min 3l apa pe zi si am respectat cele trei mese.Nu la ore exacte dar cu aproximatie sa fie mic dejun dejun si cina.Sincer a fost putin greu in prima saptamana dar apoi parca asa as fi mancat toata viata.Si sa stii ca m-am mentinut asa un an de zile (regimul l-am tinut in 2005) pana cand mi-am pus un implant hormonal si am luat rapid in greutate
ankalaura ce fetita activa ai felicitari
maitrey bravo pt inscrierea la facultate
mada ce scumpica ea ari cum vrea ea se se joace cu surioara ei
Asta e trebuie sa stai mereu cu ochii pe ea pana mai creste putin si intelege mai bine
tecky deci ce sa inteleg, e mult sau putin cat mananca Raisa la 5 saptamani? Ma mai si gandesc cum spunea una din fete, fiecare cu metabolismul lui
tiberica te inteleg pt ca si eu am baiat mare![]()
Mai eu nu cred sa aiba ceva ca i-ai dat bibe facut cu o ora inainte.Ce ar putea sa aiba? Eu ma gandesc ca si chestia asta cu aruncatul imediat mai e si o chestie comerciala.Si mie mi s-a intamplat de cateva ori sa-i dau bibe facut mai devreme niciodata cu mult dar s-a intamplat si nu a patit nimic.Parerea mea nu aruncati cu pietre
Hai ca am scris o gramada.Revin
michellab spune:
serenity nu stiu ce sa-ti spun de ochisor ca nu am avut astfel de probleme dar dupa parerea mea curata ochisorul cu ser si mergi totusi la medic sa vezi ce si cum 
Sa va spun de galusca mea.Ea de obicei adoarme in jur de ora 22-23 si doarme cam pana la 3 cand se trezeste, mananca cam 90 ml si doarme iar pana in jur de 6:30-7.Aseara a adormit la ora 23 si s-a trezit la 6:30
a mancat 90 ml dormind mai mult si s-a trezit iara la 10:40 a mancat tzitzi si inca 60ml formula, s-a uitat vreo ora la jucarelele ei, am vb putin si a adormit.Acum doarme dar se mai foieste si se screme prin somn cred ca face un big kk
vad eu cand se trezeste
violeta29 spune:
Salutare!
Fetelor am si eu o nelamurire si nu ma linistesc pina nu am o certitudine. La nastere m-a cusut la exterior si mi-am scos firele a 5 zi dupa, iar la interior cu fire resorbabile, parca asa le spune , nu? Ei bine ieri am gasit pe tampon doua fire cu nod cu tot ,iar astazi inca unul, de data asta fara nod, doar un fir asa mai grosut.S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? E normal sa se intample asta? Ca la cate am vazut in spitalul ala parca m-a luat si groaza. Aaa si aseara l-am pus pe sotul meu sa faca o inspectie amanuntita la dansa
, si a zis ca intr-un loc unde a fost cusutura mai e rana putin dar ca nu arata rau. Eu ma simt foarte bine doar ca uneori cand stau mult in picioare simt ca ma tine ceva acolo jos.
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
Carmenela spune:
Buna fetele,
Iaca nu am murit....
Noi facem bine, ne adapotam si ne simtim din ce in ce mai bine, dar inca cu timpul e cam greu. Intru des pe net, dar nu pot sta decat putin si atunci ma duc direct pe mail sa vad daca s-a mai abonat cineva cu fro clinicutza de infrumusetare....
Pana acum nu am decat varianta Elvetia, dar astept ajutoare...![]()
Bebelina papa crocodileste, la 3 saptamani 90-110ml la 3 ore, formula, ca lapte nu mai am decta o data pe zi, cate 60ml...asta ca sa nu zic sa nu mai am deloc... Sincer, eu i-am mai dat si daca a trecut mai mult de o ora, daca statea intr-ul loc mai racoros.... In Spock scrie ca poti sa il pui si la frigider...dar nu i l-am pus decat pe al meu cand era... Acum intrebarea mea e urmatoarea....
La nastere a avut 3450g, am iesit din spital cu 3300 si dupa o saptamana a avut 3400g... Acum la 3 saptamani are doar 3750...deci a crescut doar cu 350g in 2 saptamani de la ultima cantarire (sau 450g in 3 saptamani)...desi mananca super bine si nu sare de nici o masa... Stiu ca prima luna e mai ciudata, ca iese din spital, mai da inapoi, dar chiar asa? ea e vioaie, urlacioasa (dar nu excesiv), a inceput sa isi tina capul sus (ma si sperie uneori, sa nu i se intample ceva)....se trezeste regulamentar la 3 ore, max 3 ore jumate....papa de rupe.... Nu'sh ce sa spun... Voi ce ziceti? Nu sunt panicata, in fond fiecare bebeu are ritmul lui de crestere, dar mi se pare ca ia cam putin in greutate.... Sa o duc la dr?
Si alta intrebare: aveti idee de vreo crema pentru buze uscate pentru nou-nascuti? dr din elvetia mi-a zis sa ii pun crema cat mai grasa pe buze pana la operatie, ca sa aiba buzele elastice....dar eu nbu stiu cu ce sa ii dau.... Binenteles ca nu imi trebuie un strugurel din ala normal... Aveti idee de unde sa iau asa ceva, si ce brand?![]()
No, acu' ca v-am pus intrebarile astea....sper sa mai am timp sa intru sa vad si daca mi-ati raspuns....
No, si astept raspunsuri...Hi, hi, hi...
si, naturlich ca s-a trezit gandacelul. Are radar nene...cum ma pun pe net, pac, MAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (ma rog, pe limba ei...)

Va pup pi toatilii,
Io.
decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
Serenity90 spune:
Violeta si eu am fost cusuta tot k tine, si tot dupa 5 zile leam scos, eu nu am vazut nici un fir pe acolo, bine k nici nu am acordat prea multa atentie...ideea e k si eu simt k ma tine ceva acolo cand stau mult in picioare..si pot sa zic k chiar ma doare...iar cand am nevoie la tualeta..pentru treaba aia mare ![]()
scuzati expresia da altfel nu stiu cum sa ma exprim, am niste crampe groaznice la "dansa"...mai este cineva in situatia asta??
Denisa mamy de
Radu Mihai
michellab spune:
violeta nu stiu ce sa zic dar probabil ca sunt acele ate care se absorb si poate ca nu se absorb in totalitate si le elimini.Daca sotul s-a uitat si zice ca e ok nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.Cat despre faptul ca te tine eu zic ca e normal doar ai fost cusuta nu si mai ales ca zici ca inca nu e vindecata perfect
carmenela doctorul ce ti-a zis cand ai fost la cantar? Eu zic ca atat timp cat ea mananca la timp si e vioaie e ok.Parerea mea.Fiecare copil are ritmul lui de crestere.Asteapta sa vezi ce-ti spune medicul cand mergi din nou.Cat despre crema eu zic sa incerci o crema pe baza de plante, vezi si tu la un plafar.
violeta29 spune:
SERENITY, si fetitei mele ii curgea un ochisor in marternitate si am sters-o de doua trei ori pe zi cu o compresa imbibata cu ser fiziologic, iar acum nu mai are nimic.
ANKALAURA, felicitari ptr micuta balerina!
MAITREY, felicitari pentru inscrierea la facultate!
NARCISA, BUFI, bine ati revenit!
DANA81 , imi pare tare rau sa aud ca ai fetita bolnavioara, uite un pupic ca sa treaca
Gata, ca ma cheama datoria, poate mai inru diseara putin
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata