Vana sta doar pe picioarele ei ???
Raspunsuri - Pagina 2
eld spune:
Pentru paravan da un search pe google si vei gasi multe modele.
lorellay spune:
Ai gasit paravan? Ma intereseaza si pe mine..da la un pret rezonabil..
Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
Angelinne spune:
Nu am gasit...m-am uitat oe sait si au cei de la RAVAk sin jur de 5 mil parca.... inca nu am rezolvat problema...si nu m-am apucat serios de cautat.
Guestus spune:
Cum sa pui nene saci cu ciment si caramizi sub cada ...pai daca se intimpla ceva...de ex..se infunda scurgerea...ce naiba faci? sau vrei sa schimbi cada peste 1 an ca vrei sa faci baie cu sotu cel nou?
lasa sa stea asa cum e...e facuta sa reziste. o umpli cu apa 300 l si rezista...pai atunci rezista si cu unul de 100 kg si 100 l apa.
eld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Ai gasit paravan? Ma intereseaza si pe mine..da la un pret rezonabil.. Sorana 30+ si Codrin 3 ani Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin] Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1. |
Eu am vazut ieri la Mr Bricolage, aveau vreo cinci feluri.
Angelinne spune:
Si eu asa ma gindesc ca ar trebui sa fie doar sunt multi oameni de 100 kg....dar mesterii astia si oamenii in general sar repede sa iti dea sfaturi cum ca se poate rupe la mijloc unde e presiunea mare...acuma drept sa iti spun nu am intrebat cite kg suporta vana....
ioanacojo spune:
am auzit ca vanile din fonta ar fi mult mai bune decat sunt astea din fibra sau acril chestia este ca nu se mai fabrica la noi in tara ,ar mai fi o solutie reconditionarea dar unde gasesti o firma serioasa in care sa poti avea incredere
ioanacojo spune:
ele rezista la 300 de litri de apa greutatea fiind distribuita pe toata suprafata dar cand sta pe 15 cm toata greutatea ..... este rau dar cat este garantata cada ? tiau dat un certificat de garantie ?