hiperprolactinemie (3)
Raspunsuri - Pagina 2
dymomo77 spune:
RMN-ul trebuie sa il faci cat mai repede dc deja ai inceput tratamentul cu dostinex. La mine a scazut prolactina in 5 saptamani de la 42 la 0.66. Mult succes si sa ne tii la curent.
tzuca74 spune:
Buna fetelor! mi-am facut si eu analizele in Z19(stiu ca suna aiurea) dar Z21 cadea duminica si nu lucreaza nici un laborator.Oricum ,in principiu analizele sunt bune doar prolactina-bat-o vina ma chinuie de cativa ani -acum ,fara nici un tratament a iesit 840 (limite 160-630) .Am facut de vreo 2 ani RMN ,nu s-a vazut vreum adenom,dar totusi de unde valoarea asta? Am inceput de ieri Dostinex 1/2 pastila si o sa iau o data pe sapt.Asa mi-am propus eu,ca la endo nu am cum sa ajung decat peste 2 luni cand o sa-mi vina randul...asa e la noi,la particular...Vroiam sa intreb,daca ai adenom si daca iei Dostinex,dupa 6 luni-cum a-ti povestit voi,se rezolva problema? Apropo de Dostinex,pe mine ,ma ingrasa si ma constipa...Mult succes!
dymomo77 spune:
Constipatie am avut si eu de la Dostinex(mai ales in primele 2-3 saptamani) pt care am folosit supozitoare cu glicerina. De ingrasat nu m-am ingrasat deloc. In ceea ce priveste adenomul nu stiu ce sa zic, daca se resoarbe sau nu. Prolactina creste si de la stres care pt tine poate fi o cauza. Rezultatul RMN-ului depinde si de aparat(de cat este acesta de performant). Este bine sa mergi la un doctor insa si mare atentie la protectie(fara anticonceptionale insa. Tzuca 74 din ce oras iesti?
mara80 spune:
dimomo 77 unde ai facut rmn-ul in iasi?eu l-am facut la spitalul militar.cat te-a costat?
mara
dymomo77 spune:
Primul l-am facut la spitalul militar si nu a iesit interpretabil iar al II-lea la centrul de imagistica Arcadia unde au cea mai buna aparatura. Cu substanta de contrast am dat 650 de lei. La arcadia au cele mai performante aparate.
dymomo77 spune:
Eu am facut si un eco-san la arcadia si a iesit f clar. Dc ai nevoie iti dau nr de tel 0232/222366; 0232/222566 si mobil 0755/222566. Mult succes.
tzuca74 spune:
Dymomo 77 ,eu sunt din Cluj.De protectie nu se pune pb.pt.ca am trompele infundate(doar o amarata de extrauterina am avut dupa Sovata,dar cred ca s-au infundat la loc ca de 2 ani nimic...).Poate voi mai face un RMN la anul.Anul acesta am facut la Sp.Militar.
dymomo77 spune:
Imi pare rau de ce aud(de trompe si de extrauterina). Iti doresc mult curaj si poate da Domnul si se rezolva si astea. Daca nu inca mai sunt solutii. Mult succes si sa vina si BB.
Beatrice1982 spune:
salut
si eu am avut pr mare 850(75-460)si mi-a dat sa iau brocriptin cate o jumate de pasila apoi 2/zi si intr-o luna mi-a scazut la 53.........eu zic ca cel mai mare dusman al ei e STRESUL...........si o zic foarte serios....si pericol....nici eu nu am abut i viatza mea ciclu normal, si cica e cauza pshologica...in copilaria mea fff mult m-a batut mami si tati era alcooloist...si in subconstientul meu u vroiam sa am ciclu, ca ala duce la un sot apoi la un copil si nu vroiam sa patesc ca si mami...si mi-a explicat o dr si sa stii ca dupa....mi-a venit la 30...de zile ceea ce in viatza mea nu am avut..si nu m-am stresat si nu vreau sa ma mai stresez....ca stresul ffffffffffffff multe boli provoaca............inclusiv cancer................
asa ca va doresc cat mai multa liniste

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/