Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Edinutza, ai crescut in top :-) Ti-am schimbat DPN-ul si ai mai urcat cateva pozitii

Claudi@, ti-am modificat si tie DPN-ul. Imi pare rau sa aud ca ai avut ceva probleme...bine ca e OK acum. Sa ne spui ce a zis Dr. luni.

Jasmi

Andreea, te inteleg perfect! Sa stii ca si hormonii ne joaca feste acum....nu mai pune la inima, ca nu merita.

Alina24+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

As fi vrut sa mai stau o perioada, ca e mai bine cu banii. Da-mi fac eu curand program de gravida.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Alina, recunosc ca mi se intampla acum sa procesez mai greu anumite info, dar ar fi putut sa existe mai multa intelegere din partea unor colegi.
Alte probleme nici macar nu tin de asta, ci de "pasatul pisicii" ca asa-i in Ro.

Mai fetelor, de ce va tot modificati voi DPN-ul? Intotdeauna la ecografie vor iesi date diferite. DPN-ul corect e cel calculat dupa UM, sau eco de confirmare (pentu amnezice)
Bine, bb oricum nu tine cont de datele astea si vine cand vrea el.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am venit de la doctor si SUNTEM BINE! Colul e bine, putem avea o viata normala, insa nu trebuie sa facem efort, tre sa stam linistite si sa ne plimbam incetisor. Durerile de burta nu trebuie sa ma ingrijoreze decat daca sunt insotite de intarirea burtii.

Nici nu va pot spune cat de multa incredere mi-a inspirat dr, chiar daca vizita a fost f scurta.

La urmatoarea intalnire, la 22 sapt, facem morfofetala iar vedeta va fi puiuta!

Alina, bine ai revenit! Nu ne vedem la Euroclinic peste vreo 2 sapt? Iar au actualizat preturile.

Ledi, bafta multa!

Bee20+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

uite ca pe mine m-a pus pe ganduri asta cu urcatul in top
Am citit undeva pe un alt forum cum ca fetitele sunt mai grabite sa vina pe lume si se nasc mai repede decat DPN pe cand baieteii stau peste termen. Chiar saptamanile trecute am avut 2 exemple la doua prietene; ambele au nascut cu 8 respectiv 10 zile mai repede de termen, fetite, of course.
Asa ca am intrat repede-repejor la voi sa va intreb ce parere aveti. Daca intradevar asa o fi pai nu mai apuca Craciunul bebelina mea in burtica

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bee, eu maine ma duc la ECO la Euroclinic. Si control cred ca am pe la sf. lunii sept. Tu te duci pe 22 sept din nou? Cum au actualizat iar??? Cat este nasterea acum? La ce Dr. te duci? La Herghelegiu parca nu?

Szmonic, eu am nascut fata prima data si am depasit termenul cu 4 zile! Si o colega de-a mea care a avut baiat a nascut cu 2 sapt inainte de termen....Deci regula nu este valabila. Asa cum zicea si Andre_ea, bebe vine cand vrea, si cand e gata. Nu conteaza ce sex are.

Alina24+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

prietena mea a nascut baiat la 34 de saptamani

23+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

o intrebare scurta, poate stiti:

am repetat urocultura si urina biochimie pt ca doctora a zis sa eliminam toate cauzele care pot provoca contractii ; toate par in parametri, mai putin la biochimie mi-a iesit densitarea 1012 si limitele erau 1015 - 1025.

aveti idee de reprezinta?

in rest ma scuzati da nu am avut timp sa citesc din urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

deci sa inteleg ca nu e o lege asta cu fetite grabite sa se nasca si baietasi lenesi
Probabil pt ca m-am lasat si eu convinsa ca asa o fi si am aplecat urechea doar la cazuri de-astea
Vai ce pofta mi-ati facut la cartofi prajiti Rusinica voua

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Alina_multumesc !nu trebuia sa va zic de mult dar tot am uitat,data este dupa UM ciclu si dupa eco la fel!era gresita cea de 20!ma bucur ca sunteti bine,tot asa sa auzim numai de bine!!!

Jasmi_super bancul!

Andrea_numai pune tu atata la suflet,ia o pauza!daca lor nu le pasa de tine,tu de ce sa pui pe suflet indiferenta lor?dpn meu era incorect nu se potrivia nici cu eco nici cu um!

Lisa_draga mea nici eu azi nopate nu am avut somn,la 3 jumate am adormit!l-am ametit pe Radu pana la 1 jum dar el numai putea de somn,nu stiu de cate ori mia zis noapte buna,eu tot dadeam din gura,in fine pana la urma am obosit singura si am adormit!
apropo ziceai de crampe_am sechele cu ele,numai vreau!!!ma luase intr-o dimineata din somn,urland m-am trezit nu stiam ce mi se intampla si tot gamba stanga!

Flo_ma bucur pt vestile bune!bravo!

17+

edi

Mergi la inceput