Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
ingrid70 spune:
Fetele, v-am citit, dar nu prea am avut timp sa scriu ca ama avut mult de lucru azi si m-am grabit ca sa pot pleca acasa la 16:00.Ledi, iti tin pumnii pentru ora 18:00. Totul o sa fie bine, o sa vezi.
. O sa aflu cum te simti abia luni dimineata, cand ajung la serviciu. Mi-am cumparat laptop sa pot intra la odisee si cand o sa raman acasa, dar nu mi-am pus inca internet.Tuchi, iti tin pumnii sa tii sarcina pana la termen.
. Poate ca o sa fii mai bine si nu o sa trebuiasca sa stai chiar tot timpul in spital.
pe toate!
17+
cristi_2003 spune:
nici nu v-am zis
la parcul din fata blocului in centru s-a pus retea wireless - si bate pana la noi in casa ![]()
![]()
![]()
23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
dalma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Fetelor, sper ca arsurile astea nu sunt de la parul lui BB......daca BB seamana cu tati, e nasol! ........tati e brunet si are in dotare o pilozitate mai rar intalnita!.......n-as vrea ca BB sa iasa deja cu par pe brate si pe burta! 22 + si parosul mamii DENIS CRISTIAN![]() |
Si eu am arsuri si chiar sper sa nu fie de la par, sa nu semene fetita cu tati care e si el foarte, foarte paros....

Saraca fetita daca o sa fie asa paroasa o sa fie nasol...
Doamne ai grija de Daria Maria
IRA_LIZA spune:
Fetelor, ce legatura este intre arsurile la stomac si parul lui bb? am mai auzit asta, o aud si acum cand sunt insarcinata, k o patzesc si eu cu arsurile la stomac si nici macar nu-mi dau seama clar din ce mi se trage k sa fac o regula si sa ma feresc, o citesc si la voi; eu ma mai dreg cu 1/2 linguritza bicarbonat alimentar & 1 pahar apa, in 2-3 minute nu mai am nimic. Citeam pe undeva k, odata ce creste uterul, se tot ridica spre stomac si stomacul, saracu', o carmeste in lateral cu tot cu sfincterul lui, asa k acidul gastric mai refuleaza spre esofag - mi se pare mai plauzibila explicatia cu deplasarea stomacului decat asta cu parul copilului (saracii bebei, ce de-a culpe isi incaseaza pt o gramada de chestii care nu au nici o legatura cu ei!)
Ira & Liza (poate ca nu am explicat pana acum: Ira sunt eu, Liza e Lizuca mea cea zambitoare)
Sa nu uit: multumesc pt inscrierea mea in gashca de "Burtici care vor deveni mamici", ma uit cu satisfactie la data de 10 ianuarie 2009 si vad ca Lizuca mea e singura fetitza printre ceilalti bebei, baietzi toti.
Cum fac sa scrie si la mine nr de saptamani? pupici tuturor!
Alina1976 spune:
Edinutule, si mie mi-a fost dor de voi...fata mea e bine..si cea mare si cea mica din burtika.
O sa-ti schimb eu DPN-ul.
Raluca, promit sa nu mai lipsesc nemotivat
!
Billy, si eu te dadusem disparuta la un moment dat....ca si matale ai umblat pe campii o groaza si ne-ai lasat sa ne fie dor de tine. 

Alina
24+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
dalma spune:
Ira, eu sincer cred ( si chiar sper) ca nu exista legatura intre parul lui bb si arsuri...De exemplu nu tolerez prea bine laptele si produsele lactate in aceasta sarcina, si vad ca imediat ce mananc lactate am arsuri. Probabil fermenteaza in stomac si asta e una din cauze...
Va doresc tuturor weekend placut si linistit
Doamne ai grija de Daria Maria
Alina1976 spune:
Arsurile sunt cauzate de ridicatul fatului in uter care preseaza pe stomac si de aici arsurile. NU AU NICI O LEGATURA cu parul lui bebe, astea sunt babisme.
Eu am avut niste arsuri cumplite la prima sarcina, ultima luna am dormit la 45 de grade si ma trezeam de doua-trei ori pe noapte sa iau Malox sau Dicarbocalm, si Ana a avut foarte putin par.
Alina
24+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
BillyBilly spune:
Experimentul de marti din Elvetia a esuat deoarece un grup de romāni a furat 1,3 kilometri de tunel īn care se aflau si cei 20 de protoni. Din pacate viteza cu care au actionat romānii a fost mult superioara vitezei de deplasare a protonilor. ![]()
Catalina
25+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
Claudi@ spune:
Buna fetelor, cred ca m-ati uitat, eu nu prea intru ca nu stiu ce sa zic.
Am noutati, s-a schimbat data, 28 feb.
Am fost acum 2 sapt la urgente ca sangeram, dar cica bebe e bine si probabil din cauza ca am ridicat ceva am sangerat. Si a mai vazut ca placenta ar fi mai sus de cat ar trebui. De abia astept sa ajung luni la medic sa vad ce zice.
16+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze