Castelul Angelinei...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Well, ce pot sa spun, dupa ce am vazut pozele... unii oameni isi fac raiul pe pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ba io daca as avea banii ei as fi foarte fericita, acum as fi undeva in Barbados sorbind Mai Tai tolanita pe o canapea luxoasa intr-una din casutele alea luxoase construite in apa.

...si ai fi fost subiectul de barfa de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ba io daca as avea banii ei as fi foarte fericita, acum as fi undeva in Barbados sorbind Mai Tai tolanita pe o canapea luxoasa intr-una din casutele alea luxoase construite in apa.

...si ai fi fost subiectul de barfa de pe DC

“Shine on my way"

, da.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Sa l stapaneasca sanatoasa!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Ce-mi place mie de astia doi,frumosi,bogati,suflet mare,parinti fericiti(chestia cu depresia e doar rautate)...sa dea Dumnezeu asa viata la cei ce merita intredevar peste tot in lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Andrada,rautate din partea cui?Chiar daca te referi la mine,da`,sunt invidioasa,este un pacat?;-))Eu doar am scris aici,ceea ce am citit,si citesc aproape zilnic la barfele revistelor aici,si nu cred ca astia chiar indruga astfel de aberatii...
Si nimeni nu ma va convinge vreodata,ca Angelina nu este o "spargatoare" de familii,este un hobby al dansei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenyy

Andrada,rautate din partea cui?Chiar daca te referi la mine,da`,sunt invidioasa,este un pacat?;-))Eu doar am scris aici,ceea ce am citit,si citesc aproape zilnic la barfele revistelor aici,si nu cred ca astia chiar indruga astfel de aberatii...
Si nimeni nu ma va convinge vreodata,ca Angelina nu este o "spargatoare" de familii,este un hobby al dansei!

Mai , intr-o casnicie exista doar 2 persoane care si-au jurat respect reciproc si dragoste. Sotul si sotia.
Daca unul dintre ei paraseste cuplul pt. altcineva o face pentru ca asa vrea el, si nu din vina uneia a treia persoane.
Spre deosebire de casa , ca sa spargi o casnicie ai nevoie de deplina dorinta a unuia din acea casnicie.
Si btw , o relatie nu inseamna ca pana la batranete , indiferent de ce e intampla cei 2 raman impreuna.
Brad Pitt s-a despartit de Aniston din acelasi motiv din care a facut si Mayer sau cum il cheama: pt. ca dorea copii si ea nu vroia.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai parca citisem pe coperta Star ca vrea bebe, alt tabloid spunea ca e gravida deja(Aniston)...naiba mai stie.
Oricum putin imi pasa, io as vrea banii lor sa imi indeplinesc visul cu Barbados

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorenyy

Ma refeream la ziare...nu al tine.Ca tu tot din ziare citesti.
Sincer,nu poti stii ce e in sufletul omului.Sincer.

Mergi la inceput

Si pt mine femeia asta are tot respectul.Stiu ca a fost un pic salbatica,ciudatica chiar,dar si-a revenit odata cu maternitatea,si ma refer la primul copil infiat.
Copii sant toti superbi,mai ales cei naturali,iar Brad ma surprinde,e chiar un tip de treaba.Nu ma asteptam sa-l vad cu atatia copilasi de gat.Bravo lor!Ce barfeste lumea...e apa de ploaie!

Mergi la inceput