DUVADILAN!
![](images/user_woman.png)
Cu ceva timp in urma a postat cineva o oferta de Duvadilan. Mai este cumva valabila? sau mai este cineva care dispune de acest medicament? Este pentru o prietena de-a Monicai si m-a rugat pe mine sa pun mesajul deoarece ea e in concediu. Va rugam mult, este o urgenta!
Pupici si multumiri,
Mihaela
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
micorint spune:
Merci, Vilma. Sper sa mai fie valabila oferta; daca nu, mai astept, poate cine stie...apare ceva.
Pupici
mariailin spune:
Eu ofer duvadilanul pe care nu l-am luat cand am fost insarcinata. De fapt am luat o singura pastiluta. E inca valabil si-l dau Monicai cu placere cu singura mentiune ca nu ma pot deplasa. Locuiesc la Piata Iancului.
Maria
micorint spune:
quote:
Originally posted by mariailin
Eu ofer duvadilanul pe care nu l-am luat cand am fost insarcinata. De fapt am luat o singura pastiluta. E inca valabil si-l dau Monicai cu placere cu singura mentiune ca nu ma pot deplasa. Locuiesc la Piata Iancului.
Maria
Multumesc mult, Maria! Ti-am trimis un mail si poate imi raspunzi ca sa vedem cum aranjam intalnirea.
Pupici,
Mihaela
micorint spune:
Mutumesc mult, fetelor; am rezolvat, mariailin a fost o draguta si ne-a oferit tot Duvadilanul pe care-l avea, o sa fie mai mult decat suficient, deci daca mai are cineva nevoie vreodata... suntem aici!
Pupici,
Mihaela
monica spune:
un mesaj scurt de multumire: multumesc mult micorint pentru ajutor si multumesc din suflet mariailin pentru tablete. ai fost tare draguta! medicamentele au ajuns la destinatie, viitoarea mamica le-a luat cateva zile iar ieri a fost anuntata de medic la control ca astazi va fi operata. prin urmare raman in continuare disponibile vreo 4 folii de DUVADILAN.
Multumesc inca o data, Maria!
Va pup pe toti!
Monica
diana spune:
Eu am postst mesajul cu Duvadilan. Din pacate am fost plecata si nu am mai intrat pe net. Deci am si eu o cutie de Duvadilan si o ofer cui are nevoie.
Va pup
Diana