Ajutor!! Vecina... copiaza!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

De ce? Ca eu inca nu m- am prins...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Se va prinde dna. avocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Grodear, nu e cazul sa te framanti. E o logica elucubranta pentru noi care nu suntem "doamne" .

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Draga mea...tu ai probleme cu vecina dar eu ce sa ma fac cu al meu darg si scump cumnat care seamana leit cu vecina ta. Initial am vrut sa imi fac etajul casei imbracat in lambriu...decat am apucat sa zic ca a doua zi si-a cumparat lambriu si si-a placat el mansarda blocului unde sta cu lambriu. Asta este doar un exemplu. Binenteles ca am renuntat la lambriu si o sa facem cu rigips.

Se poate si mai rau.....

o zi placuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

1. Da, Graviduta, poate ca nu suntem. Tre' sa studiem cum e cu treaba asta, sa devenim si noi, nu?
2.Liliana_28, interesant cumnatul tau...
3.Dalina2x2 unde esti? Ne lasi aici singure sa ne certam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Liliana, poate la voi ar fi iesit altfel cu lambriuri.

Dalina, foarte scumpe fetitele tale.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Uite si eu gand la gand cu Raluca: pe unde mai esti Dalina nu ne mai zici nimic? Cred ca tu stai in fata calc si te distrezi mai ceva ca noi

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

pt. liliana: ehei, am si eu o cumnata... ani de zile a stat cu parul negru, intr-o zi m-am facut eu roscata si a doua zi s-a facut si ea

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

ce este mai grav la cumnatul meu.....e ca desi are o gramada de ani.......nu are minte nici cat o gaina. Daca un vecin ii cumpara copilului sau un mini ATV (copil care are 11-12-13 ani) hop a doua zi cumpara si el pentru baietelul lui unul identic. Ce e mai rau este ca baietelul lui nu are decat 6 ani. De focul de a cumpara si el ce are altul...nu mai gandeste. Cred ca este o boala incurabila.
Cu celalalt frate al sau a facut la fel: ala si-a facut baia cu faianta indigo la culoare.....nu cred ca a durat 1 saptamana si si-a pus si el indigo ca da bine.

Mai bine nu imi mai aduc aminte ca ma apuca toate cele.....mai bine il ignor ca asa este mai bine pentru nervii mei.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Mergi la inceput