@ construit CASA! (12)
Raspunsuri - Pagina 5
eld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala Tala, da-mi si mie te rog pe PM datele de contact pentru fier, pretul mi se pare foarte bun. |
ti-as trimite dar nu ai pm activat
Bucurie!
[/quote]
gata, am activat, multumesc
Tala spune:
eu ma risc si dau datele de contact aici pt ca nu cred ca deranjeaza (doar nu fac reclama la scutece...).
Pe nene il cheama Tanase (i se spune, pe buna dreptate, 'mana de aur'), are atelierul in Bragadiru (trebuie sa va luati clesti de nas pt ca in aceasi curte are si grajduri cu animale, dar baietelul meu a fost super incantat cand i-a smotocit puii)si nr de tel este 0724013842
Noua ne-a lucrat super arta si f repede. Simt nevoia sa mentionez ca pretul este pt balustrade (care au inaltimea de 105-110cm), daca vreti gard, evident este mai scump pt ca intra si mai mult material.
eventual spuneti ca aveti nr de la Batori din Clinceni, cu casa construita de George.
maine o sa fac niste poze sugestive si poate reusesc sa le si postez
Bucurie!
Koko76 spune:
Buna fetelor! Am si eu o intrebare putin pe langa subiect. Noi abia ne agitam cu proiectul gardului (din nefericire au iesit 100 mp in plus si tb luati vecinii la rand cu masuratorile topografice, etc), dar as vrea sa stiu voi de unde si ce proiecte de case ati luat??? Am inteles ca numai proiectul costa peste 3-4 mii euro.
Mersi frumos
eld spune:
citat din mesajul lui Koko76 Buna fetelor! Am si eu o intrebare putin pe langa subiect. Noi abia ne agitam cu proiectul gardului (din nefericire au iesit 100 mp in plus si tb luati vecinii la rand cu masuratorile topografice, etc), dar as vrea sa stiu voi de unde si ce proiecte de case ati luat??? Am inteles ca numai proiectul costa peste 3-4 mii euro. Mersi frumos |
proiectul ni l-a facut arhitectul si a costat 8 euro/mp parca.
Tala spune:
KOKO, noi am platit 4e/mp (la inceputul anului) pt arhitectural si rezistenta. Am renuntat la proiectul de instalatii electrice si cel de sanitare pt ca anul trecut am mai construit o casa si nu le-am folosit si nici acum nu ne-au trebuit intrucat am stabilit totul la fata locului cu cei care ne-au executat instalatiile.
NICOLETA, nenea asta face si gratii, practic face orice din fier. noua ne va face si patul din fier forjat si inca o gramada de alte chestii
Bucurie!
madairina spune:
Dupa lupte seculare (6 luni) am terminat casa. Ne-am mutat de aproape 2 luni. Ne-am bucurat ca am terminat casa dar am inceput operatiunea pavele, umplutura de pamant in curte, alti bani alta distractie si bineinteles mobilarea casei pe care am cam terminat-o.
eld spune:
citat din mesajul lui Koko76 wow!!! 8 euro/mp??? Cu tot cu proiectul instalatiilor sanitare, electrice, etc??? |
da, cu tot, dar au fost inutile sanitarele si cel electric, erau copy/paste din alt proiect, cred